Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tam boyle degilim ama cok yakinim

Aynı durumdayız. Okulda bile teneffüs aralarında giriyorum bu siteye, yada araştırmalara bakıyorum. Kafayı yedim yiyecem.

Saklicennet canm bence test yapılan lap sonucu cok etkiliyor düzende hızı düşük cıkan pek duymadım ama mikrogende düşük cıkıo morfolojide düzende 0çıkan cok azdır.siz son testi nerde yaptırdınız

Yalnız değilsin kuzummm tenefüste bende hep burdayım

Değil mi ??? Kuytu bi köşe bulup geçiyorum oraya bakıyorum. Eşim çok şikayetçi benden. Dünya çocuk etrafında dönmüyor deyip duruyor. Evi, onu, kendimi , işlerimi ihmal ediyorum. Kafam hep bu konuda. Bugün eşimin benden birşey sakladığını duydum. Onun üni’den arkadaşı 2. Çocugunu doğurmuş. Benden saklamış. kazara watsaptan gördüm 2. Çocuğumu olmuş diye sordum evet dedi neden demedin bana dedim niye söyleyeyim ki deyip kaçtı. Artık hamilelik haberlerini bile saklıyor benden. Üzüldümmmmmm böyle davranınca daha çok üzülüyorum. Görümcemde bana şu gelin hamile derken eşime baktım görümcem ona bakıyordu çünkü baktım kaş göz yapıyor deme diye. O an çaresizliğin dibini yaşadım

Aynı durumdayım kızlar bende Allah sonumuzu hayır etsin.benim günlük rutin isim oldu bu site kontrol etmeyince eksikliğini hissediyorum hemen esimde aynı dertten muzdarip

Ay mesela buradan biri haber verecek olsa merakla bekliyorum arkadaştan haber alacakmısım gibi.kafam herseym bebek bebek bebek.eşime ne demeli ya sonuçlardan sonra oda isyanlarda vitaminleri kesti hey Allahm imtihan hersey

Kızlar yılmak yok devammm yehuuuu
Ya inofolic combi vitami almak istiyorum da pikolu hastalarmı kullanıyor sadece?bilen varmı?yumurtalarım vitaminsiz gibi hissediyorum
Bide morfoloji 0 ya onu arastırdım e vitamini ve çinko iyi geliomuş kullanan yada duyan var mı? Saklicennet canım sende duydun mu hiç?

Evet canım e vitamini onarıcı olarak adlandırılıyor

Canım inofolic ben aldım normalde pikolu değilim ama yumurtanın kalitesini artırıyor die gunde bir tane kullaniyorum inşallah faydası olur

Canım e vitaminini Ürek kullanmak iyi değilmiş selenyum ile iyiymiş o yüzden multivitaminler içindeki e vitamini olanı almak daha faydalı

haklısın canım vakit kaybetmek istemiyorsanız bir sonraki aşamaya geçmek mantıklı. eşinin değerleri de gayet iyi. inşallah tez vakitte gelir bebiş. iğneler sonucu yumurta gelişimin nasıl oldu? şişlik çok oluştumu ben puregon iğne kullanmıştım çok şişlik oluşmuştu. birde muayenehanesinin yeri değişti mi?

Bir melek gelsin canım hiç özelde yaptırmadık kapsamlı eğitim araştırma tüp bebek ünitesinde yaptırdık. İlaç kullanmadan önce orada yaptırmıştık bende tekrar orada yaptırıp farkı görelim dedim sonra Kadıköy de düzende yaptırırız diye düşünmüştüm ama hiç fark çıkmayınca vakit kaybetmek istemedim hemen doktordan randevu aldık.
İnofoliğin içinde b8 vitamini var canım bu yumurtalara çok iyi geliyor. Morfoloji ise çok karışık bir konu e vitamini iyi geliyor ama 100 mg altında olmamalı çinkoda iyi gelebiliyor. Arısütü bal polen propolis omega3 bunların morfolojiyi arttırdığı görünüyor canım inşallah faydası olur.

Pkolu değilim ama doktorum verdi tüp bebek öncesi, yumurta kalitesini artırıyoruz ve adetleri düzenliyor yumurtlamayı sağlıyor,bunu kullanıp hamile kalan varmış.

Gunaydin kılar.@Selvi25 ay heyecanlandım insallah vardır canım.Bugun İstanbul da hava çok güzel güneşli bahar sanki.insanin içinde umutlar yeşeytiyor.

Arkadaslar biraz önce içime bir kurt düştü acaba diye test yaptım silik cıktı çok saskınım hamileyim acaba belli çizgi ama daha silik adetime 4 gün var
Aaa kuzum testte silik bile çıksa olma ihtimali çok yüksek kan testi ver bence çok heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…