dr. Mu onerdi bu ilaclari?Emodeks ve nac 600 kullanıyoruz. Bilmiyorum ki yeterli mi.
İnşallah güzel sonuclarla dönersin peki kasımda da mı 6 günlük perhizlemi vermiştiniz eğer öyleyse maşallah iyi artmıs.bu sayı toplam 30 milyonmu yoksa mldemi?bence doğal yolla olabilir morfoloji 2 de kötü değilMerhaba arkadaşlar. Uzun zamamdır yazmıyorum okuyorum ama yazdıklarınızın çoğunu. Cumartesi günü tüp bebek merkezine gittik eşimle. Doktor çok şükür bende bi problem olmadığını söyledi. Eşimin tekrar spermiogram yaptırmasını istedi. Biz de zaten vereceğimizi bildiğimiz için 6 günlük cinsel perhiz uyguladık. Kasımdan beri Proxeed içiyor eşim ve zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor. Kasım ayındaki sonucu 15 milyon sperm ve %2 morfolojiydi. Az önce cumartesi günü verdiği testin sonucunu aldım; sayı 30 milyon olmuş ama morfoloji hala %2. Aslında geçen sene gittiğimiz ürolog bize morfolojinin çok değişemeyeceğini söylemişti. Sanırım gerçekten öyle
Üzüldüm yani.. Doktordan bana dönüş yapılacak, telefon bekliyorum. Bakalım ne diyecek..?
İyi sonuçlarla dön inşallah bizede bildir canım sonucuKızlar yarın son testimizi veriyoruz bakalım sonuç ne çıkacak. Eşim de grip oldu sonucu etkiler kesin.
Merhaba bende varım. Bizimde dna yuzde 10 ve digeri bayagi yuksek ve ben 5.denememi yeni yaptim gene olmadı acaba size ne yazmisBir arkadaş vardı oksidatif stres yüksek cıkmıstıda bizimle aynı idi duru8mu DNA hasarı yok oksidatif srtes yüksek kümdi o ya ben unuttum kaan hoca bize cevap göndermiş onu özelden atabilir m onaBir melek gelsin canım sen miydin
Sperra imply ve artmed yazmış canım koruyucu olarak bizim sadece ok si datif stres yüksekMerhaba bende varım. Bizimde dna yuzde 10 ve digeri bayagi yuksek ve ben 5.denememi yeni yaptim gene olmadı acaba size ne yazmis
Psikolojik olabilir canım. Ama ilişkide farklı oluyor daha fazladır.Kızlar eşim test verdi ama her gelişindenumutsuz geliyor ben çok üzülüyorum az geliyor az geliyor diyor başka birşey demiyor 1ml hep 1 kez 2 ml oldu psikolojik mi anlamadım gitti.
Tamam teşekkür ederim. Bize en son trental ve prosed plusa devam demisti. Simdi olumsuz raporunu alip tekrar mesaj atmmak istiyorum bakalim ne diyecekSperra imply ve artmed yazmış canım koruyucu olarak bizim sadece ok si datif stres yüksek
Suan ne durumdasınız bizim ileri hızda düşüş var ikinci testi yaptık 2 ay sonraTamam teşekkür ederim. Bize en son trental ve prosed plusa devam demisti. Simdi olumsuz raporunu alip tekrar mesaj atmmak istiyorum bakalim ne diyecek
İnşallah öyledir.Psikolojik olabilir canım. Ama ilişkide farklı oluyor daha fazladır.
Şartlar yüzünden canım stres altında oluyorlar. Kolay değil onlar için. Hayırlısıyla inşallah daha olumlu olsun sonuçlarKızlar eşim test verdi ama her gelişindenumutsuz geliyor ben çok üzülüyorum az geliyor az geliyor diyor başka birşey demiyor 1ml hep 1 kez 2 ml oldu psikolojik mi anlamadım gitti.
Bende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.Şartlar yüzünden canım stres altında oluyorlar. Kolay değil onlar için. Hayırlısıyla inşallah daha olumlu olsun sonuçlar
Sonuç nr zaman çıkıcak cnm siz arginin carnitin falan kullanıyor muydunUzBende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.
Bende aynı durumdayım belirti arıyorum sürekli kendmde bu ay hamilelik varmı diyeBu arada bu gece rüyanda spermler yarışıyordu yumurtaya ulaşabilmek için benmiydim bilmiyorum ama biri böyle oyuncak gibi sperme benzeyen şeyleri yumurtaya ulaştırmaya çalışıyordu spermlerin başında çıkıntılar vardı hepsi değişik renklerde en son kırmızı renkte olanı yumurtaya çarptı ve herkes sevinmeye başladı.Deliriyorum galiba.
Ya canm onun için çinko mu iyi geliodu bi bak istersen öyle hatırlıyorum hacmi artırıyor die anımsadımBende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.
Araştırdım da günde 2 litre su içmeliymiş su arttırıyormuş ama yine bakarım.Ya canm onun için çinko mu iyi geliodu bi bak istersen öyle hatırlıyorum hacmi artırıyor die anımsadım
Yok canım 3 ay proxeed plus 1 kutu da promen k bitti 2. Kutuya geçtik test verdik.Sonuç nr zaman çıkıcak cnm siz arginin carnitin falan kullanıyor muydunUz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?