Merhaba bende ayni durumdayim hatta eltim hamile kaldi en son bana söylendiDeğil mi ??? Kuytu bi köşe bulup geçiyorum oraya bakıyorum. Eşim çok şikayetçi benden. Dünya çocuk etrafında dönmüyor deyip duruyor. Evi, onu, kendimi , işlerimi ihmal ediyorum. Kafam hep bu konuda. Bugün eşimin benden birşey sakladığını duydum. Onun üni’den arkadaşı 2. Çocugunu doğurmuş. Benden saklamış. kazara watsaptan gördüm 2. Çocuğumu olmuş diye sordum evet dedi neden demedin bana dedim niye söyleyeyim ki deyip kaçtı. Artık hamilelik haberlerini bile saklıyor benden. Üzüldümmmmmmböyle davranınca daha çok üzülüyorum. Görümcemde bana şu gelin hamile derken eşime baktım görümcem ona bakıyordu çünkü baktım kaş göz yapıyor deme diye. O an çaresizliğin dibini yaşadım
Merhaba bende ayni durumdayim hatta eltim hamile kaldi en son bana söylendi
Her ay aynı olmayabiliyor bünye belki ondandır. Yumurtanın çok olması da ayrı bir sıkıntı oluyor. Olsa bir dert olmasa bir dert. bana puregon iğne vermişti mahvolmuştum şişlikten karnım çok şişmişti. Klomen de şişmiyordu hiç. İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılar hayırlı sağlıklı evlat olarak sonuçlanır.CNm ben gonalf kullanıyorum 1 aylık ilacı 2 aya böldük gibi oldu geçen istenilen boyutta 2 yumurtam oluşmuş Dr daha fazla olmasını beklerdik ilaçla ama olsun bize lazım olan 1 tane dedi fazlası da zararmış ama tutmadı çok az ilişki verdi belki ondan bilmiyorum sebep aramak da mantıksız aslında cumartesi ölçümüm var sanki bu ay iğneyi daha çok hissediyorum geçen ay hiç şişlik rahatsızlık verici birşey yapmadı klomen kullanırken çok kötü oluyordum mesela bu ay biraz daha hafif sızılar falan oluyor Dr un yeri şeker e tasındı
Allah razı olsun inşallah hamileyimdir ben net görüyorum çizgiyi fotoda çıkmadı da yine insan acaba demeden edemiyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallajSelvi25 canimmmmmm
Ya nasil sevindim var gibi canim gozlerimiz bize oyun oynamiyorsa.
Yeni gordum mesajini canimcim.
Allah.im insallah olurda topigimizde bir hamilemiz daha olur
Rica ederim canım aynen böyle sonuçlarımız.yerinde hareketli %18 ileri hız 2 yavaş hız adını unuttm oda 20 idi toplam 40ı hareketli 60ı immotil hareketsizdiO zmn yerinde hareketli %18 ileri hızlı 2,ileri %20 toplamda mı %40?? Ayyyy ne kadar soru sorduk sana cnm kusura bakma
bende gordum ama sen muallaktasin ya o yuzden bende oyle dedim canim bence net cizgi var gozukuyo. Insallah guzel betahcg sonuclariyla burayi senlendirirsinAllah razı olsun inşallah hamileyimdir ben net görüyorum çizgiyi fotoda çıkmadı da yine insan acaba demeden edemiyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallaj
Merhaba bende ayni durumdayim hatta eltim hamile kaldi en son bana söylendi
bizimde uni arkadaslariyla bir grubumuz var benle ilgili bisey konusuldugunda arkadaslar insallah seninde olacak uzulme canim falan yaziyorlar... dualarina amin diyorum ama icim sizliyor...Cnm üzülme yapacak birşey yok sadece dua etmek gerekiyor çok dua hemde. Allah hepimize sabır versin inş
Canım benim eşiminde 1 di morfoloji bu degerle tüp bebek yaptık 2016 da tutmadı sebep olarak morfoloji cok kotuydu dediler.Tebrik ediyorum , çizgi bariz bir şekildevar .Eşimin morfolojisi %2 yazmışsınız sonra %4 olmuş galiba . Bu bana resmen umut oldu . Benim eşimin maalesef %1 . Rica etsem morfolojiyi nasıl yükselttiniz yazabilir misiniz? Teşekkür ediyorum .
