Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizde haraket var %7ydi 5 olmuş ilk kez yıkama sonrası 0 çıktı ama eşim gripliydi testi verdiğinde o etki yapmışmıdır acaba.
Bize de tese derlermi ki haraket varsa demezler diye biliyordum

Canım bizde haraket var %7ydi 5 olmuş ilk kez yıkama sonrası 0 çıktı ama eşim gripliydi testi verdiğinde o etki yapmışmıdır acaba.
Bize de tese derlermi ki haraket varsa demezler diye biliyordum
Hastaliğı etkilemistir canim. Benim esimde hep hastaydi kis boyu. O yüzden sayi falan da duzelmedi.Sizde hareket var illaki 1 tane saglam sperm bulunur diyorlar. Ama en kaliteli sperm testiste ise bence ordan alinmasinda bir sakinca yok. Duruma bakinca çirkin gözükuyor ama tüp bebekte taa benim yumurtaliklarima kadar gidilip aliniyorsa testis aspirasyonu da oyle bir islem.

Evet canım ama eşimin arkadaşı 3 kez tese olmuş azolu ve artık testis ölmek üzereymiş artık çare yokmuş ve evlatlık düşünüyorlar o yüzden ben spermler için takviye ne gerekiyorsa yapmak istiyorum dışarıya çıkan hızlı 3 milyon spermimiz var illa ki 1 2 tane bulunur diye düşünüyorum. Doktorlar bize ameliyat gerekli diyorlar ameliyat olcaz inşallah daha iyi sonuçlarımız olur. Doktorlar normal yolla bile ihtimal verdiler boşa mı ümütleniyorum. bilemedim.

Belkide canım. Bizim 5 tane spermiogramımız vardı giderken 4 tanesi özel tüp bebek merkezinden 1 tanesi eğitim araştırma hastanesindendi en çok onu beğendi. Hızı 4 e ayırarak inceleyen sonuçları beğenmiyormuş.

Neden moraliniz bozuldu, değerleriniz normal duruyor, caninizi sikmayin.Hiz ve morfoloji bayağı iyi, mililitredeki sayi biraz az ama o da totalde bakinca yeterli. Siz pko üzerine gidin, tiroid hormonlarina falan da baktirin.

teşekkürler cevabınız için. ileri hareketi yuzde 35 olması gerekiyormuş yuzde 10 diye uzulduk tabiki mililitredeki düşük biraz inş benim sorunum etkılemez hormonlarım da problem yok allaha sukur pko yu da sogan kuru baslıyacagım faydası olurmu bilmiyorum hız ve sayı arttırmak için kafamıza göre ilaç kullanmayalım dr gidelim diye dusunuyoruz.

Ben seni üzmek için demedim canim, durumunuz bizden daha iyi. Benim bile umudum var. Kendini bu kadar yipratma.Birde azospermde yapilan mikrotese, sperm olan durumlarda yapilan testis aspirasyonu yani o kadar ağır bir islem değil.

Genelde toplam hiza bakiyorlar, o da iyi sizde. Yinede takviye vitamin sorun doktora, şansiniz artmis olur. Burda yazdigimiz besinleri de almaya calisin. Benim bir arkadasim soğan kürü ile gebe kalmisti.

Bu ay yani Subat sonu bizim degerlerimiz iyi cikmazsa Tup Bebek icin Prof.Dr Teksen Camlibel'e gidecegim. Hakkinda cok olumlu cok basarili cok iyi diye tavsiyeler aldim .. Internettede arastirdim bu konuda duayen ..

Ben seni üzmek için demedim canim, durumunuz bizden daha iyi. Benim bile umudum var. Kendini bu kadar yipratma.Birde azospermde yapilan mikrotese, sperm olan durumlarda yapilan testis aspirasyonu yani o kadar ağır bir islem değil.
Biliyorum canım çok teşekkür ederim sonuçları bugün aldık eşim çok üzgündü onunla ilgilendim ben üzerimdeki stres ve üzüntüyü atamadım doktordan randevu falan aldık ameliyat gününü belirlemek için eşim artık acele ediyor onu ağlamaklı görünce çok kötü oldum üstüne de tese muhabbeti dönünce o kadar kötümü görünüyor dışarıdan diye ona da üzüldüm. Yoksa niyetini kesinlikle biliyorum canım seni kırdıysan kusuruma bakma. İnşallah sizde de herşey güzel olur spermleri iyileştirmeye devam inşallah harakette görürsünüz.

