12.nin sonu ne canim? Ayy olsunda izin rapor ne olursa alirim hic umrumda degil. Yeter ki saglikli bebeklerim olsun insallah. Biraz once agir bi tencere kaldirdim 4 5 kilo kadar tedirgin olmustum dr.uma sordum rahat ol bir sey olmamistir dedi. Bende endiseden kisa cevap yazdim canim. Senin bas agrin normal miymis? Dr.un ne diyor?Insallah canim pozitifi gor de Allah in izni ile gerekirse 12 nin sonuna kadar yatarsin
12.hafta yani .Ilk trimester bitince risk azaliyor .Benim bas agrim bu aralar düşük tansiyondan canim normalde kronik bas agrim var zaten.O kadardan bir sey olmaz ama dikkat etmek lazim unutmamak gerek.12.nin sonu ne canim? Ayy olsunda izin rapor ne olursa alirim hic umrumda degil. Yeter ki saglikli bebeklerim olsun insallah. Biraz once agir bi tencere kaldirdim 4 5 kilo kadar tedirgin olmustum dr.uma sordum rahat ol bir sey olmamistir dedi. Bende endiseden kisa cevap yazdim canim. Senin bas agrin normal miymis? Dr.un ne diyor?
Bilemedim ki varikosel elle tespit ediliyormu? Ama şunu biliyorum ki ilerleyen bir hastalık tedbirli olmak gerek.Bende sorun yok, eşimde sayı 60 milyon ama morfoloji 2, ileri hız 18 ve 4yıldır hiç gebelik oluşmadı 2 tüp denedik olmadı,kimse ameliyat olun düzelir demiyor,sperm normal olsa neden hamile kalmayacağım bunu anlamıyorum, Kaan hoca artık spermlerle uğraşmayın diye yazmış :)üzerinden 6ay geçti hala hamile kalamadım.Şimdi tekrar tüp deneyecektik ama kafamız karıştı acaba varikosel mi tek sorun onu mu ortadan kaldırsak kafamız çok karıştı bizim
Elle tespit edilmeyen vakalarda ameliyat önermiyor doktorlar cnm.elle muayenede ele gelmiyorsa doppler de çıksa bile ameliyat olmak fayda sağlamıyormuş.Bilemedim ki varikosel elle tespit ediliyormu? Ama şunu biliyorum ki ilerleyen bir hastalık tedbirli olmak gerek.
Dna testi yaptırdınız mı? İnşallah düzelir ameliyattan sonra çok zor imtihanımız allah yardımcımız olsun.Kızlar sonuçlarımızı aldık ama hemen yazamadım eşimin morali çok bozuk. Volüm 2ml sayı 19 milyon perhiz 2,5 gün. İleri haraket %5 haraketsiz 95 Sıfır morfoloji. Yıkama sonrası haraket Sıfır. Artık bu sonuçlara bağışıklık kazandım diyebilirim. Eşimi teselli etmekten başka elimden birşey gelmedi. Sonuçları iyi olmasa bile kötü olmayan arkadaşlara söylüyorum üzülmeyin şükredin lütfen beterin beteri var. Bizde cuma günü için Levent hocadan randevu aldık başka çıkışımız Yok umarım varikoselden dolayıdır umarım düzelir yoksa durumumuz biraz zor gibi. Duanızı eksik etmeyin bizden.
Evet canım biliyorum o yüzden sordum sizinki ele geliyor mu merak ettim. Evet hemde o kadar zor ki her çocuk görüşümde benim olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Hayattan zevk alamıyorum böyle şeyler olunca. DNA hasarına baktırmadık zaten kesin vardır varikoseli olan vakaların çoğunda oluyor ameliyat olduktan sonra baktırıp onun tedavisine başlarız inşallah.Elle tespit edilmeyen vakalarda ameliyat önermiyor doktorlar cnm.elle muayenede ele gelmiyorsa doppler de çıksa bile ameliyat olmak fayda sağlamıyormuş.
Bizim ele gelmişti 4 yıl önce dopplerde de çıktı ama DNA hasarı 7 bizde.Bizde sayıyı etkilememiş ama morfoloji ileri hız düşük oda gebeliği engelliyor sanırım. Bakalım tüp mü ameliyat mı karar vereceğiz.Levent türk kaca yapıyor ameliyatı,Teoman cem kadıoğlu 10 bine yapıyormuşEvet canım biliyorum o yüzden sordum sizinki ele geliyor mu merak ettim. Evet hemde o kadar zor ki her çocuk görüşümde benim olmayacakmış gibi hissediyorum bazen. Hayattan zevk alamıyorum böyle şeyler olunca. DNA hasarına baktırmadık zaten kesin vardır varikoseli olan vakaların çoğunda oluyor ameliyat olduktan sonra baktırıp onun tedavisine başlarız inşallah.
Fiyatı hiç konuşmadık açıkcası. Cuma öğrenirsek sana yazarım. Bu kez kurtulalım da fiyat hiç önemli değil. Çok bunaldım. Belirsizlik içinde yaşamak çok zor. Rabbim şifamızı versin inşallah tez zamanda.Bizim ele gelmişti 4 yıl önce dopplerde de çıktı ama DNA hasarı 7 bizde.Bizde sayıyı etkilememiş ama morfoloji ileri hız düşük oda gebeliği engelliyor sanırım. Bakalım tüp mü ameliyat mı karar vereceğiz.Levent türk kaca yapıyor ameliyatı,Teoman cem kadıoğlu 10 bine yapıyormuş
Tamam canm yazarsan sevinirim.Fiyatı hiç konuşmadık açıkcası. Cuma öğrenirsek sana yazarım. Bu kez kurtulalım da fiyat hiç önemli değil. Çok bunaldım. Belirsizlik içinde yaşamak çok zor. Rabbim şifamızı versin inşallah tez zamanda.
