- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Oh canım tatilin tadını çıkar güzel geçsin inşallahKuzuum biliyosun tayin muhabbetlerim oldu ondan cok yogundum okuyamdim bile sayfalari simdi de memlekete geldik tatil diye. Daha baslayamadim calismalara
el ile muyanesinde varikosel tespit edemedi, ultroson istedi yinede görelim dedi bu sonuclar kötü değil dedi fakat ilk test olduğu ıcın yanıltabilir dedi en az 3 tane test vercez fakat şuanda da cocuk olmaz demedi , her ikimizde 30 yaşınyadız 3 senedir evliyiz fakat 2 yılını vajinusmusu yenmekle geçti ve sonunda mutlu sona ulaştık sonra 9 ay korunmadan ilişkiye girdik fakat sonuç olmadı umudu kesmedik tabiki en basit yöntemden başlıyalım dedik çözüm adına sizin önerileriniz nedirCanım baktığım kadarıyla düşük sonuçla Dr ne dedi kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasın bilmiyorum ama bı kaç ay doğal kürler deneyebilirsin keçi boynuzu kürü pekmezi havuç incir badem ceviz kabak çekirdeği çoban çökerten die bir ot var onu sonra sonuçlara göre tekrar bakarsin
Canım morfoloji filan düşük geldi bana yanlış bakmadiysam bize de hep olur bekleyin dediler burda bı arkadaş 7 yıl beklemiş olur dedikleri için tabi ben beklemedim tüp bebek yaptık ama olmadı malesef şu an kurlere başladım olmazsa yine tüp bebek yapicamel ile muyanesinde varikosel tespit edemedi, ultroson istedi yinede görelim dedi bu sonuclar kötü değil dedi fakat ilk test olduğu ıcın yanıltabilir dedi en az 3 tane test vercez fakat şuanda da cocuk olmaz demedi , her ikimizde 30 yaşınyadız 3 senedir evliyiz fakat 2 yılını vajinusmusu yenmekle geçti ve sonunda mutlu sona ulaştık sonra 9 ay korunmadan ilişkiye girdik fakat sonuç olmadı umudu kesmedik tabiki en basit yöntemden başlıyalım dedik çözüm adına sizin önerileriniz nedir
Ben cok anlamıyrm ama mesela pıhtılaşma ile alakalı heterezigot mutasyon vsss gibi terimler içeriyor.bana bu bakılmadı.ANA AMA GİBİ Terimler vardı benim ilk günden cıktı onlar daha ilgilenmedm testlerle elle alacagıma odaklandım benSelvi25 cnm anti cardiolopin ıgm=ACA testi negatif çıktı. Yani yokmuş. Buda pırtılaşma testiyle ilgili. Ama yine de bu değer negatif çıksa bile pırtılaşma olabilir deniliyor.
Pardon canım baktım bende ACA da varmış uzun isimli benim dikkatimi çekmedi demekki bendede negatif çıkmış canımSelvi25 cnm anti cardiolopin ıgm=ACA testi negatif çıktı. Yani yokmuş. Buda pırtılaşma testiyle ilgili. Ama yine de bu değer negatif çıksa bile pırtılaşma olabilir deniliyor.
Doktorunuz ne açıklama yaptı?eşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?
Pardon canım baktım bende ACA da varmış uzun isimli benim dikkatimi çekmedi demekki bendede negatif çıkmış canım
Aynen asıl iş onlarda onlara odaklanalım benim 10gün kaldı merak ediyrm bayaCnm heterezigot , homozigot, mutasyon, mtrf
Falan bunlar 25 gün sonra çıkacak.
Pardon canım baktım bende ACA da varmış uzun isimli benim dikkatimi çekmedi demekki bendede negatif çıkmış canım
Ay canım hiç anlamıyrm bende daha almadm sonuçları bu konuda uzmnalasamadm daha ama sorsan uzman kadın dogumcuym sanki yan dalda ürolojiHomozigot ne oluyor arkadaşlar bemim testte Homozigot serin taşıyan Ser680ASN diyor
Ay canım hiç anlamıyrm bende daha almadm sonuçları bu konuda uzmnalasamadm daha ama sorsan uzman kadın dogumcuym sanki yan dalda üroloji
Ayyyy kuzum sanırı iki tane inşallah bir an önce minicik fasülye olurlar. Doktorun ne dedi herşey yolunda mı?Canlarim...
Mercimeklerimk aldim geldim evimdeyim cok sukur...
Insallah bu sefer mercimeklerim buyurde teyzelerinin ellerinden operler
İnşallah :)Canlarim...
Mercimeklerimk aldim geldim evimdeyim cok sukur...
Insallah bu sefer mercimeklerim buyurde teyzelerinin ellerinden operler
İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?