- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim normalde de akıntım olur canım kokusuz biraz sarı renkte,eczacı ilaç için idrar yolu enfeksiyonu falan engeller demişti acaba enfeksiyon falan varsa onu mu atıyor vücut dışarı,akıntı kokusuz kaşıntı yapmıyorsa normalde olması lazımmoonlovers cnm sende solgarın Female multivitamini 5 gün oldu kullanalı. Sarı akıntım oluyor eskiye oranla baya var. Sapsarı. Benim öyle çok akıntım olmaz ama hep ıslak hissediyorum. Sende de var mı ????
Kızlar bana İstanbul Anadolu yakasında sperm testi yaptırmak için sonuçlarına güvenebileceğim elle sayım yapan bir merkez söyler misiniz?
Benim normalde de akıntım olur canım kokusuz biraz sarı renkte,eczacı ilaç için idrar yolu enfeksiyonu falan engeller demişti acaba enfeksiyon falan varsa onu mu atıyor vücut dışarı,akıntı kokusuz kaşıntı yapmıyorsa normalde olması lazım
Merhaba nohut kuru diye birsey var bir arastir istersen iyi geliyor diye duymustumBende biliyorum ama 9ml leri falan görünce değişik oluyorum bizde sayı çok kötü olmasa da ml düşük hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum ama insan üzülüyor az geliyo deyince.
İlaçla alakalı olmayabilir rahatsız ederse bi doktora görün cnm,Cnm bilmiyorum ama bende böyle yoğun akıntı olmazdı ama yoğun şekilde sarı sulu akıntım oluyor. Çok kokulu değil.
İlaçla alakalı olmayabilir rahatsız ederse bi doktora görün cnm,
Yok canım yarın çıkar ama eşim çalışacağı için Çarşamba sabah alır sonucu. Çıkınca yazıcam ben.Canım cıktımı sonuç larınız merak ettim
Çocuk düşünmüyorsanız şuanlık yapmanız gereken birşey Yok düşündüğünüz zaman tekrar test verin ve yine ileri haraket düşükse multivitamin kullanarak denemeye başlayın kaybetmemiş olursunuz. Bu değerlerle hamile kalabilirsiniz çok sorun göremedim. Kafanıza takmayın.Kızlar merhaba.
Henüz çocuk düşünmüyoruz, 5 yıllık evliyiz.
Yani şöyle benim başka bir rahatsızlığım nedeniyle Nisandan sonra deneyebileceğiz.
Onun öncesinde test yaptırdık.
Eşimin test sonucu;
Sayı: 22.9 ml
Toplam hareket: %65
İleri hareket: %6
Yerinde hareket: %22
Hareketsiz: %35
Morfoloji: %32
Diğer hormonlar vs normal.
Bir de pH 7.0
Sizce bu sonuçlar nasıl?
Doktor 1 yıl deneyin, olmazsa gel arttırmak için takviye veririz demiş.
Anlamadım 1 yıl olmama ihtimali yüksek mi yani?
Yoksa olma ihtimali var da zaman mı tanıdı bize?
PH ve ileri hareket dışında diğer değerler normal aralıkta görünüyor.
İleri hareketin 6 olması ne anlama geliyor?
Bi akıl verin bana lütfen.
İnşallah güzel sonuclarla dönersin peki kasımda da mı 6 günlük perhizlemi vermiştiniz eğer öyleyse maşallah iyi artmıs.bu sayı toplam 30 milyonmu yoksa mldemi?bence doğal yolla olabilir morfoloji 2 de kötü değil
Normal her çifte 1 yil deneyin olmazsa gelin tedaviye başlayalim diyorlar. Sperm testiniz normal, hemen nisanda olmassa bir yil icinde olur büyük ihtimalle.Kızlar merhaba.
Henüz çocuk düşünmüyoruz, 5 yıllık evliyiz.
Yani şöyle benim başka bir rahatsızlığım nedeniyle Nisandan sonra deneyebileceğiz.
Onun öncesinde test yaptırdık.
Eşimin test sonucu;
Sayı: 22.9 ml
Toplam hareket: %65
İleri hareket: %6
Yerinde hareket: %22
Hareketsiz: %35
Morfoloji: %32
Diğer hormonlar vs normal.
Bir de pH 7.0
Sizce bu sonuçlar nasıl?
Doktor 1 yıl deneyin, olmazsa gel arttırmak için takviye veririz demiş.
Anlamadım 1 yıl olmama ihtimali yüksek mi yani?
Yoksa olma ihtimali var da zaman mı tanıdı bize?
PH ve ileri hareket dışında diğer değerler normal aralıkta görünüyor.
İleri hareketin 6 olması ne anlama geliyor?
Bi akıl verin bana lütfen.
Benim geçen ay 21.gün de progesteronum düşük çıkmıstı bu ay yine bi baktırcam şaşırdım aslında sürekli takip etmek gerekValla mlde mi nasıl inan bilmiyorum.. Kasımda 3-4 günlüktü sanırım. Evet artmış, biz de şaşırdık. Doktor da aradı az önce, sonuçlar iyi normal yolla denemeye devam edin ama adetin ilk 3 günü gel, ultrasonla bakalım dedi. Sonra adetin gene 21. günü gidecekmişim progestan hormonuna bakacakmış. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak sanırım. Bu süreçte normal yolla devam edin, eşin de proxeed' e devam etsin dedi.
Benim geçen ay 21.gün de progesteronum düşük çıkmıstı bu ay yine bi baktırcam şaşırdım aslında sürekli takip etmek gerek
Kızlar ben de başladım 3 gündür female multivitamine ama benim de idrarım böyle daha bi koyu bi renk aldı.Cnm bilmiyorum ama bende böyle yoğun akıntı olmazdı ama yoğun şekilde sarı sulu akıntım oluyor. Çok kokulu değil.
Kızlar ben de başladım 3 gündür female multivitamine ama benim de idrarım böyle daha bi koyu bi renk aldı.
Ya onu tam anlayamadım. Çok sarı gibi değil ama bi bi kaç gün izleyim.Benimde öyle. Peki sarı sulu akıntın var mı ????
Prolaktine baktırılan özel bi gün var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?