- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
CANım bu inofolic combi paketten 20 kapsülmü cıkıo?yani aylık degil 20 günlük mü bat bittikten sonramı başlanıyor?Kan akışı kolay olsun ki gebelikte sorun yaşanmasın. Gebe kalırsam Düşük olmasın diye.
Hadi güzel haberlerle gel canım ama araştırmalarına cok güveniyorum senin.dr u zorlarsın kesinKızlar yarın doktor randevumuz var, çok heyecanlıyım sanki herşeye sıfırdan başlayacak gibi hissediyorum. İnşallah herşeyin sebebi varikosel der ve merak etmeyin bu kez olacak değerleriniz gitgide düzelecek bana güvenin diye konuşur. Çok şey mi istiyorum bilemedim.
Hep doktor bize reçete yazıyor bunkez de ben ona yazıyorum birsürü soru hazırladım bazen sormayı unuttuğum şeyler oluyor sürekli gitmekte zor.
Güzel haberlerle gel canım siz hormon testi yaptırdınızmı valla aklında ne varsa sor bende öle yapıcam bu defaKızlar yarın doktor randevumuz var, çok heyecanlıyım sanki herşeye sıfırdan başlayacak gibi hissediyorum. İnşallah herşeyin sebebi varikosel der ve merak etmeyin bu kez olacak değerleriniz gitgide düzelecek bana güvenin diye konuşur. Çok şey mi istiyorum bilemedim.
Hep doktor bize reçete yazıyor bunkez de ben ona yazıyorum birsürü soru hazırladım bazen sormayı unuttuğum şeyler oluyor sürekli gitmekte zor.
Yaptırdık canım herşey tamam bizde sadece DNA hasarı yaptırmadık ama bizde varikosel var diye gerek duymadık. Siz yaptırınGüzel haberlerle gel canım siz hormon testi yaptırdınızmı valla aklında ne varsa sor bende öle yapıcam bu defa
B Beyza_2018 canım kaliteli spermler rahimde 10 güne kadar yaşayabiliyorlar. Bazı kaynaklar 3/7 gün arası diyor ama 10 güne kadar aşayabiliyorlarmış. Ondandır anlattığın durumlar. Bizim eşlerimizin spermleri çok kaliteli olmadığından
Evet canım aynen öyle 10 günü buluyor bizdeki 4 gün yaşasa da yeter. Bizde denk getirmeye çalışıyoruz kendimizce. Gerçekten çok zor bilirim bugün yine eskilerden bir üye buldum 5 sene olmuş hala uğraşıyor çok üzüldüm durumları da eşiminkine çok benziyor. İçim gitti.on gün mü maşallah canım yeni birşey daha öğrendim.
Bazen çok bunalıyorum ne kadar güçlü durmaya çalışsamda bende kırıldığım gücümün yetmediği zamanlar oluyor.uzerime ölü toprağı serpilmiş gibi caresiz.Allah tez vakitte bu imtihandan hepimizi selametle çıkarsın inşallah
Annemde aynısını söylüyor yıkandıktan sonra kaldım üçünüzede die o zmn 14. Gün yoktu sonradan cıktı sanırım.heee bide şey duydum yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra olursa erkek olurmus hani sperm 3 gün yaşıo yaKızlar ya diyorlar ya yumurtlama günü yok 14.gun falan.
Bugün arkadasimla konuşuyoruz diyor ki ben kizimda sadece 9.gun ilişki oldu.ki normalde de adeti hep uuzn suren 40gun ve üstü. Sanırım nasipte olunca ayın hangi günü ilişki olursa olsun gebelik oluyor.annemde diyroki biz yikanirdik diğer adete kadar hergun korku yasardik aman hamile kalırız die.bende günlerdir yumurtlama gününü kaçırmayaya çalışıyorum.hayat ne garip
Canım benim hikayem de uzun aslında biz iki sene önemsemedik hatta 3 sene çünkü vajinismus vardi daha doğrusu doktora gittikten sonra başladı o olunca bebegide önemsemedik ondan olmuyordu dedik birde aklım fikrim aranmaktadır. ama 3.sene dolunca gittik doktora eşimi öğrendik ameliyat oldu eşim hamile kaldım düşük yaptım sonra tüp bebek olmadı.dogal sıklusta bir tanede dondurulmuş koydular oda tutmadı.sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım onuda kaybettik.cocuk için kosusturdugumuz bu 3.sene.ama evliliğimizde 6.senenin icindeyim.zor uzun bir süreçEvet canım aynen öyle 10 günü buluyor bizdeki 4 gün yaşasa da yeter. Bizde denk getirmeye çalışıyoruz kendimizce. Gerçekten çok zor bilirim bugün yine eskilerden bir üye buldum 5 sene olmuş çok üzüldüm durumları da eşiminkine çok benziyor. İçim gitti.hiç çocuk için uğraşacağım aklıma gelmezdi...
