Şuan sperm sayı ve hareket kaç kuzum inş bizede umut olursunYok canım hasar % 4 cıktı bizde ona baglamıstık ama çıkmadı sadece oksidatif stres yüksek
Üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum eşin görmesin üzül istediğin kadar ağla ama sonra silkelen ve kaldığın yerden daha çok azimle başla. Ne kadar dibe çekilsende sen o kadar yukarıya çıkmak için gayret et. Azim ve sabırla bekle allah sabredenlerin yanındadır. Senden daha kötü durumda olanları çocuk sahibi olmak için %1lik bile umudu olmayanları düşün. Emin ol yanlız değilsin hepimizin kat ettiğimiz ve kat edeceğimiz yollarımız var.Eşim evden cikana kadar kendim tuttum aglamamak icin, gittikten sonra agla agla bir hal oldum. Ona da bosver herkes evlenir evlenmez cocuk sahibi olmak zorunda degil, hayatimizi yasayalim bu surecte olursa olur olmazsa dusunuruz dedim ama uyduruyorum yani. Evleneli 2 seneyi gecti. Hem toplum baskisi da var. O kadae uzgunum ki. Nolur bana biraz destek olun arkadaslar
Siz hamis kalinca orda ilk sayfaya ekleyeceğim ben de bakıyorum kimler devam ediyor diye .Aslında gelsen iyi olur duada gerek özellikle başkalarının bizler için yaptığı dualar daha makbul. Ben artık görev gibi hergün giriyorum neyin ve kimin kapımızı açacağı belli olmaz.
Geçen hafta cumartesi ssonucu aldık tüp bebek merkezinde ileri hız %2 toplam hız 40 morfoloji 2 sayı 22 milyondu toplam sayı 88 milyondu canım rabbm herkese nasip etsin banada kucağıma almayı insallah.hergün ilişki oldu bu ay bide böyle deneyelim günaşırı olmasın dedik ovülasyon testi kullandımŞuan sperm sayı ve hareket kaç kuzum inş bizede umut olursun
Toplam sayı 88 milyon morfoloji 2 canm ama kasımda morfoloji 4 ileri hız 50idi düzendeAma sizde sayı iyi demi canm öyle hatırlıorum sayı kaçtı?ml de morfoloji hız falan ?
Canım ben 2.30gibi içiyorum tok oluyorum farketmez bence ama aynı saatte icsen daha faydalı olurTmm cnm bende alayım cok tşk ederim aç yada tok fark ediyormu?
Sağol canım rabbim inşallah bir gün bana da nasip eder bu güzel duyguyu. Sende benim ve bizler için dua et olur mu? Senin ve Karnındakinin hürmetine yüce allah dualarını kabul edecektir inanıyorum.Siz hamis kalinca orda ilk sayfaya ekleyeceğim ben de bakıyorum kimler devam ediyor diye .
A+b toplamınız kaçtı? Eşinin sonuçlarınzaten güzeldi çok uğraşmıştın inşallah sonucu da güzel bir bebekle taçlanır.Toplam sayı 88 milyon morfoloji 2 canm ama kasımda morfoloji 4 ileri hız 50idi düzende
Canım biz impryl i 2ay kullandık sonra yanına art Med die bir vitamin ekledi içeriği benim çok hoşuma gitti içinde içinde hem e vitamini var hemde e vitamininden daha etkili bir vitamin var.onuda dusunebilirsin.ama impryl bize iyi geldi art medin içeriğini atıyorum bir bak istersenKuzum kaan hoca ımprtly verdi onda e yok ondan takviye için 200 mg lik solgar alayım dedim 1 ay kullansın bakalım teste kadar 1 tane günlük ast alt degerleri iyi karaciğerde sükür bi sıkıntı yok suan
Ml de 30 milyon gayet iyi toplamda 120 milyonu geçio yani.progesteron döllenme oluşursa anne rahmi tutunmaya uygun olup olmadığını gösteriyor kısmen yumurtanın döllenmeye uygun olmasıda buna bağlı anladıgım kadarıyla
Umarım hamilesindir cnm rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır bu sefer inşallah deferlerimiz aynı neredeyse seninle hayırlısı artkGeçen hafta cumartesi ssonucu aldık tüp bebek merkezinde ileri hız %2 toplam hız 40 morfoloji 2 sayı 22 milyondu toplam sayı 88 milyondu canım rabbm herkese nasip etsin banada kucağıma almayı insallah.hergün ilişki oldu bu ay bide böyle deneyelim günaşırı olmasın dedik ovülasyon testi kullandım
A+b 22 canım cumartesi günü çıkan sonuca göreA+b toplamınız kaçtı? Eşinin sonuçlarınzaten güzeldi çok uğraşmıştın inşallah sonucu da güzel bir bebekle taçlanır.
