- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Bende çok memnunum solgardan cnm, sen birde inofolik kombi al kendine folik asit kullanmak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başlayın diyorlar.Kızlar doktordan geliyorum. 3 yumurtam varmış. 13 ,9,8 mm ler. İki tane sağda bir tane soldaydı. Pazartesiye kadar çatlar dedi. İltihap var sökülüyor dedi ultrasondan da gösterdi. Bu solgar gerçekten iltihabımı söküyor sarı akıntım var sürekli. İdrarım bile koyu sarı. Günde 2 litre suya rağmen sarı. Sollar famele multivitamin kullanıyorum dedim. Çok iyi devam et dedi. Yumurtanın kalitesi artar. Eşime de baksır giyme dedi daha geniş iç çamaşırlarından giyin dedi. Sık sık soğuk suyla testisleri yıka dedi. Bana da bi saat kalkma yastık koy altına dedi. Coraspirin verdi başlıycam bugün. Öyle işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Bende çok memnunum solgardan cnm, sen birde inofolik kombi al kendine folik asit kullanmak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başlayın diyorlar.
Şimdi canım 2017ocaknayında takviyeye başladık ekim ayında 0 olan morfoloji önce 1 'cıktı sonra başka merkezlerde 4 geçen hafta cumartesi 2 cıktı üzüldük.ben 0 morfoloji ile hamile kaldım 2 kere bu 3.bu süreçte promotil proxeed iki aydır emodeks alıyoruz astaksantin e vitamini üzüm çekirdeği yagı keçiboynuzu kürü bu son ay da havuç suyu içti eşim ilaveten kolay olmadı bir senedir içmedipi şey kalmadıTebrik ediyorum , çizgi bariz bir şekildevar .Eşimin morfolojisi %2 yazmışsınız sonra %4 olmuş galiba . Bu bana resmen umut oldu . Benim eşimin maalesef %1 . Rica etsem morfolojiyi nasıl yükselttiniz yazabilir misiniz? Teşekkür ediyorum .
Benimde eşiminde 65 dk. 1 saatte çözündüğünü düşünürsek Eğer biraz da yumurtaya ulaşmak için vakit vermek gerek bence siz 2 saat yatın kalkmayın geri akışını önlemiş olursunuz. Bir de nac 600 kullanın merak etmeyin hiç bir yan etki yapmaz. Balgam sökücü özelliği var bazı hastalarda sıvılaşma süresinin kısaldığı da gözlemlenmiş.Merhaba , forumda herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz . Teşekkürler .benim eşimin spermiyogram testinde likefaksiyon süresi : 60 dk . Yani bu benim ilişkiden hemen sonra en az bir saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyor mu demek ?
Aa canım çok sevindim ne çok yumurtan olmuş öyle maaşallah bir de çoklu gebelik olduğunu düşün ne güzel olur.Kızlar doktordan geliyorum. 3 yumurtam varmış. 13 ,9,8 mm ler. İki tane sağda bir tane soldaydı. Pazartesiye kadar çatlar dedi. İltihap var sökülüyor dedi ultrasondan da gösterdi. Bu solgar gerçekten iltihabımı söküyor sarı akıntım var sürekli. İdrarım bile koyu sarı. Günde 2 litre suya rağmen sarı. Sollar famele multivitamin kullanıyorum dedim. Çok iyi devam et dedi. Yumurtanın kalitesi artar. Eşime de baksır giyme dedi daha geniş iç çamaşırlarından giyin dedi. Sık sık soğuk suyla testisleri yıka dedi. Bana da bi saat kalkma yastık koy altına dedi. Coraspirin verdi başlıycam bugün. Öyle işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Evet canım almana hiç gerek Yok çünki folik asit fazlasıyla var hatta inozitol de var kullandığın vitamin de sadece sana tavsiyem ya bal, çörek otu, tarçın Yada polen propolis de alabilirsin ovülasyon dönemine kadar. Omega ve d vitaminini de unutma yakındır hayırlı haberin inşallah.Cnm doktor folik asit var içinde ekstra kullanma dedi. Alıcaktım aklımdaydı da kullanmaya gerek yok deyince durdum.
Aa canım çok sevindim ne çok yumurtan olmuş öyle maaşallah bir de çoklu gebelik olduğunu düşün ne güzel olur.acaba her ay birden çok yumurta olgunlaştırıyor musun? Ben hep 1 tane olgunlaştırıyoruz sanıyordum.
