Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bende ayni durumdayim hatta eltim hamile kaldi en son bana söylendi

Her ay aynı olmayabiliyor bünye belki ondandır. Yumurtanın çok olması da ayrı bir sıkıntı oluyor. Olsa bir dert olmasa bir dert. bana puregon iğne vermişti mahvolmuştum şişlikten karnım çok şişmişti. Klomen de şişmiyordu hiç. İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılar hayırlı sağlıklı evlat olarak sonuçlanır.

Selvi25 canimmmmmm
Ya nasil sevindim var gibi canim gozlerimiz bize oyun oynamiyorsa.
Yeni gordum mesajini canimcim.
Allah.im insallah olurda topigimizde bir hamilemiz daha olur
Allah razı olsun inşallah hamileyimdir ben net görüyorum çizgiyi fotoda çıkmadı da yine insan acaba demeden edemiyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallaj

Allah razı olsun inşallah hamileyimdir ben net görüyorum çizgiyi fotoda çıkmadı da yine insan acaba demeden edemiyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallaj
bende gordum ama sen muallaktasin ya o yuzden bende oyle dedim canim bence net cizgi var gozukuyo. Insallah guzel betahcg sonuclariyla burayi senlendirirsin
Benim hakkimdaki duanada bolca amin

Merhaba bende ayni durumdayim hatta eltim hamile kaldi en son bana söylendi

Cnm üzülme yapacak birşey yok sadece dua etmek gerekiyor çok dua hemde. Allah hepimize sabır versin inş
bizimde uni arkadaslariyla bir grubumuz var benle ilgili bisey konusuldugunda arkadaslar insallah seninde olacak uzulme canim falan yaziyorlar... dualarina amin diyorum ama icim sizliyor...

Canım benim eşiminde 1 di morfoloji bu degerle tüp bebek yaptık 2016 da tutmadı sebep olarak morfoloji cok kotuydu dediler.
Son 7 aydır eşim emodex kullanıyor düzensiz günde 1 tane.3. Şişedeyiz yeni test yaptırdık gecen gün morfoloji 4 cıktı cok şükür
Sayı hız cok artmamıs ama 22 milyon sayı hız toplam 37
2. Denemeyi düşünüyoruz yazın
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Negatif olan tup bebek denememizde de ablamla konusurken laf arasinda cok sukur benim hemen cocugum oldu da falan demisti... ablam cocuguda yigenim... ama nasil canimi acitti o sozu ablatamam size... cok zor...

Ablamın kızı var benden 7 yaş küçük evlendi 2 senelik evli. Ablam bu gidişimde diyor ki iyi ki gamzenin hemen oldu durumları da yok doktor doktor gezemezlerdi. Tüp bebek yapamazlardı. Gamze de her bu konu açıldığında olur olur teyze diyor. Bende geçen gün senin eline kolay geçti ya bu işler kolay sanıyorsun dedim. Kan beynime sıçradı resmen. Kalktım hemen ordan. Bunu canın ciğerin diyorsa canını acıtıyorsa ellerin yapması normal......

CORAsprin neden cnm

Başlayacaktık cnm fakat vazgeçtik rağor çıkmadı malesef

Canım ben de takip ettim fena akıntı geliyor. İdrarım da bir türlü açılmıyor dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…