Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde ilk testte düşük çıkmıştı duzende yaptirdigimizda memoiralda tüp bebek merkezindeki daha yüksek çıkmıştı ki orda çok incelemişler di spermleri ve benim bir arkadaşım o labaratuvar i biliyor iyi demişti bana.(valla benimde bir bağlantım yok.)

Yani umarım düzen doğrudur medical yanlıştır yasadıgımz cevrede tüp bebek merkezi bitek orası var .haftaya başka şehirde baktıracagz ama araştırma hastahanesi olacak malesef
Valla bende bi tevekkul var neden bilmiyorum ya tembelim yada inanmak istiyorum. Duzende 1.5 miluon cikinca ona da inanmistim. Sonucta bu lab.lar bir suru denetlemeden geciyor dogrudur diye kendimi de avutuyo olabilirim
Canım biz hep Marmara eğitim araştırma danyaptırıyoruz İnan tüm testler de ileri hız hep aynı oluyor sadece sayıda ufak inişler çıkışlar oluyor. Ben de neye güveneceğimi şaşırdım.
aaaa marmara egitim arastirma size yakin mi?ben o cevrede dogup buyudum ama evlenince istanbuldan ayrildim malesef

Balık haricine bakcaz o konuda biraz tutucu

Var canım vitaminleirm içinde 40çeşit şeyler içiyor eşim bir sene dır kafam bir milyon.düzende toplam hız 60 ileri hız 55 idi nasıl böylebir düşüş biz şoktayız

Cnm bizimde düzende çok yüksek çıktı.
Sperm sayımız 56 ml
Toplam sperm 212 milyon
İleri hızlı sperm %65
Toplam hareketli %70 çıkmıştı.

Ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde;
Sperm sayımız 22 milyon
Toplam sperm 60 milyon
İleri hızlı sperm %3.2
Toplam hareketli %10
Hareketsiz%90 çıkmıştı bu testler aynı hafta içinde yapıldı. Aradaki farka çoktu şok olmuştuk. Ben açıkçası araştırma hastanesi tüp bebek bölümü testlerini dikkate aldım.

Ben duzenin sonuclara guveniyorum canim. Bence guven sen de.

Peki canım araştırmanın üroloji değilde tüp bebek bölümüne mi gidelim

Peki canım araştırmanın üroloji değilde tüp bebek bölümüne mi gidelim

Cnm biz araştırmada androloji uzmanı var ona gidiyoruz ama üroloji de olur o yönlendiriyor bizi tüp bebek bölümüne gönderiyor sayımları elle yapıyorlar makinayla değil.

Beth18 evet canım yakın olduğumuz için oraya gidiyoruz özel içinde karşıya gidiyoruz ama çok zor oluyor arabayı evde bırakıp metro Marmaray falan kullanıyoruz bu şehrin trafiği çekilmez boşver sen gitmişsin bende çok isterdim biraz uzaklaşmak ama malum eşimin mesleğinden dolayı gidemiyoruz biryere. :)

ben orada dogup buyudugum icin bana her seyi guzel geliyo. Bende eskmin mesleginden dolayi bi yere gidemiyorum

ben orada dogup buyudugum icin bana her seyi guzel geliyo. Bende eskmin mesleginden dolayi bi yere gidemiyorum
BENde bir tek üniversite için başka şehirde yaşamak zorunda kaldım onun harici istanbuldayım ama çookkk kalabalık işte biryerden biryere gitmek sorun oluyor. Belki birgün gelirsiniz.

BENde bir tek üniversite için başka şehirde yaşamak zorunda kaldım onun harici istanbuldayım ama çookkk kalabalık işte biryerden biryere gitmek sorun oluyor. Belki birgün gelirsiniz.
gelicez insallah ama biraz zaman var canim.

Cnm biz araştırmada androloji uzmanı var ona gidiyoruz ama üroloji de olur o yönlendiriyor bizi tüp bebek bölümüne gönderiyor sayımları elle yapıyorlar makinayla değil.
Anladım canım gözle bakıyorlarsa bizde orda verelim

Lab farkı kesinlikle etkilio bizimimde düzende hız %55 di mikrogende %21 falan çıkmıştı.sayı eskiden kaçtı ml de cnm ?

Tek bir Dr mu gördü normalde o miktar damarın elle muayene denhissedilmesi gerekiyor. Kağıtta reflü saptandı yazıyor mu? Bir de semen parametrelerinde çok bozukluk varmıydı canım hatırlayamadım.
İki ayrı üroloğa gittik. Biri elle muayene edip yok dedi. Diğeri elle muayene etmeden ultrason istedi solda 2.6 mm çıktı.solda reflü izlendi yazıyor. Dna hasarı var yüzde 43. Morfoloji 2 ileri hızlı 0. Sayı iyi. Hasara yoğunlaştık biz ama inşallah bu varikosel sıkıntı çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…