Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sonucun fotoğrafını çektim :) Şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım..

Progesteron yumurtanın büyümesi vs mi? Tam olarak ne?
Ml de 30 milyon gayet iyi toplamda 120 milyonu geçio yani.progesteron döllenme oluşursa anne rahmi tutunmaya uygun olup olmadığını gösteriyor kısmen yumurtanın döllenmeye uygun olmasıda buna bağlı anladıgım kadarıyla

Yok düşünüyoruz da Nisana kadar devam eden başka bir hastalık tedavim olduğu için puan deneyemiyoruz henüz.
Teşekkür ederim, ileri hareket %6 olunca ne olduğunu anlayamadım, danışmak istedim.
Çok teşekkürler yeniden.

Normal her çifte 1 yil deneyin olmazsa gelin tedaviye başlayalim diyorlar. Sperm testiniz normal, hemen nisanda olmassa bir yil icinde olur büyük ihtimalle.

İlet hareket büyük etken yaratmıyor galiba.
Çok sağolun, çok teşekkür ederim.

Ileri hareketliniz biraz düsük ama ileri ve orta hareketli toplamı yüzde 40 ise yeterli oluyor. Baktiniz 2-3 ay olmazsa takviye vitamin, kür yaparsiniz.

Canım haraket kısmında atladığım birşey Olmalı toplam haraketi %65 yazmışsın ama ileri haraket ve yerinde haraketin toplamı 65 olmuyor. Birde haraketsiz 35 demişsin ama hepsinin toplamı %100 ü bulmuyor bir daha bak istersen.

Hiz biraz az o zaman sizin, simdiden beslenmeye dikkat etsin eşiniz, havuç yesin her gün, haftada 2 gün nohut yemeği yesin, balik yesin. Yerinde hareletliler hizlanir biraz.

Evet beslenmenin önemli olduğunu okudum, dikkat edeceğiz biz de.
Teşekkür ederim.

Yeniden baktım ama aynen bu şekilde yazıyor.
Toplam sayı: 22.9 m/ml.
Yüzdesi yazanlar söylediğim kadar.

Aşağıda bir de ‘haraketli sperm kons: 14.9 m/ml’ yazıyor; rakamlarla yazılmış.
İleri hareketli 9.8 m/ml diyor
Orada bir de fonksiyonel hareketli diye birşey var; 5.3 m/ml diyor ona da.

Bir de yine onun da altında; ‘toplam sperm kons’ bölümü var. Mesela o 45.8 m/ml imiş.

Hangisine bakacağım iyice karıştı kafam

İstersen fotoğrafını çekip yükle ama endişelenme korkulacak birşey Yok olsa doktorunuzda acil mücadale etmeliyiz derdi.

C cetiha88 sesin çıkmıyor hiç nasılsın? Nasıl gidiyor tedavi?
Cnm benim çatlatma iğnesi tutmadı bende bu ay aşılama istedim Ali hoca iğneye devam edelim dedi de gerek yok tüp bebeğe geçeceğim İnş ondan sonra eskisi kadar sıkı takip etmiyorum eşimde o kadar sıkı dikkat etmiyor rolantideyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…