Bu ay yani Subat sonu bizim degerlerimiz iyi cikmazsa Tup Bebek icin Prof.Dr Teksen Camlibel'e gidecegim. Hakkinda cok olumlu cok basarili cok iyi diye tavsiyeler aldim .. Internettede arastirdim bu konuda duayen ..
Siz daha yeni ameliyat oldunuz diye hatırlıyorum. İsterseniz sonuç için biraz daha bekleyebilirsiniz. Tabi karar sizin paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Gecenlerde Bahceci Umut Altunzade Klinigine gittik. Sonucda Mustafa Bahceci kendisi muayene etmiyor ekibindeki Dr lari ediyor. Bu nedenle Prof.Dr. Teksen Camlibel tercihim olacak gibi, kendisini duyan bilen varmi aranizda?

Gittigimizde esim ameliyat olali 2 ay anca olmusdu 3. ayi bekleyin b bakalim dediler .. Tavsiyeler vs

Test sonucunun çıktığı günler ben de sen gibiyim ama bir haftaya toparliyorum. Eski topiklere bakinca çoğu kisinin bebeği olmuş, bence bizim de olacak ya.

Siz daha yeni ameliyat oldunuz diye hatırlıyorum. İsterseniz sonuç için biraz daha bekleyebilirsiniz. Tabi karar sizin paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
3. Ayı doldurup degerlerimize gore karar verecegiz cnm. Bu yil bu isi hayirlisi ile bitirmek istiyorum. Yaş maalesef ...

Test sonucunun çıktığı günler ben de sen gibiyim ama bir haftaya toparliyorum. Eski topiklere bakinca çoğu kisinin bebeği olmuş, bence bizim de olacak ya.
Yaaaa evet bende bazen eski topiklerdengeziyorum herkesin bebişi kucağında bizimde olacak inşallah. Ümitsizliğe kapılıyorum morfoloji 0 diye ama onu da çözüme ulaştırırız diye umuyorum. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olur.

Ameliyat icin gunmu aldiniz. Cok guzel. Hayirlisi olsun insallah. Cok iyi olmus. Biran once olun ki sonucu beklemeye zamaniniz olsun ..

3. Ayı doldurup degerlerimize gore karar verecegiz cnm. Bu yil bu isi hayirlisi ile bitirmek istiyorum. Yaş maalesef ...
Pöfff bugün bizde test sonuçlarımızı aldık tabi eşimin morali çok bozuldu çok düştü onunda yaşı 33 birde yaş polemiğine bizde girdik. İşte ben yirmili yaşlarda evlenseydim benim çocuğum olurdu evlenmek için geç kaldım hayata geç başladım falan çok kötüydü. Bazen kariyeri arka plana atmak gerek galiba o yaşları yurtdışında çalışmakta geçirdi şimdi varikosel ve bebek için uğraşıyoruz. Senin değerlerinde sorun yoksa 40 yaşlarında da değilsen ilk bebeğin tüp bebekle olsa bile her zaman bir şansın var. Ben 27 yaşımda olduğum için tüp bebek konusunda acele etmiyoruz en azından eşimin değerleri ve sperm kalitesinin yükselmesi gerek.

Hasara baktırmadık en son değerler güzeldi morfoloji 4 dü hız da 56 gibi birseydi sayıda iyiydi bu ay aşılama denerim bakalım sonrası Allah Kerim Ali hoca aşılamaya bir kaç ay sonra gecelim iğneye devam edelim dedi bana bi deneme yeterli geldi hemen gecelim aşılamaya dedim uzatmanın manası yok

Ameliyat icin gunmu aldiniz. Cok guzel. Hayirlisi olsun insallah. Cok iyi olmus. Biran once olun ki sonucu beklemeye zamaniniz olsun ..
Cuma günü doktorumuzla konuşmaya gideceğiz. Ameliyat öncesi yapılması gereken tahlillerimiz vardır muhakkak onları konuşuruz henüz hangi hastanede olacağımızı bile bilmiyoruz hep özel kliniğine gittik.

Bende kötüyüm Arkadaslar çok bunaldım sıkıldım artık gündemimin çocuk olamasını istemiyorum günlerim arabalarla geçiyor adet oluyrm bitiyor yumurtlama takip edyrm acaba tam gününü bulduk mu diye düşünüyorum o geçiyor EE şimdi acaba döllendimi yerleşimi rahme.kasıgımda ağrı olsa işte belirti diyorm göğüs ağrısı olsa kesin bebek diyorum adet gelene kadar sıyırıyorum kafayı niye bu kadar taktım sizde böyle misiniz kızlar.eşim artık bırak telefonu elinden hayat sadece bu değil diyor ama elimde değil

evet biliyorum onu iyi bir kadın doğumcudur. inşallah sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar.allah yüzümüze baksın hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…