Bu hissi bebegi olan biri asla anlayamaz...
Negatif olan tup bebek denememizde de ablamla konusurken laf arasinda cok sukur benim hemen cocugum oldu da falan demisti... ablam cocuguda yigenim... ama nasil canimi acitti o sozu ablatamam size... cok zor...
Tmm cnm cok tşk ederim bende en kısa zamanda başlayımBen ikisinide kullanıyorum canım multivitamin de folik asit var ama ikisinin toplamı normal günlük alınabilir,inofolik sadece folik asitte değil ayrıca doktorum ikisini de kullanabilirsin dedi.
CORAsprin neden cnmKızlar doktordan geliyorum. 3 yumurtam varmış. 13 ,9,8 mm ler. İki tane sağda bir tane soldaydı. Pazartesiye kadar çatlar dedi. İltihap var sökülüyor dedi ultrasondan da gösterdi. Bu solgar gerçekten iltihabımı söküyor sarı akıntım var sürekli. İdrarım bile koyu sarı. Günde 2 litre suya rağmen sarı. Sollar famele multivitamin kullanıyorum dedim. Çok iyi devam et dedi. Yumurtanın kalitesi artar. Eşime de baksır giyme dedi daha geniş iç çamaşırlarından giyin dedi. Sık sık soğuk suyla testisleri yıka dedi. Bana da bi saat kalkma yastık koy altına dedi. Coraspirin verdi başlıycam bugün. Öyle işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Başlayacaktık cnm fakat vazgeçtik rağor çıkmadı malesefKızlar herkese merhaba.Selvi25 canım çizgiyi bende gördüm insalalh bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bebişini .
R rvydmrt canım sen Erzurumda mı tüp bebeğe başlıcaktin yazılanları okudum doğru mu okudum bilmiyorum.bende Erzurum'da bünyamin börekçinin hastasıyım
Beth18 canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah .
Kızlar banada dua eder misiniz bu ay dondurulmuşlarla başladım tedaviye yarın kontrol var sonra transfer günü belli olacak büyük ihtimalle.inşallah Rabbim hayırlısi ile hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canm orada rapor çok çabuk çıkıyor nasıl size çıkmadıBaşlayacaktık cnm fakat vazgeçtik rağor çıkmadı malesef
CORAsprin neden cnm
Canım ben de takip ettim fena akıntı geliyor. İdrarım da bir türlü açılmıyor dediğin gibi.Kızlar doktordan geliyorum. 3 yumurtam varmış. 13 ,9,8 mm ler. İki tane sağda bir tane soldaydı. Pazartesiye kadar çatlar dedi. İltihap var sökülüyor dedi ultrasondan da gösterdi. Bu solgar gerçekten iltihabımı söküyor sarı akıntım var sürekli. İdrarım bile koyu sarı. Günde 2 litre suya rağmen sarı. Sollar famele multivitamin kullanıyorum dedim. Çok iyi devam et dedi. Yumurtanın kalitesi artar. Eşime de baksır giyme dedi daha geniş iç çamaşırlarından giyin dedi. Sık sık soğuk suyla testisleri yıka dedi. Bana da bi saat kalkma yastık koy altına dedi. Coraspirin verdi başlıycam bugün. Öyle işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Ya kızlar bi drlarınıza sorsunuza bu iyi bişeymi?ben dr a ulaşamıyorum merak ettim ama bence emilim oldugu için renk koyu gelio olumlu yaniCanım ben de takip ettim fena akıntı geliyor. İdrarım da bir türlü açılmıyor dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?