Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADAşlar düzelen dna hasarı tekrarlr mı ne kadar sürede tekrarlar bişgisi olan var mı tüp bebege geçecegiz de

Saklicennet canım test sonuçlarınız nasıl geldi merak ettim ?
Canım yarın sabah alacak eşim ilk işim haber vermek olacak ama 2 hafta önce yaptırmıştık bir test 30 milyon 0 morfoloji %7 ileri haraket 93 haraketsiz çıktı ve de 3 ay proxeed plus kullanmıştık bir işe yaramamış değerlerimiz aynı çıktı hatta 42 milyon 30a düşmüş ama sayıya takılmıyorum anlık değişiyor diğerleri artmamış bakalım yarın ki ne alemde ama eşim hiç ümitli değil daha düşük çıkabilir diyor.

ARKADAşlar düzelen dna hasarı tekrarlr mı ne kadar sürede tekrarlar bişgisi olan var mı tüp bebege geçecegiz de
Kuzum eşimde Eğer tedavi edilmemiş varikosel varsa sigara ve alkol alıyorsa tekrarlama olasılığı var. Bunlar yoksa antioksidan alıyorsanız tekrarlayacağını düşünmüyorum.

Hemen tekrarlamiyor diye biliyorum cunku bizim dr ekstra 3 sise daha emodex alirsaniz 2.cocuga yatirim yaparsınız demisti .Tabii biz almadik orasi ayri

Kizlar gunaydin
Biloyorsunuz biz tup bebek surecinde beklemedeyiz...
Zorlu mesakkatli bir yol...
Bugunlerimize cok sukur...
Gecenlerde yazmistim esimin 1.5 milyon/ml.den sonra tup bebek merkezinde yapilan testte 13 milyon/ml cikti sperm sayisi acaba promen k etkisi mi bu?
Ilk defa bu kadar cok cikti deger.
Sizce devam edelim mi promen k.ya
Daha kaan aydos.tan cevap gelmedi biliyosunuz 8374743838 ay sonra cevap veriyo
Allahim insallah hepimize saglikli bebisler verir ve boyle takviyeleri artik kullanmal zorunda kalmaz eslerimiz...

Sizler nasilsiniz? Ogretmen arkadaslar tatiliniz nasil geciyor? Benim evde pineklemekle geciyo bir tek igne vurulmaya cikiuorum kalcadan olan icin. Ailemin yanina da gidemedim...
Insallah hayirli sonuclar alirimda cektigim zorluklara deger

Saklicennet cnm levent türk varikosel ameliyatı olacaktınız sanırım, nasıl bir doktor?şimdi eşimde de ilk doktor varikosel demişti sayımız iyi ama morfoloji düşük kaan Aydosta gerek yok dedi ama Levent türk ve Teoman kadrolu sayfalarında eğer kadında sorun yoksa kısırlık varikoselden dir tüp yapmadan varikosel ameliyatı olunmalı yasıyor kafamız karıştı iyice.Birsürü de vitamin kullandık ameliyat olursa boşa gidecek (

Gunaydin canim .Bosver pinekle bebisin olunca kosturacaksin bol bol uyu güzel seyler düşün .Ben de annemlerde kalmaya devam ediyorum 13.haftadan beri gun asiri istisnasiz basim agriyor.Yerimden kalkamiyorum hep yatiyorum .Buna tansiyon düşüklüğü de eslik ediyor .Bu donemi atlatirsam rahatlayacagim insallah.Sen okul açılınca raporlu mu olacaksin ?

Boşa gitmez inşallah sıkma canını. Biz doktordan memnununuz bir de hiç olumsuz yorum almadık okumadık eğitiminden falan da etkilenmiş olabiliriz sonuçta hepsi insan ilk önce Allah’a dua ediyorum sonra Levent hocaya güveniyorum cuma günü yanına gitmeyi planlıyoruz ameliyat günü almak için sizde en azından muayene olabilirsiniz dediğin iki doktordan birine bizim için de Kaan hoca ameliyatın a sını anmadı ama bizde hız ve morfoloji düşük ben ameliyat olması gerektiğini biliyordum o yüzden Kaan hocaya gitmedim ilk ameliyat olalım sonra gideriz dedi. Levent hocayı buldum ona gittik nitekim varikosel var çift taraflı dedi ama hemen ameliyat yapalım demedi ilk ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin dedi para için olsaydı ameliyat dersi hazırgittik zaten ama o gidin 4 ay sonra gelin dedi 4 ayda vazgeçip gitmeyebilirdik bu ihtimalde vardı ama davranışları etkiledi beni inşallahda öyle olur bu kez biter.

bosver dinlen canim. Yok rapor almayacagim insallah bir sorun olmazsa. Dr. Al derse alirim

Bende sorun yok, eşimde sayı 60 milyon ama morfoloji 2, ileri hız 18 ve 4yıldır hiç gebelik oluşmadı 2 tüp denedik olmadı,kimse ameliyat olun düzelir demiyor,sperm normal olsa neden hamile kalmayacağım bunu anlamıyorum, Kaan hoca artık spermlerle uğraşmayın diye yazmış :)üzerinden 6ay geçti hala hamile kalamadım.Şimdi tekrar tüp deneyecektik ama kafamız karıştı acaba varikosel mi tek sorun onu mu ortadan kaldırsak kafamız çok karıştı bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…