Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim normalde de akıntım olur canım kokusuz biraz sarı renkte,eczacı ilaç için idrar yolu enfeksiyonu falan engeller demişti acaba enfeksiyon falan varsa onu mu atıyor vücut dışarı,akıntı kokusuz kaşıntı yapmıyorsa normalde olması lazım

Kızlar bana İstanbul Anadolu yakasında sperm testi yaptırmak için sonuçlarına güvenebileceğim elle sayım yapan bir merkez söyler misiniz?

Kızlar merhaba.
Henüz çocuk düşünmüyoruz, 5 yıllık evliyiz.
Yani şöyle benim başka bir rahatsızlığım nedeniyle Nisandan sonra deneyebileceğiz.

Onun öncesinde test yaptırdık.

Eşimin test sonucu;
Sayı: 22.9 ml
Toplam hareket: %65
İleri hareket: %6
Yerinde hareket: %22
Hareketsiz: %35
Morfoloji: %32

Diğer hormonlar vs normal.
Bir de pH 7.0

Sizce bu sonuçlar nasıl?
Doktor 1 yıl deneyin, olmazsa gel arttırmak için takviye veririz demiş.
Anlamadım 1 yıl olmama ihtimali yüksek mi yani?
Yoksa olma ihtimali var da zaman mı tanıdı bize?

PH ve ileri hareket dışında diğer değerler normal aralıkta görünüyor.
İleri hareketin 6 olması ne anlama geliyor?

Bi akıl verin bana lütfen.

Cnm bilmiyorum ama bende böyle yoğun akıntı olmazdı ama yoğun şekilde sarı sulu akıntım oluyor. Çok kokulu değil.

Bende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.
Merhaba nohut kuru diye birsey var bir arastir istersen iyi geliyor diye duymustum

Çocuk düşünmüyorsanız şuanlık yapmanız gereken birşey Yok düşündüğünüz zaman tekrar test verin ve yine ileri haraket düşükse multivitamin kullanarak denemeye başlayın kaybetmemiş olursunuz. Bu değerlerle hamile kalabilirsiniz çok sorun göremedim. Kafanıza takmayın.

Valla mlde mi nasıl inan bilmiyorum.. Kasımda 3-4 günlüktü sanırım. Evet artmış, biz de şaşırdık. Doktor da aradı az önce, sonuçlar iyi normal yolla denemeye devam edin ama adetin ilk 3 günü gel, ultrasonla bakalım dedi. Sonra adetin gene 21. günü gidecekmişim progestan hormonuna bakacakmış. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak sanırım. Bu süreçte normal yolla devam edin, eşin de proxeed' e devam etsin dedi.

Normal her çifte 1 yil deneyin olmazsa gelin tedaviye başlayalim diyorlar. Sperm testiniz normal, hemen nisanda olmassa bir yil icinde olur büyük ihtimalle.

Benim geçen ay 21.gün de progesteronum düşük çıkmıstı bu ay yine bi baktırcam şaşırdım aslında sürekli takip etmek gerek

Benim geçen ay 21.gün de progesteronum düşük çıkmıstı bu ay yine bi baktırcam şaşırdım aslında sürekli takip etmek gerek

Sonucun fotoğrafını çektim :) Şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım..

Progesteron yumurtanın büyümesi vs mi? Tam olarak ne?

Eklentiler

• IMG_0912.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
Test yaptırdım bi kaç kızlar. B12 im biraz fazla çıkmış bide Demir depolarım az eksik çıkmış pekmez iç dedi doktor. Eşimin de folik asidi düşük çıktı. Multivitamin kullanmıyoruz Kaan hocayı beklediğimizden. Kendi kafamıza göre bir şeyler yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…