- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Ay canım hadi inşallah bizde seninle birlikte sabirsizlikla sonucunu bekliyoruz ikiside tutsun inşallahCanlarim...
Mercimeklerimk aldim geldim evimdeyim cok sukur...
Insallah bu sefer mercimeklerim buyurde teyzelerinin ellerinden operler
Canlarim...
Simdilik her sey yolundaSaklicennet dr.da her sey guzel dedi. Kalitesi hakkinda da iyi dedi. gecen seferde ayni seyler soylenmisti ama olmamisti. O yuzden hayal kurmak yok sadece her seyimi Allah.ima biraktim. O ol derse olacak insallah
amin canm insallah.Cnm benim tatlı heyecanın başladı. Allah inş mercimeklerini de seni de korur.
ankara baskent. Raporlu ilaclarla birlikte yaklasik 4000 tlCnm toplamda ne kadara mal oldu??? Nerde yaptırdın ????
4000 tl çok iyiymiş. İstanbul daha mı pahalı acaba.amin canm insallah.
ankara baskent. Raporlu ilaclarla birlikte yaklasik 4000 tl
Testesteron kaç olmalı canimCnm total testesteron da 520 çıkmış. Prolaktin düşmüş testesteron yükselmiş. Bu iyi bişey galiba.
Canlarim...
Testesteron kaç olmalı canim
Hayırlısıyla canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Allaha emanet olunCanlarim...
insallah canim sagolasinHayırlısıyla canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Allaha emanet olun
Canim bol bol dua et... Insallah tutunurlar sacma sapan dusunceleri kafandan def et. Hayirlisi olsun insallah dualarimiz seninle :)Canlarim...
Insallah guzel düşün hep. Ya Halik c.c esmasini bol bol oku elini karnina koyup Ya Múbdi c.c esmasini 99 kez oku canim. Guzel haberlerini bekliyoruz .Canlarim...
evt spermlere hareket katcaz artık bu ilk testimiz sonucta biraz iyi diğerlerinede bakalım ultrason da varikosel tespit edilemedi diğer test zamanlarına kadar keçiboynuzu kürü düşünüyoruz siz ne önerirsiniz başka takviye olarak yada bu sureçte hangi testleri yaptırmalıyız (hormon vitamn testi vs) .Doktorunuz ne açıklama yaptı?
Bence morfoloji çok kötü değil bir iki değer artsa daha iyi olur tabi ama bu şekilde de hamilelik oluşur.
Sperm sayınız çok fazla volüm de çok yüksek bu iyi mi kötü mü bilemedim referans aralığının üzerinde bu nedenle ileri hızlı yüzde olarak az olsa da sperm sayınız çok olduğu için sperm olarak azımsanmayacak kadar hareketli sperminiz var.
Ben derim de ilk DNA hasarına baktırın sonra varsa tedavisini olun yoksa multivatimin ve bitkisel destek ürünleri kullanın bence hamile kalabilirsiniz kötü bir sonuç değil biraz daha haraket katmak lazım.
sagol canim evet biraz dusunuyodum ama takmamaya calisiyorum daha cok. Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor?Canim bol bol dua et... Insallah tutunurlar sacma sapan dusunceleri kafandan def et. Hayirlisi olsun insallah dualarimiz seninle :)
sagol canim okuyacagim insallah.Insallah guzel düşün hep. Ya Halik c.c esmasini bol bol oku elini karnina koyup Ya Múbdi c.c esmasini 99 kez oku canim. Guzel haberlerini bekliyoruz .
Ulturason değilde elle muayene de tespit edilmediyse varikosel yok demektir. Hormon testi yaptırın muhakkak isterseniz DNA hasarına da baktırabilirsiniz. L arjinin l karnitin Q10 a vitamini c vitamini sperme hızını arttırır. Multivitamin kullanabilirsiniz. Omega3 ginseng de öneririm. Bal polen propolis de iyi gelebilir canım kullandığın şeylerin içeriği önemli.evt spermlere hareket katcaz artık bu ilk testimiz sonucta biraz iyi diğerlerinede bakalım ultrason da varikosel tespit edilemedi diğer test zamanlarına kadar keçiboynuzu kürü düşünüyoruz siz ne önerirsiniz başka takviye olarak yada bu sureçte hangi testleri yaptırmalıyız (hormon vitamn testi vs) .
canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah :)Canlarim...
Bizim elle muayene de varikosel yok dendi ama ultrasonda 2.6 mm çıktı. Bu önemsiz mi yoksa ameliyat olmalı mı?Ulturason değilde elle muayene de tespit edilmediyse varikosel yok demektir. Hormon testi yaptırın muhakkak isterseniz DNA hasarına da baktırabilirsiniz. L arjinin l karnitin Q10 a vitamini c vitamini sperme hızını arttırır. Multivitamin kullanabilirsiniz. Omega3 ginseng de öneririm. Bal polen propolis de iyi gelebilir canım kullandığın şeylerin içeriği önemli.
Aynen evet canım 3 ki kullanıyoruz.Bizde 3.ay bitince test vericez sizdemi 3 lü kullanıosunuz karnitine arginine q10?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?