Canm etrafımda o kadar tüp bebek var ki hemde genç çiftler hepsi sonra diorum ki aslında bu sorun cok sıradan hale geldi yalnız bizde değil.bi de söyle düşünüyorum stres yaparsam emeklerim bosa gider eşim cok etkileniyor kendine süre verdim o süreye kadar ugrasıcam sonra tüp bebek başlıcam Allah nasip edene kadar kac kerede olursa heee bide bi çılgınlık düşünüyorum tüp olursa 2 tane transfer ettircem 2 side tutarsa toptan kurtulurum
Üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum eşin görmesin üzül istediğin kadar ağla ama sonra silkelen ve kaldığın yerden daha çok azimle başla. Ne kadar dibe çekilsende sen o kadar yukarıya çıkmak için gayret et. Azim ve sabırla bekle allah sabredenlerin yanındadır. Senden daha kötü durumda olanları çocuk sahibi olmak için %1lik bile umudu olmayanları düşün. Emin ol yanlız değilsin hepimizin kat ettiğimiz ve kat edeceğimiz yollarımız var.
Ahh bu insanlar ahhhh. Hala çok cahiller zaman geçiyor çağ bile atlanıyor ama insanlar kendilerini bir adım ileriye geçiremiyor bir türlü gelişimlerini tamamlayamıyırlar. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran alışana kadar ama dışarıdan soyutlanma. Eşinle daha çok vakit geçirmeye çalış bu zamanlarınızı değerlendirin inşallah birgün çocuğunuzda olacaktır.Kalktim temizlik yaptim, buzdolabini mutfak dolabini vs sildim. Kafayl dagitmaya calistim ama aglaya aglaya sildim. Sifir olmadigi icin cok sukur bin sukur halimize.
Toplum baskisi olmasa biraz daha kolay atlaticam ama simdi kimle bir araya geliyorsam direkt cocuga konu kaydigindan cok yoruldum. Bu zamana kadar bir sekilde gecistirdim, dusunuyoruz demelere baslamistim ki suan ona da pisman oldum. 5 sene istemiyoruz diycem bundan sonra. O ara olursada kazayla oldu derim. Hatta bir iki defa dusuk oldu diye gecistirmeyi de dusunuyorum. Kendi derdime mi yanayim elaleme sebep bulmaya mi bilemedim..
Merhaba , forumda herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz . Teşekkürler .benim eşimin spermiyogram testinde likefaksiyon süresi : 60 dk . Yani bu benim ilişkiden hemen sonra en az bir saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyor mu demek ?Ahh bu insanlar ahhhh. Hala çok cahiller zaman geçiyor çağ bile atlanıyor ama insanlar kendilerini bir adım ileriye geçiremiyor bir türlü gelişimlerini tamamlayamıyırlar. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran alışana kadar ama dışarıdan soyutlanma. Eşinle daha çok vakit geçirmeye çalış bu zamanlarınızı değerlendirin inşallah birgün çocuğunuzda olacaktır.
Allah razı olsun canım her derdin ayrı imtihan ı var inan kayıp da çok zor sürekli doktora gidip o masaya uzanıp bebeğinizin kalp atışı durmuş demeleri çok zor.sürekli acaba HCG ne durumda arttımı indimi bebek ne durumda demek çok zor.çizgiyi gördük ama hala havalara uçamadık acaba acabaaa acabaaa başka dediğimiz bişey yok hakkımızdan hayırlısı Rabbim nr derse o olacak.hepinize duacıyım hep duamdasınız sizdr bana edin[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?