- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Benimde ilk testte düşük çıkmıştı duzende yaptirdigimizda memoiralda tüp bebek merkezindeki daha yüksek çıkmıştı ki orda çok incelemişler di spermleri ve benim bir arkadaşım o labaratuvar i biliyor iyi demişti bana.(valla benimde bir bağlantım yokBizkm duzende yapilan son spermiyogramda sperm sayisi
1.5 milyon/ml cikmisti yani cookkk az. Ilk defa bu kadar az cikti
Tup bebek surecinde esimden yine sperm aldiklarinda uni hastahanesindeki yapilan testte sayi 13 milyon/ml cikti
Yani uni hastahanesinde sayi daha fazla cikti. Siz duzende cok cikiyor diyorsunuz ya bende hayret ediyorum vallahi. (Bu arada duzeni boyle savunuyorum ama valla hic bi baglantim yok orayla)
Valla bende bi tevekkul var neden bilmiyorum ya tembelim yada inanmak istiyorum. Duzende 1.5 miluon cikinca ona da inanmistim. Sonucta bu lab.lar bir suru denetlemeden geciyor dogrudur diye kendimi de avutuyo olabilirimYani umarım düzen doğrudur medical yanlıştır yasadıgımz cevrede tüp bebek merkezi bitek orası var .haftaya başka şehirde baktıracagz ama araştırma hastahanesi olacak malesef
aaaa marmara egitim arastirma size yakin mi?ben o cevrede dogup buyudum ama evlenince istanbuldan ayrildim malesefCanım biz hep Marmara eğitim araştırma danyaptırıyoruz İnan tüm testler de ileri hız hep aynı oluyor sadece sayıda ufak inişler çıkışlar oluyor. Ben de neye güveneceğimi şaşırdım.
Benimde ilk testte düşük çıkmıştı duzende yaptirdigimizda memoiralda tüp bebek merkezindeki daha yüksek çıkmıştı ki orda çok incelemişler di spermleri ve benim bir arkadaşım o labaratuvar i biliyor iyi demişti bana.(valla benimde bir bağlantım yok.)
Balık haricine bakcaz o konuda biraz tutucuDeğerleriniz de iyi sadece bir iki oranda oynama var ama tam sınırlarda olduğu için çok büyük problem olmayacaktır. Yemek düzenine dikkat edin balık çok önemli bence kapsülünü olsun gün aşırı kullanabilir.
Var canım vitaminleirm içinde 40çeşit şeyler içiyor eşim bir sene dır kafam bir milyon.düzende toplam hız 60 ileri hız 55 idi nasıl böylebir düşüş biz şoktayız
Ben duzenin sonuclara guveniyorum canim. Bence guven sen de.Sonucumuz cıktı kızlar sizide etiketliyeyim dedm.ml de 22 milyon totalde 88milyon sayı.ileri hız %2.yavaş ileri %20 yerinde %18.morfoloji 2 bayaaa düşmeler var haftaya başka merkezde vereceğiz farklı şehirde sasırdıl tatmin olmadık düzen bol keseden sallıyor olabilirBestttt zeynepppppppp Bir melek gelsin
Peki canım araştırmanın üroloji değilde tüp bebek bölümüne mi gidelimCnm bizimde düzende çok yüksek çıktı.
Sperm sayımız 56 ml
Toplam sperm 212 milyon
İleri hızlı sperm %65
Toplam hareketli %70 çıkmıştı.
Ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde;
Sperm sayımız 22 milyon
Toplam sperm 60 milyon
İleri hızlı sperm %3.2
Toplam hareketli %10
Hareketsiz%90 çıkmıştı bu testler aynı hafta içinde yapıldı. Aradaki farka çoktu şok olmuştuk. Ben açıkçası araştırma hastanesi tüp bebek bölümü testlerini dikkate aldım.
Peki canım araştırmanın üroloji değilde tüp bebek bölümüne mi gidelim
ben orada dogup buyudugum icin bana her seyi guzel geliyo. Bende eskmin mesleginden dolayi bi yere gidemiyorumBeth18 evet canım yakın olduğumuz için oraya gidiyoruz özel içinde karşıya gidiyoruz ama çok zor oluyor arabayı evde bırakıp metro Marmaray falan kullanıyoruz bu şehrin trafiği çekilmez boşver sen gitmişsin bende çok isterdim biraz uzaklaşmak ama malum eşimin mesleğinden dolayı gidemiyoruz biryere. :)
BENde bir tek üniversite için başka şehirde yaşamak zorunda kaldım onun harici istanbuldayım ama çookkk kalabalık işte biryerden biryere gitmek sorun oluyor. Belki birgün gelirsiniz.ben orada dogup buyudugum icin bana her seyi guzel geliyo. Bende eskmin mesleginden dolayi bi yere gidemiyorum
gelicez insallah ama biraz zaman var canim.BENde bir tek üniversite için başka şehirde yaşamak zorunda kaldım onun harici istanbuldayım ama çookkk kalabalık işte biryerden biryere gitmek sorun oluyor. Belki birgün gelirsiniz.
Anladım canım gözle bakıyorlarsa bizde orda verelimCnm biz araştırmada androloji uzmanı var ona gidiyoruz ama üroloji de olur o yönlendiriyor bizi tüp bebek bölümüne gönderiyor sayımları elle yapıyorlar makinayla değil.
Gel canım gel irtibatımız kesilmezse görüşürüz . :)gelicez insallah ama biraz zaman var canim.
insallah canim bebislerimiz olsunda ben istanbula gelmemeye de raziyinGel canım gel irtibatımız kesilmezse görüşürüz . :)
Bebişlerimiz de arkadaş olur belki.
Senin yakındır kendini düşünme artık bizi düşün. Senin şimdi inşallah kıyafet bebek odası falan düşünmen gerek. :)insallah canim bebislerimiz olsunda ben istanbula gelmemeye de raziyin
Lab farkı kesinlikle etkilio bizimimde düzende hız %55 di mikrogende %21 falan çıkmıştı.sayı eskiden kaçtı ml de cnm ?Sonucumuz cıktı kızlar sizide etiketliyeyim dedm.ml de 22 milyon totalde 88milyon sayı.ileri hız %2.yavaş ileri %20 yerinde %18.morfoloji 2 bayaaa düşmeler var haftaya başka merkezde vereceğiz farklı şehirde sasırdıl tatmin olmadık düzen bol keseden sallıyor olabilirBestttt zeynepppppppp Bir melek gelsin
20milyon du değişim yok 22 milyon şuan. Ama ilk tedaviye başlayınca 9 milyondu öyle aman aman artması sayı niye bilemiyorumLab farkı kesinlikle etkilio bizimimde düzende hız %55 di mikrogende %21 falan çıkmıştı.sayı eskiden kaçtı ml de cnm ?
İki ayrı üroloğa gittik. Biri elle muayene edip yok dedi. Diğeri elle muayene etmeden ultrason istedi solda 2.6 mm çıktı.solda reflü izlendi yazıyor. Dna hasarı var yüzde 43. Morfoloji 2 ileri hızlı 0. Sayı iyi. Hasara yoğunlaştık biz ama inşallah bu varikosel sıkıntı çıkarmaz.Tek bir Dr mu gördü normalde o miktar damarın elle muayene denhissedilmesi gerekiyor. Kağıtta reflü saptandı yazıyor mu? Bir de semen parametrelerinde çok bozukluk varmıydı canım hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?