Evet canım almana hiç gerek Yok çünki folik asit fazlasıyla var hatta inozitol de var kullandığın vitamin de sadece sana tavsiyem ya bal, çörek otu, tarçın Yada polen propolis de alabilirsin ovülasyon dönemine kadar. Omega ve d vitaminini de unutma yakındır hayırlı haberin inşallah.
amin insallah canim. Sende insallah hayirli sonuclar alirsin. Bebeklerimizi saglikla tez zamanda kucaklarimiza alirizKızlar herkese merhaba.Selvi25 canım çizgiyi bende gördüm insalalh bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bebişini .
R rvydmrt canım sen Erzurumda mı tüp bebeğe başlıcaktin yazılanları okudum doğru mu okudum bilmiyorum.bende Erzurum'da bünyamin börekçinin hastasıyım
Beth18 canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah .
Kızlar banada dua eder misiniz bu ay dondurulmuşlarla başladım tedaviye yarın kontrol var sonra transfer günü belli olacak büyük ihtimalle.inşallah Rabbim hayırlısi ile hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım inşallahamin insallah canim. Sende insallah hayirli sonuclar alirsin. Bebeklerimizi saglikla tez zamanda kucaklarimiza aliriz
Bİze cvp mart 1 de gelicek bende o arayı boş geçirmek istemedim ilaç değişikliği yaparsa bırakırım cnm e vitamini.zaten ben ımprtly yanında arginine carnıtine q10 kullanıyorum hocaya söylemedimCanım biz impryl i 2ay kullandık sonra yanına art Med die bir vitamin ekledi içeriği benim çok hoşuma gitti içinde içinde hem e vitamini var hemde e vitamininden daha etkili bir vitamin var.onuda dusunebilirsin.ama impryl bize iyi geldi art medin içeriğini atıyorum bir bak istersenEki Görüntüle 2104492 Eki Görüntüle 2104492 Eki Görüntüle 2104492 Eki Görüntüle 2104492
Ya hamileysen bence emin ol ondan sonra söktürücü kullan bak arkadaş %2 ile hamile kaldı bu ay çok şükürKoşuşturmaktan anca cevap yazabiliyorum, kusura bakmayın
Toplamda 120' yi geçiyo yani ayyy hiç bilmiyodum, çok sevindim! %2 morfolojiye rağmen doğal yolla kalınabilir yani öyle mi?
Bir de adetim bu ay gecikecek gene, hiç belirtim yok.. Çok üzülüyorumBiraz daha bekleyip doktoru arayacağım, söktürücü vs kullanayım mı diye..
O zmn yerinde hareketli %18 ileri hızlı 2,ileri %20 toplamda mı %40?? Ayyyy ne kadar soru sorduk sana cnm kusura bakmaA+b 22 canım cumartesi günü çıkan sonuca göre
Ya hamileysen bence emin ol ondan sonra söktürücü kullan bak arkadaş %2 ile hamile kaldı bu ay çok şükür
Kızlar banada fikir verin nolur solgar famele mi alayım yoksa ınofolic combi mi?suan solgar folic kullanıyorum bide efa b12Bende çok memnunum solgardan cnm, sen birde inofolik kombi al kendine folik asit kullanmak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başlayın diyorlar.
Kızlar banada fikir verin nolur solgar famele mi alayım yoksa ınofolic combi mi?suan solgar folic kullanıyorum bide efa b12
Yani ben burdan kızlardan duydum pico olmasada kullanırsak cok iyi gelio die yumurtam iyi beslensin istiyorum multi vitamin degil sadece folic asitse zaten solgar folic asitini kullanıyorumInofolic Combi' yi normal folic asit niyetine mi kullanmayı düşünüyorsun? Bende PKOS var ve bunu adet düzenlemesi için kullanıyorum, çok güzel bir ilaç.
Ben ikisinide kullanıyorum canım multivitamin de folik asit var ama ikisinin toplamı normal günlük alınabilir,inofolik sadece folik asitte değil ayrıca doktorum ikisini de kullanabilirsin dedi.Yani ben burdan kızlardan duydum pico olmasada kullanırsak cok iyi gelio die yumurtam iyi beslensin istiyorum multi vitamin degil sadece folic asitse zaten solgar folic asitini kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?