Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tekrar yapıp ataym Arkadaslar öteki testi attm bile ben eşim baktktn sonra
Aaa kuzum testte silik bile çıksa olma ihtimali çok yüksek kan testi ver bence çok heyecanlandım :)
Hamile isem bile doktora gitmemeyecgm 6. Haftaya kadar daha kasım ayında stresten catlıyordum beklemek iyi olur sanki

Tekrar yapıp ataym Arkadaslar öteki testi attm bile ben eşim baktktn sonra

Hamile isem bile doktora gitmemeyecgm 6. Haftaya kadar daha kasım ayında stresten catlıyordum beklemek iyi olur sanki
Testi attin mi yok artik
Hamileysen dr a gitmemen buyuk hata olur yanlis düşünüyorsun. Duzenli beta artışını takip etmezsen saglikli gebelik mi bilemezsin .Eger hamileysen düşük tehlikesine karsi onlem alman gerekir .5.haftada keseyi gorup rahatlaman gerekir

CNm ben gonalf kullanıyorum 1 aylık ilacı 2 aya böldük gibi oldu geçen istenilen boyutta 2 yumurtam oluşmuş Dr daha fazla olmasını beklerdik ilaçla ama olsun bize lazım olan 1 tane dedi fazlası da zararmış ama tutmadı çok az ilişki verdi belki ondan bilmiyorum sebep aramak da mantıksız aslında cumartesi ölçümüm var sanki bu ay iğneyi daha çok hissediyorum geçen ay hiç şişlik rahatsızlık verici birşey yapmadı klomen kullanırken çok kötü oluyordum mesela bu ay biraz daha hafif sızılar falan oluyor Dr un yeri şeker e tasındı

Aa Ali Acar mi tasindi kuzum yengem de gidiyor ya sureklu Sekerde tam olarak nerde biz bilmiyorduk .

Yani foto da çıkmıyor idrarm da kontrastı az hemen yapıyor m çıkıyor ama bariz bir çizgi varda bekleyip görelim heyecan yapmak istemiyrm

Hamile kalmakta sorun yokta düşüyor işte bakalım çok sevinemiyrm ki tuhafm

Bu çok büyük bi nimet bence. Çok dua et. Biz çok zor gebe kalıyoruz. Onun için git doktora. Bazen testte çıkmayan küçük pırtılaşmalarda olabiliyor. Benim en yakın arkadaşım 2 düşük yaptı. Genetik çıkmadı. pırtılaşma çok azdı iğneye gerek yok dedi doktor. Oda düştü 3.5 aylıktı. Bu defa gebe kalınca hemen iğne aspirin başladı doktorunu değiştirdi. Elhamdulillah 7 aylık oldu Kızı olacak. Tedbir amaçlı da olsa kullan ilk 12 haftalığa kadar

Benim 3 gun kala yaptığım testin aynisi .Dr a gitmeme fikrinden vazgec kuzum hemen kan ver netlestir ve dr randevusu al adetinden bir hafta sonrasina .Hadi hayirlisi
Acaio silik bilmyrm gözüküyormu bakın bakalım

Hayırlı olsun Selvi25 ben bu beta HCG baktirmayi hiç sevmiyorum iki hamileliğimde de birinde 5 .diğerinde 6.haftada gittim o çok veriyor insanı ama tabi arkadaşların dediği doğru belki coraspirin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…