Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamamdır yazmıyorum okuyorum ama yazdıklarınızın çoğunu. Cumartesi günü tüp bebek merkezine gittik eşimle. Doktor çok şükür bende bi problem olmadığını söyledi. Eşimin tekrar spermiogram yaptırmasını istedi. Biz de zaten vereceğimizi bildiğimiz için 6 günlük cinsel perhiz uyguladık. Kasımdan beri Proxeed içiyor eşim ve zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor. Kasım ayındaki sonucu 15 milyon sperm ve %2 morfolojiydi. Az önce cumartesi günü verdiği testin sonucunu aldım; sayı 30 milyon olmuş ama morfoloji hala %2. Aslında geçen sene gittiğimiz ürolog bize morfolojinin çok değişemeyeceğini söylemişti. Sanırım gerçekten öyle

Üzüldüm yani.. Doktordan bana dönüş yapılacak, telefon bekliyorum. Bakalım ne diyecek..?

İnşallah güzel sonuclarla dönersin peki kasımda da mı 6 günlük perhizlemi vermiştiniz eğer öyleyse maşallah iyi artmıs.bu sayı toplam 30 milyonmu yoksa mldemi?bence doğal yolla olabilir morfoloji 2 de kötü değil

Kızlar eşim test verdi ama her gelişindenumutsuz geliyor ben çok üzülüyorum az geliyor az geliyor diyor başka birşey demiyor 1ml hep 1 kez 2 ml oldu psikolojik mi anlamadım gitti.

Merhaba bende varım. Bizimde dna yuzde 10 ve digeri bayagi yuksek ve ben 5.denememi yeni yaptim gene olmadı acaba size ne yazmis

Merhaba bende varım. Bizimde dna yuzde 10 ve digeri bayagi yuksek ve ben 5.denememi yeni yaptim gene olmadı acaba size ne yazmis
Sperra imply ve artmed yazmış canım koruyucu olarak bizim sadece ok si datif stres yüksek

Kızlar eşim test verdi ama her gelişindenumutsuz geliyor ben çok üzülüyorum az geliyor az geliyor diyor başka birşey demiyor 1ml hep 1 kez 2 ml oldu psikolojik mi anlamadım gitti.
Psikolojik olabilir canım. Ama ilişkide farklı oluyor daha fazladır.

Sperra imply ve artmed yazmış canım koruyucu olarak bizim sadece ok si datif stres yüksek
Tamam teşekkür ederim. Bize en son trental ve prosed plusa devam demisti. Simdi olumsuz raporunu alip tekrar mesaj atmmak istiyorum bakalim ne diyecek

Tamam teşekkür ederim. Bize en son trental ve prosed plusa devam demisti. Simdi olumsuz raporunu alip tekrar mesaj atmmak istiyorum bakalim ne diyecek
Suan ne durumdasınız bizim ileri hızda düşüş var ikinci testi yaptık 2 ay sonra

Şartlar yüzünden canım stres altında oluyorlar. Kolay değil onlar için. Hayırlısıyla inşallah daha olumlu olsun sonuçlar

Şartlar yüzünden canım stres altında oluyorlar. Kolay değil onlar için. Hayırlısıyla inşallah daha olumlu olsun sonuçlar
Bende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.

Bu arada bu gece rüyanda spermler yarışıyordu yumurtaya ulaşabilmek için benmiydim bilmiyorum ama biri böyle oyuncak gibi sperme benzeyen şeyleri yumurtaya ulaştırmaya çalışıyordu spermlerin başında çıkıntılar vardı hepsi değişik renklerde en son kırmızı renkte olanı yumurtaya çarptı ve herkes sevinmeye başladı. Deliriyorum galiba.

Bende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.
Sonuç nr zaman çıkıcak cnm siz arginin carnitin falan kullanıyor muydunUz

Bende aynı durumdayım belirti arıyorum sürekli kendmde bu ay hamilelik varmı diye

Ya canm onun için çinko mu iyi geliodu bi bak istersen öyle hatırlıyorum hacmi artırıyor die anımsadım

@Rm_angel cnm sende solgarın Female multivitamini 5 gün oldu kullanalı. Sarı akıntım oluyor eskiye oranla baya var. Sapsarı. Benim öyle çok akıntım olmaz ama hep ıslak hissediyorum. Sende de var mı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…