- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Bir melek gelsin
Doktorlarla konuşmaya gittiğimiz de eşim hep dinliyor doktorlar Benin’le konuşup eşimi muayene ediyorlar odadan çıktıktan sonra çok gülüyorum çok komik oluyor. :)
Devlet hastanesine gittiğimiz de beni odadan çıkarıyorlar ona sinir oluyordum eşime ses kaydı yaptırıyordum. Şunu biliyorum ki erkeklerle bizler gibi değiller. Biz olmasak hiçbirşeyler.
Maşallah ozaman gelir bebişin yakında Allahm izni ileCanım vardı ama ikibuc aylik tedaviyle düştü çok şükür 54ten 10.bu ay korunmadim bakalım inşallah olur.
İnşallah canım inşallah hepizin sağlıcakla hayırla gelirMaşallah ozaman gelir bebişin yakında Allahm izni ile
Canim kan vermeyi dusunuyor musun :))(Allah razı olsun inşallah hamileyimdir ben net görüyorum çizgiyi fotoda çıkmadı da yine insan acaba demeden edemiyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallaj
Pazartesi günü halledecegim inşallah canımCanim kan vermeyi dusunuyor musun :))(
Sakinliğine hayran kaldım kuzummPazartesi günü halledecegim inşallah canım
Canım bu yazdığın cok iyi oldu benim eşimde testten 1 ay önce ameliyat oldu narkoz aldı antibiyotik kullandı testte sayı düşüktü bide morfoloji 0 cıkmıstı belki bizimde ondandır morfolojiyide etkiler.demekki 3 ay da düzelio dogru anladıysam.cok saol canımmmmKizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.
6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..
Hiç belli olmaz çıkadabilir. Hormon değerleriniz düzelirse umut olabilir. Birde neden sperm çıkışının olamamasının araştırılması gerekir. Muhakkak 6 aylık tedavi bittikten sonra tese yaptırın. Önce yapılanlar olumsuz ve boşuna oluyor. Allah yanınızda ve yardımcınız olsun inşallah.ya acaba 2. tese ameliyatında sperm bulunurmu sonradan biz birinci tese ameliyatında bulunmadı kaan hocaya gidicez mart ayında ne biliyim tedaviden sonra ikinci tese derse bulunurmu çünkü şansı azalıyo biraz daha birinci ameliyattan sonra umut etmez istiyorum ya
Ayy cok sagol kuzum .Ben de her birinizi ayri ayri seviyorum. Yok belli olmadi gun sayiyoruz 9 unda gosterirse ogrencez insallah .Afilim92 cnmmm seni tanımıyorum ama inan içim cok ısındı sana hep yanımızdasın Rabbim sağlıkla bebişini kucagına aldırmayı nasip etsin hersey cok yolunda olsun bebişin cinsiyetin belli olmadımı hala cok merak ediyorum
canim insallah guzel sonuclar alirsin...Pazartesi günü halledecegim inşallah canım
Bekle canim stres yapmamaya calis gunun gelince yap .Dua oku bol bol .canim insallah guzel sonuclar alirsin...
Kizlar nasilsiniz?
Ben biraz korkuyo gibiyim test yapmaktan daha test gunume nerdeyse 1 hafta var ama icim bir tuhaf...
Dimi çok sakinim amman ne yapayım acaip korkuyrm hamileyüm demeye bile korkuyrm ikinci kürtaj beni gerçekten ruhen sarstıSakinliğine hayran kaldım kuzumm
Transferin kaçıncı günündesin canım.Allahn izni ile güzel sonuçlar alırsın ben yumurtlamadan birkaç gün sonra hissettim sanki yüzüm de tuhaf olaylar oluyor hamilelikte önce kuruyor sonra yumuşacık.ve akıntım uzayan beyaz oldu bende hiç akıntı olmaz öyle şüphe oluştu çünkü ilk gebeliğimde aynı akıntı olducanim insallah guzel sonuclar alirsin...
Kizlar nasilsiniz?
Ben biraz korkuyo gibiyim test yapmaktan daha test gunume nerdeyse 1 hafta var ama icim bir tuhaf...
Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Moralim çok bozuldu anlatamam benim bebişim olmayacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?