Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selvi25 cnm anti cardiolopin ıgm=ACA testi negatif çıktı. Yani yokmuş. Buda pırtılaşma testiyle ilgili. Ama yine de bu değer negatif çıksa bile pırtılaşma olabilir deniliyor.

Merhaba.. dün adet başlangıcının 8.günü ve femara bittikten sonra da 2.gündü. kontrole gittik ve 12-13 mm 1 tane yumurta ile bundan biraz daha küçük bir yumurta daha olduğunu söyledi doktorumuz. Pazartesi tekrar gideceğiz ve bir kez daha bakılacak ona gore catlatma iğnesi olacak. Normal midir sizce değerlerim?

Kuzuum biliyosun tayin muhabbetlerim oldu ondan cok yogundum okuyamdim bile sayfalari simdi de memlekete geldik tatil diye. Daha baslayamadim calismalara
Oh canım tatilin tadını çıkar güzel geçsin inşallah

el ile muyanesinde varikosel tespit edemedi, ultroson istedi yinede görelim dedi bu sonuclar kötü değil dedi fakat ilk test olduğu ıcın yanıltabilir dedi en az 3 tane test vercez fakat şuanda da cocuk olmaz demedi , her ikimizde 30 yaşınyadız 3 senedir evliyiz fakat 2 yılını vajinusmusu yenmekle geçti ve sonunda mutlu sona ulaştık sonra 9 ay korunmadan ilişkiye girdik fakat sonuç olmadı umudu kesmedik tabiki en basit yöntemden başlıyalım dedik çözüm adına sizin önerileriniz nedir

Canım morfoloji filan düşük geldi bana yanlış bakmadiysam bize de hep olur bekleyin dediler burda bı arkadaş 7 yıl beklemiş olur dedikleri için tabi ben beklemedim tüp bebek yaptık ama olmadı malesef şu an kurlere başladım olmazsa yine tüp bebek yapicam

Selvi25 cnm anti cardiolopin ıgm=ACA testi negatif çıktı. Yani yokmuş. Buda pırtılaşma testiyle ilgili. Ama yine de bu değer negatif çıksa bile pırtılaşma olabilir deniliyor.
Ben cok anlamıyrm ama mesela pıhtılaşma ile alakalı heterezigot mutasyon vsss gibi terimler içeriyor.bana bu bakılmadı.ANA AMA GİBİ Terimler vardı benim ilk günden cıktı onlar daha ilgilenmedm testlerle elle alacagıma odaklandım ben

Pardon canım baktım bende ACA da varmış uzun isimli benim dikkatimi çekmedi demekki bendede negatif çıkmış canım

eşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?
Doktorunuz ne açıklama yaptı?
Bence morfoloji çok kötü değil bir iki değer artsa daha iyi olur tabi ama bu şekilde de hamilelik oluşur.
Sperm sayınız çok fazla volüm de çok yüksek bu iyi mi kötü mü bilemedim referans aralığının üzerinde bu nedenle ileri hızlı yüzde olarak az olsa da sperm sayınız çok olduğu için sperm olarak azımsanmayacak kadar hareketli sperminiz var.
Ben derim de ilk DNA hasarına baktırın sonra varsa tedavisini olun yoksa multivatimin ve bitkisel destek ürünleri kullanın bence hamile kalabilirsiniz kötü bir sonuç değil biraz daha haraket katmak lazım.

Homozigot ne oluyor arkadaşlar bemim testte Homozigot serin taşıyan Ser680ASN diyor

Ay canım hiç anlamıyrm bende daha almadm sonuçları bu konuda uzmnalasamadm daha ama sorsan uzman kadın dogumcuym sanki yan dalda üroloji

Aynen cnm Allah dert verince öğreniyorsun inş. Üzerine yüksek lisansta yapıyorsun doktorada yapıyorsun. Ben gidince doktora bana bakıp gülüyor. Sen gerekli araştırmayı yapmışsın teyit etmek için geliyorsun ilaçları da bunları kullanalım diyorum tmm diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…