Öyle bende anlamadim hala bu yumurtlama işini.Allah bı ay hepimize denk getirsin inşallahAnnemde aynısını söylüyor yıkandıktan sonra kaldım üçünüzede die o zmn 14. Gün yoktu sonradan cıktı sanırım.heee bide şey duydum yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra olursa erkek olurmus hani sperm 3 gün yaşıo ya
Biz mi kafamıza çok takıyoruz acaba. Düşükler neden olur ki? Normal tutup da tüp bebek olmaması çok ilginç değil mi? Vajinismusda zor üstüne de varikosel.. pekişmişler resmen.. duaya sarıl canım rabbini bol bol zikret duanın açamadığı kapı yoktur İnan.Canım benim hikayem de uzun aslında biz iki sene önemsemedik hatta 3 sene çünkü vajinismus vardi daha doğrusu doktora gittikten sonra başladı o olunca bebegide önemsemedik ondan olmuyordu dedik birde aklım fikrim aranmaktadır. ama 3.sene dolunca gittik doktora eşimi öğrendik ameliyat oldu eşim hamile kaldım düşük yaptım sonra tüp bebek olmadı.dogal sıklusta bir tanede dondurulmuş koydular oda tutmadı.sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım onuda kaybettik.cocuk için kosusturdugumuz bu 3.sene.ama evliliğimizde 6.senenin icindeyim.zor uzun bir süreç
Öyle canım duanian açmadığı kapı yok Rabbim bana ve burda hepimize bu süreci ihlâsla atlatmayı nasip etsin.Biz mi kafamıza çok takıyoruz acaba. Düşükler neden olur ki? Normal tutup da tüp bebek olmaması çok ilginç değil mi? Vajinismusda zor üstüne de varikosel.. pekişmişler resmen.. duaya sarıl canım rabbini bol bol zikret duanın açamadığı kapı yoktur İnan.
Morfolojiden kaynaklı değildir bence.. sperm yumurtaya girdikten sonra yumurta spermdeki eksiklikleri tamamlama özelliğine sahip. Salgıladığımız bazı enzimler spermleri iyileştirebiliyor. Bu üreme sistemi öyle bir sistem ki mucize gibi birşey diyebiliriz. İçimizde çok enteresan şeyler dönüyor. :)Öyle canım duanian açmadığı kapı yok Rabbim bana ve burda hepimize bu süreci ihlâsla atlatmayı nasip etsin.
Bende anlamış değilim ve iki gebeligimde hiç beklemediğim umudu kestiğim aylarda oldu.dusukleri Kaan hoca hasara bağladı .birde tabi düşüp cikan morfoliji 2 1 0 çıkıyor
Evet canm genç yumurta spermi onarabiliyormus rabbmn hikmeti ne güzel bir şeref vermiş kadına annelik gibi.bundan iyi bir sistem daha olmazdı .rabbm hiç kimseyi mahrum etmesin lu güzel annelik tadındanMorfolojiden kaynaklı değildir bence.. sperm yumurtaya girdikten sonra yumurta spermdeki eksiklikleri tamamlama özelliğine sahip. Salgıladığımız bazı enzimler spermleri iyileştirebiliyor. Bu üreme sistemi öyle bir sistem ki mucize gibi birşey diyebiliriz. İçimizde çok enteresan şeyler dönüyor. :)
Varmı hasar canım sizde .düşüklerin kaçıncı haftada olduÖyle canım duanian açmadığı kapı yok Rabbim bana ve burda hepimize bu süreci ihlâsla atlatmayı nasip etsin.
Bende anlamış değilim ve iki gebeligimde hiç beklemediğim umudu kestiğim aylarda oldu.dusukleri Kaan hoca hasara bağladı .birde tabi düşüp cikan morfoliji 2 1 0 çıkıyor
Canım vardı ama ikibuc aylik tedaviyle düştü çok şükür 54ten 10.bu ay korunmadim bakalım inşallah olur.Varmı hasar canım sizde .düşüklerin kaçıncı haftada oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?