- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Evet ürolog önerdi.dr. Mu onerdi bu ilaclari?
o zaman azalir canim merak etme kaan aydos mu verdi bilmiyorum ama o genelde bu ilaclari oneriyorEvet ürolog önerdi.
Yok kaan aydos vermedi bulunduğum şehirde bir ürolog verdi. O da zaten kaan hocanın öğrencisiymiş. Ama biz yinede bir kaan aydosa gideceğiz.o zaman azalir canim merak etme kaan aydos mu verdi bilmiyorum ama o genelde bu ilaclari oneriyor
Ml de 30 milyon gayet iyi toplamda 120 milyonu geçio yani.progesteron döllenme oluşursa anne rahmi tutunmaya uygun olup olmadığını gösteriyor kısmen yumurtanın döllenmeye uygun olmasıda buna bağlı anladıgım kadarıylaSonucun fotoğrafını çektim :) Şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım..
Progesteron yumurtanın büyümesi vs mi? Tam olarak ne?
Çocuk düşünmüyorsanız şuanlık yapmanız gereken birşey Yok düşündüğünüz zaman tekrar test verin ve yine ileri haraket düşükse multivitamin kullanarak denemeye başlayın kaybetmemiş olursunuz. Bu değerlerle hamile kalabilirsiniz çok sorun göremedim. Kafanıza takmayın.
Normal her çifte 1 yil deneyin olmazsa gelin tedaviye başlayalim diyorlar. Sperm testiniz normal, hemen nisanda olmassa bir yil icinde olur büyük ihtimalle.
Ileri hareketliniz biraz düsük ama ileri ve orta hareketli toplamı yüzde 40 ise yeterli oluyor. Baktiniz 2-3 ay olmazsa takviye vitamin, kür yaparsiniz.Yok düşünüyoruz da Nisana kadar devam eden başka bir hastalık tedavim olduğu için puan deneyemiyoruz henüz.
Teşekkür ederim, ileri hareket %6 olunca ne olduğunu anlayamadım, danışmak istedim.
Çok teşekkürler yeniden.
İlet hareket büyük etken yaratmıyor galiba.
Çok sağolun, çok teşekkür ederim.
Ileri hareketliniz biraz düsük ama ileri ve orta hareketli toplamı yüzde 40 ise yeterli oluyor. Baktiniz 2-3 ay olmazsa takviye vitamin, kür yaparsiniz.
Bizim testte hizli doğrusal, yavaş doğrusal ve yerinde hareketli diye 3 hiz cesidi var, sizde nasıl bakilmiş ?Orta hareket dediğiniz yerinde hareket mi oluyor acaba?
Kusura bakmayın çok soruyorum ama.
Bizim testte hizli doğrusal, yavaş doğrusal ve yerinde hareketli diye 3 hiz cesidi var, sizde nasıl bakilmiş ?
Hiz biraz az o zaman sizin, simdiden beslenmeye dikkat etsin eşiniz, havuç yesin her gün, haftada 2 gün nohut yemeği yesin, balik yesin. Yerinde hareletliler hizlanir biraz.İleri hareket, yerinde hareket, hareketsiz olarak 3 çeşit bizimki
Canım haraket kısmında atladığım birşey Olmalı toplam haraketi %65 yazmışsın ama ileri haraket ve yerinde haraketin toplamı 65 olmuyor. Birde haraketsiz 35 demişsin ama hepsinin toplamı %100 ü bulmuyor bir daha bak istersen.Kızlar merhaba.
Henüz çocuk düşünmüyoruz, 5 yıllık evliyiz.
Yani şöyle benim başka bir rahatsızlığım nedeniyle Nisandan sonra deneyebileceğiz.
Onun öncesinde test yaptırdık.
Eşimin test sonucu;
Sayı: 22.9 ml
Toplam hareket: %65
İleri hareket: %6
Yerinde hareket: %22
Hareketsiz: %35
Morfoloji: %32
Diğer hormonlar vs normal.
Bir de pH 7.0
Sizce bu sonuçlar nasıl?
Doktor 1 yıl deneyin, olmazsa gel arttırmak için takviye veririz demiş.
Anlamadım 1 yıl olmama ihtimali yüksek mi yani?
Yoksa olma ihtimali var da zaman mı tanıdı bize?
PH ve ileri hareket dışında diğer değerler normal aralıkta görünüyor.
İleri hareketin 6 olması ne anlama geliyor?
Bi akıl verin bana lütfen.
Doktor eşime de bana da nac 600 verdi. Bana niye verdi onu anlamadım? Siz de karı koca mı kullanıyorsunuzBiz kullanıyoruz şuan nac 600 oksidatif stresi azalttığını bilmiyordum.
Canim nac hasar icin degil emodex icerik olarak cok zengin faydasi olur eminim .Emodeks ve nac 600 kullanıyoruz. Bilmiyorum ki yeterli mi.
Hiz biraz az o zaman sizin, simdiden beslenmeye dikkat etsin eşiniz, havuç yesin her gün, haftada 2 gün nohut yemeği yesin, balik yesin. Yerinde hareletliler hizlanir biraz.
Canım haraket kısmında atladığım birşey Olmalı toplam haraketi %65 yazmışsın ama ileri haraket ve yerinde haraketin toplamı 65 olmuyor. Birde haraketsiz 35 demişsin ama hepsinin toplamı %100 ü bulmuyor bir daha bak istersen.
İstersen fotoğrafını çekip yükle ama endişelenme korkulacak birşey Yok olsa doktorunuzda acil mücadale etmeliyiz derdi.Evet beslenmenin önemli olduğunu okudum, dikkat edeceğiz biz de.
Teşekkür ederim.
Yeniden baktım ama aynen bu şekilde yazıyor.
Toplam sayı: 22.9 m/ml.
Yüzdesi yazanlar söylediğim kadar.
Aşağıda bir de ‘haraketli sperm kons: 14.9 m/ml’ yazıyor; rakamlarla yazılmış.
İleri hareketli 9.8 m/ml diyor
Orada bir de fonksiyonel hareketli diye birşey var; 5.3 m/ml diyor ona da.
Bir de yine onun da altında; ‘toplam sperm kons’ bölümü var. Mesela o 45.8 m/ml imiş.
Hangisine bakacağım iyice karıştı kafam
Cnm benim çatlatma iğnesi tutmadı bende bu ay aşılama istedim Ali hoca iğneye devam edelim dedi de gerek yok tüp bebeğe geçeceğim İnş ondan sonra eskisi kadar sıkı takip etmiyorum eşimde o kadar sıkı dikkat etmiyor rolantideyiz
Afiyet olsunEki Görüntüle 2103570 Günlük ceviz kuru üzüm kabak çekirdeği badem fındık tüketimimiz
Çarşamba cıkıcaktı öyle hatırlıyorumSaklicennet canım test sonuçlarınız nasıl geldi merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?