Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bak burda daha net görünüyor .Insallah bebegin seninledir .Elini karnina koyup 99 kez Ya Múbdi zikrini okumaya gayret et .Guzel düşün güzel olsun.

Sabah eşim üstünü giyerken eee test sonucu ne dedi ben 6. Hafta söyleyecktm aslında ama çaktı tabi bende söyledim tuhaf oldu oda çok sevınmek istemiyrz

Kizlar selamlar. Bugun eşim 2.kez spermiyogram testi yaptirdi. İlki ozelde koltuklu konforlu bir odadaymis ama eşim stres yapmisti az ornek vermisti, sonuclar düşük cikmisti. Dusuk sayi ve hareketsizlik cikmisti. Bugunki de devlet hastanesinde tuvalette verilmis bunda da gerilmis fazla ornek verememis. Sonuclar cikmadi ama beklentimiz yok.

Burdan eşi yeterli/fazla ornek verebilen hanimlara çamur atmak istiyorum. Demekki sizin eşleriniz siz olmadan da takilabiliyor, benimki bensiz yapamiyor.........(ironi icerir, hatta hüzün)

Canım öyle olunca labaratuvar evinde verip hızlıca koltugunuzun altında tutup bize getirin diyorlar böyle yapabilirsiniz

Canım öyle olunca labaratuvar evinde verip hızlıca koltugunuzun altında tutup bize getirin diyorlar böyle yapabilirsiniz

Ozel pre..tif varmis esinle iliskiye girip o sekilde de ornek verebiliyormussun ama her labaratuvarda var mi bilmiyorum. Veyahutta dediginiz gibi kabı alip evde ornek verilebiliyormus. En son caremiz bunlar olabilir ama sonuc olarak yeterli ornek verdigimizde sayi artsa bile hareketsizlik mevcut. Cok uzgunum kizlar

Sanki benim eşimi tarif ettin canım eve gelince çıkmadı birşey diyor başka birşey demiyor seninleyken daha yoğun hissediyorum olmuyor ne yapayım diyor

Kizlar bi yorumlayabilir misiniz siyah yazili olan ilk test sonucumuz, lacivert yazili olan 2.testimiz. İkisi arasinda 10 gun kadar var. Sayi degismemis saniyorum ama hareketsizlik noktasinda aşama kaydetmis miyiz?

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 47
Selvi25 canım dışarıdaydım bir baktım birsürü msj var hiç atlamadan tek tek okumak için İstanbul trafiğini hiçe saydım bir de ne duyayım 6. Haftaya kadar gitmeyecekmişsin doktora. Daha yeni hızınız düştü diye ne kadar üzülmüştün ben ne badirelerden geçiyorum. Çocuk sahibi olabilmek için neler yapıyoruz totoda sert yastıkla yatıyorum hemde 2 saat eşimin sıvılaşma süresi 1 saat diye belim kopacak sanıyorum. Senin kaç tane düşüğün olmuş. Acaba bir daha olursa düşer mi acaba bir daha olur mu diye Eminim hergün düşünüyorsundur. Ben o hayalet çizgiyi bile görmek için neler vermezdim tahmin bile edemezsin. Kalkıyorsun ve üzerine düşen görevi yapıyorsun lütfen. Bu dünyanın bilinçli ailelerin yetiştirmesi gereken imanlı ve düzgün insanlara ihtiyacı var bu nimet sana veriliyorsa Eğer onu göbüşünde tutmak için elinden geleni yapmalısın. Oldu ki bebek yokmuş sen zaten her an bu düşünceyle yaşayıp üzülüyorsun. Emin ol olupta kaybettiğini tutunamadığını gördüğünden daha az üzüleceksindir. Bizlere umut olmanı bekliyor olacağım.

Cnm ya sen ne kadar güzel konuşuyorsun ya. Senin yazılarını okuyunca gözlerim doluyor. Seninle tanışmayı görüşmeyi arkadaş olmayı çok isterdim. Emin ol. Kendimden çok senin bebek sahibi olmanı istiyorum bu acıların dinsin mutlu ol istiyorum.

Allah razı olsun canım her derdin ayrı imtihan ı var inan kayıp da çok zor sürekli doktora gidip o masaya uzanıp bebeğinizin kalp atışı durmuş demeleri çok zor.sürekli acaba HCG ne durumda arttımı indimi bebek ne durumda demek çok zor.çizgiyi gördük ama hala havalara uçamadık acaba acabaaa acabaaa başka dediğimiz bişey yok hakkımızdan hayırlısı Rabbim nr derse o olacak.hepinize duacıyım hep duamdasınız sizdr bana edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…