Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarim...
Mercimeklerimk aldim geldim evimdeyim cok sukur...
Insallah bu sefer mercimeklerim buyurde teyzelerinin ellerinden operler
Insallah guzel düşün hep. Ya Halik c.c esmasini bol bol oku elini karnina koyup Ya Múbdi c.c esmasini 99 kez oku canim. Guzel haberlerini bekliyoruz .

Kızlar bende dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım 4 gündür estrofem kullanıyorum ama disim ağrıyor dolgu yapmam lazım sizce bu süreçte skinti olur mu yaptıran var mı hiç

evt spermlere hareket katcaz artık bu ilk testimiz sonucta biraz iyi diğerlerinede bakalım ultrason da varikosel tespit edilemedi diğer test zamanlarına kadar keçiboynuzu kürü düşünüyoruz siz ne önerirsiniz başka takviye olarak yada bu sureçte hangi testleri yaptırmalıyız (hormon vitamn testi vs) .

Canim bol bol dua et... Insallah tutunurlar sacma sapan dusunceleri kafandan def et. Hayirlisi olsun insallah dualarimiz seninle :)
sagol canim evet biraz dusunuyodum ama takmamaya calisiyorum daha cok. Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor?

Insallah guzel düşün hep. Ya Halik c.c esmasini bol bol oku elini karnina koyup Ya Múbdi c.c esmasini 99 kez oku canim. Guzel haberlerini bekliyoruz .
sagol canim okuyacagim insallah.

Ulturason değilde elle muayene de tespit edilmediyse varikosel yok demektir. Hormon testi yaptırın muhakkak isterseniz DNA hasarına da baktırabilirsiniz. L arjinin l karnitin Q10 a vitamini c vitamini sperme hızını arttırır. Multivitamin kullanabilirsiniz. Omega3 ginseng de öneririm. Bal polen propolis de iyi gelebilir canım kullandığın şeylerin içeriği önemli.

Bizim elle muayene de varikosel yok dendi ama ultrasonda 2.6 mm çıktı. Bu önemsiz mi yoksa ameliyat olmalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…