Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende çok memnunum solgardan cnm, sen birde inofolik kombi al kendine folik asit kullanmak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başlayın diyorlar.

Şimdi canım 2017ocaknayında takviyeye başladık ekim ayında 0 olan morfoloji önce 1 'cıktı sonra başka merkezlerde 4 geçen hafta cumartesi 2 cıktı üzüldük.ben 0 morfoloji ile hamile kaldım 2 kere bu 3.bu süreçte promotil proxeed iki aydır emodeks alıyoruz astaksantin e vitamini üzüm çekirdeği yagı keçiboynuzu kürü bu son ay da havuç suyu içti eşim ilaveten kolay olmadı bir senedir içmedipi şey kalmadı

Benimde eşiminde 65 dk. 1 saatte çözündüğünü düşünürsek Eğer biraz da yumurtaya ulaşmak için vakit vermek gerek bence siz 2 saat yatın kalkmayın geri akışını önlemiş olursunuz. Bir de nac 600 kullanın merak etmeyin hiç bir yan etki yapmaz. Balgam sökücü özelliği var bazı hastalarda sıvılaşma süresinin kısaldığı da gözlemlenmiş.

Aa canım çok sevindim ne çok yumurtan olmuş öyle maaşallah bir de çoklu gebelik olduğunu düşün ne güzel olur. acaba her ay birden çok yumurta olgunlaştırıyor musun? Ben hep 1 tane olgunlaştırıyoruz sanıyordum.

Cnm doktor folik asit var içinde ekstra kullanma dedi. Alıcaktım aklımdaydı da kullanmaya gerek yok deyince durdum.
Evet canım almana hiç gerek Yok çünki folik asit fazlasıyla var hatta inozitol de var kullandığın vitamin de sadece sana tavsiyem ya bal, çörek otu, tarçın Yada polen propolis de alabilirsin ovülasyon dönemine kadar. Omega ve d vitaminini de unutma yakındır hayırlı haberin inşallah.

Cnm keşke çoklu gebelik olsa. Annemin de ikizleri var. Ablam ve abim ikizler :) valla bende şaşırdım klomen veya türevleri ilaç kullandığımda iki üç yumurtam oluyordu. Ama hormon ilacı kullanmadan 3 yumurta olması şaşırttı beni. Belki de oluyordur hepimizin birden fazla yumurtası ama bende tek yumurta oluşuyor diye düşünüyordum. Allah hepimize yaşatsın hamileliği inşşşşşşşş

Hergün bal tüketiyorum yeterlidir bence ya. Çok karıştırmak istemiyorum. Allah verirse her şekilde verir. Bi görümcem var hiç sağlıklı beslenmezler kendisi de eşi de margarinler market yumurtaları tavuklar sosisler bulyonlar vs.... 4. Çocuğunu doğurdu. Bizde aman bu doğal değil yok bu ambalajlı vs deyip doğal olmayan hiçbirşey tüketmiyoruz. Sonuç ortada :)
Nasip , nasip, nasip.......

Kızlar herkese merhaba. Selvi25 canım çizgiyi bende gördüm insalalh bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bebişini .
R rvydmrt canım sen Erzurumda mı tüp bebeğe başlıcaktin yazılanları okudum doğru mu okudum bilmiyorum.bende Erzurum'da bünyamin börekçinin hastasıyım
Beth18 canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah .
Kızlar banada dua eder misiniz bu ay dondurulmuşlarla başladım tedaviye yarın kontrol var sonra transfer günü belli olacak büyük ihtimalle.inşallah Rabbim hayırlısi ile hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

amin insallah canim. Sende insallah hayirli sonuclar alirsin. Bebeklerimizi saglikla tez zamanda kucaklarimiza aliriz

Bİze cvp mart 1 de gelicek bende o arayı boş geçirmek istemedim ilaç değişikliği yaparsa bırakırım cnm e vitamini.zaten ben ımprtly yanında arginine carnıtine q10 kullanıyorum hocaya söylemedim
Eşim artık pes etti tmm kullanırım dio kaan hoca sadece ımprtly endol trental vermişti

Ya hamileysen bence emin ol ondan sonra söktürücü kullan bak arkadaş %2 ile hamile kaldı bu ay çok şükür

Ya hamileysen bence emin ol ondan sonra söktürücü kullan bak arkadaş %2 ile hamile kaldı bu ay çok şükür

Hamile olduğumu hiççç zannetmiyorum çünkü 27 Ocak' ta doktora gitmiştim ve gebelik vs yoktu. Ayrıca iki tarafımda da yumurta vardı; biri 8 milim, diğeri 13 milim. Onlar da adetimin 26. gününde olmasına rağmen büyümemişlerdi, düşün.. Az önce göğüs şişkinliği ve ağrısı başladı. 1 hafta 10 güne adet olurum. Malesef gecikicek bu ay adetim

Bende çok memnunum solgardan cnm, sen birde inofolik kombi al kendine folik asit kullanmak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başlayın diyorlar.
Kızlar banada fikir verin nolur solgar famele mi alayım yoksa ınofolic combi mi?suan solgar folic kullanıyorum bide efa b12

Kızlar banada fikir verin nolur solgar famele mi alayım yoksa ınofolic combi mi?suan solgar folic kullanıyorum bide efa b12

Inofolic Combi' yi normal folic asit niyetine mi kullanmayı düşünüyorsun? Bende PKOS var ve bunu adet düzenlemesi için kullanıyorum, çok güzel bir ilaç.

Inofolic Combi' yi normal folic asit niyetine mi kullanmayı düşünüyorsun? Bende PKOS var ve bunu adet düzenlemesi için kullanıyorum, çok güzel bir ilaç.
Yani ben burdan kızlardan duydum pico olmasada kullanırsak cok iyi gelio die yumurtam iyi beslensin istiyorum multi vitamin degil sadece folic asitse zaten solgar folic asitini kullanıyorum

Yani ben burdan kızlardan duydum pico olmasada kullanırsak cok iyi gelio die yumurtam iyi beslensin istiyorum multi vitamin degil sadece folic asitse zaten solgar folic asitini kullanıyorum
Ben ikisinide kullanıyorum canım multivitamin de folik asit var ama ikisinin toplamı normal günlük alınabilir,inofolik sadece folik asitte değil ayrıca doktorum ikisini de kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…