Kızlar sonuçlarımızı aldık ama hemen yazamadım eşimin morali çok bozuk. Volüm 2ml sayı 19 milyon perhiz 2,5 gün. İleri haraket %5 haraketsiz 95 Sıfır morfoloji. Yıkama sonrası haraket Sıfır. Artık bu sonuçlara bağışıklık kazandım diyebilirim. Eşimi teselli etmekten başka elimden birşey gelmedi. Sonuçları iyi olmasa bile kötü olmayan arkadaşlara söylüyorum üzülmeyin şükredin lütfen beterin beteri var. Bizde cuma günü için Levent hocadan randevu aldık başka çıkışımız Yok umarım varikoselden dolayıdır umarım düzelir yoksa durumumuz biraz zor gibi. Duanızı eksik etmeyin bizden.
Eşinin değerleri nasıldı? Dna hasarına filan baktırdınız mı? Bence eşinin hasarına baktırın sorun yoksa öyle başlayın tüpe.bana da Ali acar en son ekim ayı için aşılama demişti ama gitmedim ben.Cnm benim çatlatma iğnesi tutmadı bende bu ay aşılama istedim Ali hoca iğneye devam edelim dedi de gerek yok tüp bebeğe geçeceğim İnş ondan sonra eskisi kadar sıkı takip etmiyorum eşimde o kadar sıkı dikkat etmiyor rolantideyiz
Canım uZulme ama mutlaka vardır bir sebebi düzende baktirdiniz mi ordada mi morfoloji sıfır ileri hareketli sıfır cikiyçıKızlar sonuçlarımızı aldık ama hemen yazamadım eşimin morali çok bozuk. Volüm 2ml sayı 19 milyon perhiz 2,5 gün. İleri haraket %5 haraketsiz 95 Sıfır morfoloji. Yıkama sonrası haraket Sıfır. Artık bu sonuçlara bağışıklık kazandım diyebilirim. Eşimi teselli etmekten başka elimden birşey gelmedi. Sonuçları iyi olmasa bile kötü olmayan arkadaşlara söylüyorum üzülmeyin şükredin lütfen beterin beteri var. Bizde cuma günü için Levent hocadan randevu aldık başka çıkışımız Yok umarım varikoselden dolayıdır umarım düzelir yoksa durumumuz biraz zor gibi. Duanızı eksik etmeyin bizden.
Evet Kaan hocada böyle söyledi.Elle tespit edilmeyen vakalarda ameliyat önermiyor doktorlar cnm.elle muayenede ele gelmiyorsa doppler de çıksa bile ameliyat olmak fayda sağlamıyormuş.
İnaşllah canım inşallah düzelir tüp bebek bari olsun normal olmayacaksa da. Gripti birde oda etki etmiştir belki promen k bile işe yaramamış anlamadım gitti. Bana dua et lütfen.Cnm benim hiç üzülmeyin Allah büyük inş ameliyat sonrası düzelecektir. Sayının düşmesi normal çünkü varikosel var hala. Emin ol ki başarılı bi ameliyattan sonra sayı da hızda morfoloji de düzelecek....
Zamanı gelmedi hiç birimiz için demekki vücut için okadar vitamin alıyorlarda hala bişeyler düzelmiyor ya ben buna sasırıyrm bizimde artma yı bırak düştü 2 aydaKızlar sonuçlarımızı aldık ama hemen yazamadım eşimin morali çok bozuk. Volüm 2ml sayı 19 milyon perhiz 2,5 gün. İleri haraket %5 haraketsiz 95 Sıfır morfoloji. Yıkama sonrası haraket Sıfır. Artık bu sonuçlara bağışıklık kazandım diyebilirim. Eşimi teselli etmekten başka elimden birşey gelmedi. Sonuçları iyi olmasa bile kötü olmayan arkadaşlara söylüyorum üzülmeyin şükredin lütfen beterin beteri var. Bizde cuma günü için Levent hocadan randevu aldık başka çıkışımız Yok umarım varikoselden dolayıdır umarım düzelir yoksa durumumuz biraz zor gibi. Duanızı eksik etmeyin bizden.
Sayıya çok takılmıyorum çünkü 43 milyonu da görmüştük. Şimdi toplamda 19 milyon ama hasta olmuştu ondandır herhalde. İnşallah ameliyattan sonra daha güzel sonuçlarımız olur.Saklicennet canım birde sayı kötü degilki ml 19milyon gayet iyi.burda bı arkadaş vardı ne yapsa yükselmiyirdu hız yanlış hatırlamıyorsam @serenita90 di.ama canım tüp için hareket önemli değil.dna başarıda yok ki morfolojide de çok ciddi anamolikler yoksa sorun görmüyorlar morfolijiyi
Bizde 3 ay proxeed 1 ay promen k kullandık ama işe yaramadı. İşe yaramamasına mı üzüleyim harcadığımız paralara mı bilmiyorum.Zamanı gelmedi hiç birimiz için demekki vücut için okadar vitamin alıyorlarda hala bişeyler düzelmiyor ya ben buna sasırıyrm bizimde artma yı bırak düştü 2 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?