Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu ay ovülasyonla takip ettim arkadaşım çift çizgiyi görünce hergün ilişki oldu sizde öyle yapın eminm işe yarıyor.ben bunay bide testere dişli aslan pençesi ve polen yedim belki banada etkisi vardır bunların

Canım e vitaminini Ürek kullanmak iyi değilmiş selenyum ile iyiymiş o yüzden multivitaminler içindeki e vitamini olanı almak daha faydalı
Kuzum kaan hoca ımprtly verdi onda e yok ondan takviye için 200 mg lik solgar alayım dedim 1 ay kullansın bakalım teste kadar 1 tane günlük ast alt degerleri iyi karaciğerde sükür bi sıkıntı yok suan

Kizlar bi yorumlayabilir misiniz siyah yazili olan ilk test sonucumuz, lacivert yazili olan 2.testimiz. İkisi arasinda 10 gun kadar var. Sayi degismemis saniyorum ama hareketsizlik noktasinda aşama kaydetmis miyiz?
İlk testinizde bir iki adet sperm hücresi görüldü mü yazıyor yanlışım okudum anlayamadım yakınlaştırınca netleşmedi yazılar. İkinci testte ise sayınız az haraket oranları çok iyi olmasa bile çok kötü değil sayı artarsa tabi daha iyi olacaktır a+b %30 hiç kötü bir değer değil. Fakat sperm sayınız neden düşük bunun üzerinde durun görünen bir nedeni var mı?

Kuzum moralini topla hepimiz aynıyız yalnız değilsin ve birlikte atlatcaz bunları.bakalım dr nr dicek bize de haber ver bakarsın ameliyattan sonra hersey kendiliğinden düzelir boşuna üzülmüş olursunuz eşinizle ki inşallah öylr olucak

Evet o acabalar yuzunden ben de sevincimi tam yaşayamamıştım. Bilincaltimiza oyle islemis ki kaybetme korkusu.Hala ruyalarimda adet oluyorum düşük yapiyorum vs .Ama dua her seyin ilacidir .Kalbini ferah tut ve dua et boyle stres cok zararli

Emin’im canım çok zordur gerçekten zor ulaşıp kaybetmekte başka bir acıdır. Tedbir senden taktir allahtan şakın unutma. Sen tedbirini al sonra hep birlikte dua edelim aynı şeyleri yaşamaman için. Beklemenin sana sağlıklı bir bebiş getireceğinin garantisi Yok. Tabiki karar sizin rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana.

Bilmiyoruz ki. İlk testin sonuclarina doktor stres olabilir dedi, 2. Testin sonucu icinde yarin doktor gorusmemiz var. Devlet hastanesi oldugundan doktorlar ilgisiz olabiliyor. Bizim sormamiz gerekenler hakkinda bilginiz var mi? Varikosel olabilir mi diye sorcak eşim, belki muayene eder. Etmezse de ozelde bir doktor bulcaz

Benim için yapmış olduğun dua bile benim için çok kıymetli allah razı olsun. Hayat belki biryerlerde yolumuz kesişir canım Hiç bilemeyiz.

Sperm azlığı nedeniyle ilgili fazla bilgim Yok ama varikosel olabilir, yaş, kilo, stres, enfeksiyonel hastalıklar, küçükken geçirmiş olduğu hastalıklar olabillir. Birde boşalma sırasında geri boşalma diye birşey var idrar kesesine gidebiliyor spermler fakat sizde volüm 4 bu olasılık pek Yok gibi ama idrar kültürü yaptırmakta yarar olabilir. İnşallah sizin için herşey güzel olur. Azlık sorunu üzerinde muhakkak durun ve araştırılsın. Eğer bir problem yoksa vitamin takviyeleriyle yükselir. Vitaminsizliktende kaynaklanıyor bazen.

Eşim evden cikana kadar kendim tuttum aglamamak icin, gittikten sonra agla agla bir hal oldum. Ona da bosver herkes evlenir evlenmez cocuk sahibi olmak zorunda degil, hayatimizi yasayalim bu surecte olursa olur olmazsa dusunuruz dedim ama uyduruyorum yani. Evleneli 2 seneyi gecti. Hem toplum baskisi da var. O kadae uzgunum ki. Nolur bana biraz destek olun arkadaslar

Canm etrafımda o kadar tüp bebek var ki hemde genç çiftler hepsi sonra diorum ki aslında bu sorun cok sıradan hale geldi yalnız bizde değil.bi de söyle düşünüyorum stres yaparsam emeklerim bosa gider eşim cok etkileniyor kendine süre verdim o süreye kadar ugrasıcam sonra tüp bebek başlıcam Allah nasip edene kadar kac kerede olursa heee bide bi çılgınlık düşünüyorum tüp olursa 2 tane transfer ettircem 2 side tutarsa toptan kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…