Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum eşin görmesin üzül istediğin kadar ağla ama sonra silkelen ve kaldığın yerden daha çok azimle başla. Ne kadar dibe çekilsende sen o kadar yukarıya çıkmak için gayret et. Azim ve sabırla bekle allah sabredenlerin yanındadır. Senden daha kötü durumda olanları çocuk sahibi olmak için %1lik bile umudu olmayanları düşün. Emin ol yanlız değilsin hepimizin kat ettiğimiz ve kat edeceğimiz yollarımız var.

Aslında gelsen iyi olur duada gerek özellikle başkalarının bizler için yaptığı dualar daha makbul. Ben artık görev gibi hergün giriyorum neyin ve kimin kapımızı açacağı belli olmaz.
Siz hamis kalinca orda ilk sayfaya ekleyeceğim ben de bakıyorum kimler devam ediyor diye .

Şuan sperm sayı ve hareket kaç kuzum inş bizede umut olursun
Geçen hafta cumartesi ssonucu aldık tüp bebek merkezinde ileri hız %2 toplam hız 40 morfoloji 2 sayı 22 milyondu toplam sayı 88 milyondu canım rabbm herkese nasip etsin banada kucağıma almayı insallah.hergün ilişki oldu bu ay bide böyle deneyelim günaşırı olmasın dedik ovülasyon testi kullandım

Siz hamis kalinca orda ilk sayfaya ekleyeceğim ben de bakıyorum kimler devam ediyor diye .
Sağol canım rabbim inşallah bir gün bana da nasip eder bu güzel duyguyu. Sende benim ve bizler için dua et olur mu? Senin ve Karnındakinin hürmetine yüce allah dualarını kabul edecektir inanıyorum.

Kuzum kaan hoca ımprtly verdi onda e yok ondan takviye için 200 mg lik solgar alayım dedim 1 ay kullansın bakalım teste kadar 1 tane günlük ast alt degerleri iyi karaciğerde sükür bi sıkıntı yok suan
Canım biz impryl i 2ay kullandık sonra yanına art Med die bir vitamin ekledi içeriği benim çok hoşuma gitti içinde içinde hem e vitamini var hemde e vitamininden daha etkili bir vitamin var.onuda dusunebilirsin.ama impryl bize iyi geldi art medin içeriğini atıyorum bir bak istersen

Koşuşturmaktan anca cevap yazabiliyorum, kusura bakmayın

Toplamda 120' yi geçiyo yani ayyy hiç bilmiyodum, çok sevindim! %2 morfolojiye rağmen doğal yolla kalınabilir yani öyle mi?

Bir de adetim bu ay gecikecek gene, hiç belirtim yok.. Çok üzülüyorum Biraz daha bekleyip doktoru arayacağım, söktürücü vs kullanayım mı diye..

Umarım hamilesindir cnm rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır bu sefer inşallah deferlerimiz aynı neredeyse seninle hayırlısı artk

Berbat durumdayim. Evet normal bir duruma geldi normal yoldan cocuk sahibi olamamak. Zaten esime test sirasini bile yaklasik bir ay sonraya verdiler, bu bile ulkece halimizi gosteriyor. Ama yikildim resmen.

Tup bebek bilsem ki kesin ve hizli cozum bende denerim. Ama daha bunu sindirememisken o yola girer de sonuc alamazsak daha fazla yikilirim. Maddi manevi yipratici bir surec. Allah yardimcimiz olsun..

Kalktim temizlik yaptim, buzdolabini mutfak dolabini vs sildim. Kafayl dagitmaya calistim ama aglaya aglaya sildim. Sifir olmadigi icin cok sukur bin sukur halimize.

Toplum baskisi olmasa biraz daha kolay atlaticam ama simdi kimle bir araya geliyorsam direkt cocuga konu kaydigindan cok yoruldum. Bu zamana kadar bir sekilde gecistirdim, dusunuyoruz demelere baslamistim ki suan ona da pisman oldum. 5 sene istemiyoruz diycem bundan sonra. O ara olursada kazayla oldu derim. Hatta bir iki defa dusuk oldu diye gecistirmeyi de dusunuyorum. Kendi derdime mi yanayim elaleme sebep bulmaya mi bilemedim..

Ahh bu insanlar ahhhh. Hala çok cahiller zaman geçiyor çağ bile atlanıyor ama insanlar kendilerini bir adım ileriye geçiremiyor bir türlü gelişimlerini tamamlayamıyırlar. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran alışana kadar ama dışarıdan soyutlanma. Eşinle daha çok vakit geçirmeye çalış bu zamanlarınızı değerlendirin inşallah birgün çocuğunuzda olacaktır.

Merhaba , forumda herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz . Teşekkürler .benim eşimin spermiyogram testinde likefaksiyon süresi : 60 dk . Yani bu benim ilişkiden hemen sonra en az bir saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyor mu demek ?

Tebrik ediyorum , çizgi bariz bir şekildevar .Eşimin morfolojisi %2 yazmışsınız sonra %4 olmuş galiba . Bu bana resmen umut oldu . Benim eşimin maalesef %1 . Rica etsem morfolojiyi nasıl yükselttiniz yazabilir misiniz? Teşekkür ediyorum .

Kızlar doktordan geliyorum. 3 yumurtam varmış. 13 ,9,8 mm ler. İki tane sağda bir tane soldaydı. Pazartesiye kadar çatlar dedi. İltihap var sökülüyor dedi ultrasondan da gösterdi. Bu solgar gerçekten iltihabımı söküyor sarı akıntım var sürekli. İdrarım bile koyu sarı. Günde 2 litre suya rağmen sarı. Sollar famele multivitamin kullanıyorum dedim. Çok iyi devam et dedi. Yumurtanın kalitesi artar. Eşime de baksır giyme dedi daha geniş iç çamaşırlarından giyin dedi. Sık sık soğuk suyla testisleri yıka dedi. Bana da bi saat kalkma yastık koy altına dedi. Coraspirin verdi başlıycam bugün. Öyle işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…