Ah insallah insallah .. Isteyen hak eden herkese Allah herkese anneligi yasamayi nasip etsinevet biliyorum onu iyi bir kadın doğumcudur. inşallah sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar.allah yüzümüze baksın hepimizin.
Tam boyle degilim ama cok yakinimBende kötüyüm Arkadaslar çok bunaldım sıkıldım artık gündemimin çocuk olamasını istemiyorum günlerim arabalarla geçiyor adet oluyrm bitiyor yumurtlama takip edyrm acaba tam gününü bulduk mu diye düşünüyorum o geçiyor EE şimdi acaba döllendimi yerleşimi rahme.kasıgımda ağrı olsa işte belirti diyorm göğüs ağrısı olsa kesin bebek diyorum adet gelene kadar sıyırıyorum kafayı niye bu kadar taktım sizde böyle misiniz kızlar.eşim artık bırak telefonu elinden hayat sadece bu değil diyor ama elimde değil
Bende kötüyüm Arkadaslar çok bunaldım sıkıldım artık gündemimin çocuk olamasını istemiyorum günlerim arabalarla geçiyor adet oluyrm bitiyor yumurtlama takip edyrm acaba tam gününü bulduk mu diye düşünüyorum o geçiyor EE şimdi acaba döllendimi yerleşimi rahme.kasıgımda ağrı olsa işte belirti diyorm göğüs ağrısı olsa kesin bebek diyorum adet gelene kadar sıyırıyorum kafayı niye bu kadar taktım sizde böyle misiniz kızlar.eşim artık bırak telefonu elinden hayat sadece bu değil diyor ama elimde değil
Yalnız değilsin kuzummm tenefüste bende hep burdayımAynı durumdayız. Okulda bile teneffüs aralarında giriyorum bu siteye, yada araştırmalara bakıyorum. Kafayı yedim yiyecem.
Yalnız değilsin kuzummm tenefüste bende hep burdayım
Evet canım e vitamini onarıcı olarak adlandırılıyorKızlar yılmak yok devammm yehuuuu
Ya inofolic combi vitami almak istiyorum da pikolu hastalarmı kullanıyor sadece?bilen varmı?yumurtalarım vitaminsiz gibi hissediyorum
Bide morfoloji 0 ya onu arastırdım e vitamini ve çinko iyi geliomuş kullanan yada duyan var mı?Saklicennet canım sende duydun mu hiç?
Canım inofolic ben aldım normalde pikolu değilim ama yumurtanın kalitesini artırıyor die gunde bir tane kullaniyorum inşallah faydası olurKızlar yılmak yok devammm yehuuuu
Ya inofolic combi vitami almak istiyorum da pikolu hastalarmı kullanıyor sadece?bilen varmı?yumurtalarım vitaminsiz gibi hissediyorum
Bide morfoloji 0 ya onu arastırdım e vitamini ve çinko iyi geliomuş kullanan yada duyan var mı?Saklicennet canım sende duydun mu hiç?
haklısın canım vakit kaybetmek istemiyorsanız bir sonraki aşamaya geçmek mantıklı. eşinin değerleri de gayet iyi. inşallah tez vakitte gelir bebiş. iğneler sonucu yumurta gelişimin nasıl oldu? şişlik çok oluştumu ben puregon iğne kullanmıştım çok şişlik oluşmuştu. birde muayenehanesinin yeri değişti mi?Hasara baktırmadık en son değerler güzeldi morfoloji 4 dü hız da 56 gibi birseydi sayıda iyiydi bu ay aşılama denerim bakalım sonrası Allah Kerim Ali hoca aşılamaya bir kaç ay sonra gecelim iğneye devam edelim dedi bana bi deneme yeterli geldi hemen gecelim aşılamaya dedim uzatmanın manası yok
Arkadaslar biraz önce içime bir kurt düştü acaba diye test yaptım silik cıktı çok saskınım hamileyim acaba belli çizgi ama daha silik adetime 4 gün var
Pkolu değilim ama doktorum verdi tüp bebek öncesi, yumurta kalitesini artırıyoruz ve adetleri düzenliyor yumurtlamayı sağlıyor,bunu kullanıp hamile kalan varmış.Kızlar yılmak yok devammm yehuuuu
Arkadaslar biraz önce içime bir kurt düştü acaba diye test yaptım silik cıktı çok saskınım hamileyim acaba belli çizgi ama daha silik adetime 4 gün var
Aaa kuzum testte silik bile çıksa olma ihtimali çok yüksekArkadaslar biraz önce içime bir kurt düştü acaba diye test yaptım silik cıktı çok saskınım hamileyim acaba belli çizgi ama daha silik adetime 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?