Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım siz testesteron nasıl yükselttiniz ?

Eşimin prolaktin hormonu 145 ti , testesteron hormonu da 200 küsürdü. Prolaktin ile testesteron ters orantılı. Prolaktin 16.6 ya indi testesteron da 500 küsür oldu.endoktrin bölümüne gitti doktor Dostinex 5 mg verdi kullandık 1 ayda düştü prolaktin çok şükür.

Bizim elle muayene de varikosel yok dendi ama ultrasonda 2.6 mm çıktı. Bu önemsiz mi yoksa ameliyat olmalı mı?
Tek bir Dr mu gördü normalde o miktar damarın elle muayene denhissedilmesi gerekiyor. Kağıtta reflü saptandı yazıyor mu? Bir de semen parametrelerinde çok bozukluk varmıydı canım hatırlayamadım.

Argimac ne canım ?
Bitkisel kapsül canım içinden azgınteke otu maca çoban çökerten arjinin ginseng Q10 var çakşırotu morfoloji için TEK’e otu maca hormon dengeleyici diğerleri de sperme hızlanmasına yardımcı oluyor canım. Ben bunları ayrı ayrı alacaktım ama bu ürünü buldum. Bizim kullandığımız multivitaminlerin mgları düşük infertilite ile mücadele eden kişilerin kullanmaları gereken miktarlardan hatta baya düşükler.

Arkadaslar eşim test verecekti ayy morfoloji 4 idi 2 olmuş ilerihız düzende 50 idi 2 olmuş düzen mi abarttı yoksa medical mi kıt veriyor çözemedkne oluyor niye böyle oldu anlamadık moral sıfır sıfır sıfır

eşim hayatında omega3 ile hiç tanışmamış ama :) hayatında bir lokma dahi balık tatmamış farklı gıdalara bakcaz artık :)

Eklentiler

• SONUC.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 85
Ayy canım benim %50den %2 ye mi düştünüz nasıl oldu bu böyle morfolojiyi kafana takma bu kez öyle denk gelmiştir.

eşim hayatında omega3 ile hiç tanışmamış ama :) hayatında bir lokma dahi balık tatmamış farklı gıdalara bakcaz artık :)
Değerleriniz de iyi sadece bir iki oranda oynama var ama tam sınırlarda olduğu için çok büyük problem olmayacaktır. Yemek düzenine dikkat edin balık çok önemli bence kapsülünü olsun gün aşırı kullanabilir.

Ayy canım benim %50den %2 ye mi düştünüz nasıl oldu bu böyle morfolojiyi kafana takma bu kez öyle denk gelmiştir.
Evet anlamadık bizde nasıl böyle bir sonuç geldi ileri hız 2 toplam hız 40yavas İleri ile birlikte

Olsun canım ikisi birlikte 42 fena değil düzende ileri hız kaçtı? Q10 carnitin kullanıyorsunuz değil mi?
Var canım vitaminleirm içinde 40çeşit şeyler içiyor eşim bir sene dır kafam bir milyon.düzende toplam hız 60 ileri hız 55 idi nasıl böylebir düşüş biz şoktayız

Sonucumuz cıktı kızlar sizide etiketliyeyim dedm.ml de 22 milyon totalde 88milyon sayı.ileri hız %2.yavaş ileri %20 yerinde %18.morfoloji 2 bayaaa düşmeler var haftaya başka merkezde vereceğiz farklı şehirde sasırdıl tatmin olmadık düzen bol keseden sallıyor olabilir Bestttt zeynepppppppp Bir melek gelsin

Selvi canım bizimde morfoloji%2 ve ben şöyle hesap yaptım senin ml de 22 milyon bunun yüzde ikisi 440bin yapıyor hızında aynı ve sana sadece bir tane morfolojisi sağlam ileri hızlı sperm lazım Allah ol dedikten sonra canım o 440bin spermin içinden o bir sperm gelir yumurtani bulur inşallah üzülme canım ben böyle düşünüyorum kendim içinde aynı hesabı yaptım komik gelebilir sana
Birde canım biz tedaviye başlamadan sperm ileri hizi %50di tedaviden sonra %30a düştü neye göre düştü bilmiyorum canım testen teste farklılık gösterebiliyorbu iki değerde düzende.

Bizkm duzende yapilan son spermiyogramda sperm sayisi
1.5 milyon/ml cikmisti yani cookkk az. Ilk defa bu kadar az cikti

Tup bebek surecinde esimden yine sperm aldiklarinda uni hastahanesindeki yapilan testte sayi 13 milyon/ml cikti

Yani uni hastahanesinde sayi daha fazla cikti. Siz duzende cok cikiyor diyorsunuz ya bende hayret ediyorum vallahi. (Bu arada duzeni boyle savunuyorum ama valla hic bi baglantim yok orayla )

Var canım vitaminleirm içinde 40çeşit şeyler içiyor eşim bir sene dır kafam bir milyon.düzende toplam hız 60 ileri hız 55 idi nasıl böylebir düşüş biz şoktayız
Canım bence başka bir yerde tekrar yaptır yanlıs çıkabiliyor benim eşim in de yanlış çıkmıştı devlette sonuçları hemen özelde tekrar yaptırdık arada dağlar kadar fark var

Yani umarım düzen doğrudur medical yanlıştır yasadıgımz cevrede tüp bebek merkezi bitek orası var .haftaya başka şehirde baktıracagz ama araştırma hastahanesi olacak malesef

Ahh ahh biz eğitim araştırmada yaptırıyoruz 30 milyon çıkıyor özelde yaptırırsak yerlerde olacak demek ki

Yani umarım düzen doğrudur medical yanlıştır yasadıgımz cevrede tüp bebek merkezi bitek orası var .haftaya başka şehirde baktıracagz ama araştırma hastahanesi olacak malesef
Canım biz hep Marmara eğitim araştırma danyaptırıyoruz İnan tüm testler de ileri hız hep aynı oluyor sadece sayıda ufak inişler çıkışlar oluyor. Ben de neye güveneceğimi şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…