Hamile isem bile doktora gitmemeyecgm 6. Haftaya kadar daha kasım ayında stresten catlıyordum beklemek iyi olur sankiAaa kuzum testte silik bile çıksa olma ihtimali çok yüksekkan testi ver bence çok heyecanlandım :)
Ay canım yapıp atyrm bide siz bakın
Testi attin mi yok artikTekrar yapıp ataym Arkadaslar öteki testi attm bile ben eşim baktktn sonra
Hamile isem bile doktora gitmemeyecgm 6. Haftaya kadar daha kasım ayında stresten catlıyordum beklemek iyi olur sanki
Ama normal test ise 4 saat sivi almamis ve wc ye gitmemis olman gerekir degilse cikmaz .Ay canım yapıp atyrm bide siz bakın
CNm ben gonalf kullanıyorum 1 aylık ilacı 2 aya böldük gibi oldu geçen istenilen boyutta 2 yumurtam oluşmuş Dr daha fazla olmasını beklerdik ilaçla ama olsun bize lazım olan 1 tane dedi fazlası da zararmış ama tutmadı çok az ilişki verdi belki ondan bilmiyorum sebep aramak da mantıksız aslında cumartesi ölçümüm var sanki bu ay iğneyi daha çok hissediyorum geçen ay hiç şişlik rahatsızlık verici birşey yapmadı klomen kullanırken çok kötü oluyordum mesela bu ay biraz daha hafif sızılar falan oluyor Dr un yeri şeker e tasındıhaklısın canım vakit kaybetmek istemiyorsanız bir sonraki aşamaya geçmek mantıklı. eşinin değerleri de gayet iyi. inşallah tez vakitte gelir bebiş. iğneler sonucu yumurta gelişimin nasıl oldu? şişlik çok oluştumu ben puregon iğne kullanmıştım çok şişlik oluşmuştu. birde muayenehanesinin yeri değişti mi?
Aa Ali Acar mi tasindi kuzum yengem de gidiyor ya sureklu Sekerde tam olarak nerde biz bilmiyorduk .CNm ben gonalf kullanıyorum 1 aylık ilacı 2 aya böldük gibi oldu geçen istenilen boyutta 2 yumurtam oluşmuş Dr daha fazla olmasını beklerdik ilaçla ama olsun bize lazım olan 1 tane dedi fazlası da zararmış ama tutmadı çok az ilişki verdi belki ondan bilmiyorum sebep aramak da mantıksız aslında cumartesi ölçümüm var sanki bu ay iğneyi daha çok hissediyorum geçen ay hiç şişlik rahatsızlık verici birşey yapmadı klomen kullanırken çok kötü oluyordum mesela bu ay biraz daha hafif sızılar falan oluyor Dr un yeri şeker e tasındı
Cnm şeker fabrikasının karşısında köşk apartmanın altıAa Ali Acar mi tasindi kuzum yengem de gidiyor ya sureklu Sekerde tam olarak nerde biz bilmiyorduk .
Acaio silik bilmyrm gözüküyormu bakın bakalım
Yani foto da çıkmıyor idrarm da kontrastı az hemen yapıyor m çıkıyor ama bariz bir çizgi varda bekleyip görelim heyecan yapmak istemiyrm
Hamile kalmakta sorun yokta düşüyor işte bakalım çok sevinemiyrm ki tuhafmKesin var cnm benimki çok daha silikti 2. Çizgi beta hcg 20 çıkmıştı.
Hamile kalmakta sorun yokta düşüyor işte bakalım çok sevinemiyrm ki tuhafm
Acaio silik bilmyrm gözüküyormu bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?