Iyi pazarlar canim .Nasilsin?Guzel mutlu pazarlar diliyorum anne adaylarima
Allah.a sukur iyiyim canim. Dinleniyorum ara ara kalkiyorum. Esime yardimci oluyorum oyle geciyor zaman sen nasilsjn?Iyi pazarlar canim .Nasilsin?
Ben de annemlerdeyim canim .Aserdigim seyler oluyor annem yapiyor ben yiyorumAllah.a sukur iyiyim canim. Dinleniyorum ara ara kalkiyorum. Esime yardimci oluyorum oyle geciyor zaman sen nasilsjn?
yok yok temizlik konisunda degil yemek konusunda canim yardim ettim. Disardan soylemek istemedim icindeki seyleri bilmem gerek yerken diye. Yoksa ev batsin umrumda degilBen de annemlerdeyim canim .Aserdigim seyler oluyor annem yapiyor ben yiyorum
Kalkma bosver annem hep diyor temizlik kalsin gormezden gel bebegi düşün. Gerekirse temizlikci al ama yapma aman
Insallah guzel haberlerinle dönersin. Kese ne zaman goruncek kalbi atiyor mu telasin baslar .Dışardan yeme ben de yemiyorum ne olduğu belli degil hele ki et ürünlerinden sakinmak gerek .Ne zaman belli olcak?yok yok temizlik konisunda degil yemek konusunda canim yardim ettim. Disardan soylemek istemedim icindeki seyleri bilmem gerek yerken diye. Yoksa ev batsin umrumda degiloohhh seninde guzel olmus annenin ellerinden opuyorum. Soyledigin dualari ediyorum
evet canim tup bebek oldugu icin telas 9 ay boyunca olacak eger olursa Allah o gunleri gormeyi nasip ederse tabi. Daha cok var canim belli olmasinaInsallah guzel haberlerinle dönersin. Kese ne zaman goruncek kalbi atiyor mu telasin baslar .Dışardan yeme ben de yemiyorum ne olduğu belli degil hele ki et ürünlerinden sakinmak gerek .Ne zaman belli olcak?
Merhaba kardesim. Bizde Marmara Hast yakiniz ama Emseye gittik birkac farkli labr.denedik sonuclar hep farkli .. Emseye biraz guvendik sanki. Esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu 2 ayi doldurduk 3. ay sonrasinda Marmara Egt Ars Hast gidebiliriz, tavsiye ediyormusun?Cnm bizimde düzende çok yüksek çıktı.
Sperm sayımız 56 ml
Toplam sperm 212 milyon
İleri hızlı sperm %65
Toplam hareketli %70 çıkmıştı.
Ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde;
Sperm sayımız 22 milyon
Toplam sperm 60 milyon
İleri hızlı sperm %3.2
Toplam hareketli %10
Hareketsiz%90 çıkmıştı bu testler aynı hafta içinde yapıldı. Aradaki farka çoktu şok olmuştuk. Ben açıkçası araştırma hastanesi tüp bebek bölümü testlerini dikkate aldım.
Ayy ayyy Allah doldurur insallah poncik ayaklarla :))Eki Görüntüle 2102230 Kızlar bakın olmayan bebeğim için hediye geldi.
Ayy ayyy Allah doldurur insallah poncik ayaklarla :))
Merhaba kardesim. Bizde Marmara Hast yakiniz ama Emseye gittik birkac farkli labr.denedik sonuclar hep farkli .. Emseye biraz guvendik sanki. Esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu 2 ayi doldurduk 3. ay sonrasinda Marmara Egt Ars Hast gidebiliriz, tavsiye ediyormusun?
Ayyy çok tatlı inşallah tez vakitte minnak ayaciklar girer içineEki Görüntüle 2102230 Kızlar bakın olmayan bebeğim için hediye geldi.
Ayyy çok tatlı inşallah tez vakitte minnak ayaciklar girer içine
Canım Marmara’ya yakın olan benim doktorlarını tavsiye etmiyorum hep stajyerlerle görüşüyoruz uzman bulmak imkansız gibi ama laboratuarına güveniyorum bizim değerleri hep düşük çıkarsa da hep yakın değerler çıkarıyor bence güvenilir.Merhaba kardesim. Bizde Marmara Hast yakiniz ama Emseye gittik birkac farkli labr.denedik sonuclar hep farkli .. Emseye biraz guvendik sanki. Esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu 2 ayi doldurduk 3. ay sonrasinda Marmara Egt Ars Hast gidebiliriz, tavsiye ediyormusun?
Emodeks ve nac 600 kullanıyoruz. Bilmiyorum ki yeterli mi.ayllllliiiin35 canim dna hasarini azaltmak icin bir takviye kullanabilirsiniz canim
Cevap icin cok tesekkur ederimCnm ben o hastaneleri hiç bilmiyorum. Ama sor elle mi sayıyorsun yoksa makinayla mı sayım yapıyorsunuz diye????? Elle sayım yapılan sonuçlar daha güvenilir oluyor demişti doktorlar.
Tamam canim. Bende seni gelismelerden haberdar edecegim.Canım Marmara’ya yakın olan benim doktorlarını tavsiye etmiyorum hep stajyerlerle görüşüyoruz uzman bulmak imkansız gibi ama laboratuarına güveniyorum bizim değerleri hep düşük çıkarsa da hep yakın değerler çıkarıyor bence güvenilir.
Kızlar yarın son testimizi veriyoruz bakalım sonuç ne çıkacak. Eşim de grip oldu sonucu etkiler kesin.
Merakla bekliyorum canım bizde bu aralar yaptiricaz günü belli değilKızlar yarın son testimizi veriyoruz bakalım sonuç ne çıkacak. Eşim de grip oldu sonucu etkiler kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?