Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya acaba 2. tese ameliyatında sperm bulunurmu sonradan biz birinci tese ameliyatında bulunmadı kaan hocaya gidicez mart ayında ne biliyim tedaviden sonra ikinci tese derse bulunurmu çünkü şansı azalıyo biraz daha birinci ameliyattan sonra umut etmez istiyorum ya

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..

Canım bu yazdığın cok iyi oldu benim eşimde testten 1 ay önce ameliyat oldu narkoz aldı antibiyotik kullandı testte sayı düşüktü bide morfoloji 0 cıkmıstı belki bizimde ondandır morfolojiyide etkiler.demekki 3 ay da düzelio dogru anladıysam.cok saol canımmmm

Hiç belli olmaz çıkadabilir. Hormon değerleriniz düzelirse umut olabilir. Birde neden sperm çıkışının olamamasının araştırılması gerekir. Muhakkak 6 aylık tedavi bittikten sonra tese yaptırın. Önce yapılanlar olumsuz ve boşuna oluyor. Allah yanınızda ve yardımcınız olsun inşallah.

Kizlar spermler 70 gunde yenilenir .Gecirilen hastalik kullanilan agri kesici antibiyotik igne vs spermlere de etki eder.Hatirlarsaniz esim stresten urtiker olmustu.Ve igne antibiyotikle tedavi olmus 1.ay sonraki test cok kotu cikmisti .Bir de eslerinize asitli seyler icirmeyin .Tavuktan uzak durun.Tavuklara verilen hormonlar ciddi saglik sorunlarına yol açıyormus .Pakete giren her seyden uzak durmaliyiz aslinda .

En son bildircin yumurtasi süt un sperm lere iyi geldigini ogrenmistim .Bir de kemik suyu içip sperm degerleri yukselen 2 arkadas vardi forumda biri hamileydi hatta nickini hatirlamiyorum.

Afilim92 cnmmm seni tanımıyorum ama inan içim cok ısındı sana hep yanımızdasın Rabbim sağlıkla bebişini kucagına aldırmayı nasip etsin hersey cok yolunda olsun bebişin cinsiyetin belli olmadımı hala cok merak ediyorum

Ayy cok sagol kuzum .Ben de her birinizi ayri ayri seviyorum. Yok belli olmadi gun sayiyoruz 9 unda gosterirse ogrencez insallah .

Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Moralim çok bozuldu anlatamam benim bebişim olmayacak galiba.

canim insallah guzel sonuclar alirsin...

Kizlar nasilsiniz?
Ben biraz korkuyo gibiyim test yapmaktan daha test gunume nerdeyse 1 hafta var ama icim bir tuhaf...
Transferin kaçıncı günündesin canım.Allahn izni ile güzel sonuçlar alırsın ben yumurtlamadan birkaç gün sonra hissettim sanki yüzüm de tuhaf olaylar oluyor hamilelikte önce kuruyor sonra yumuşacık.ve akıntım uzayan beyaz oldu bende hiç akıntı olmaz öyle şüphe oluştu çünkü ilk gebeliğimde aynı akıntı oldu

Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Moralim çok bozuldu anlatamam benim bebişim olmayacak galiba.

Cnm öyle düşünme lütfen. Sormadın mı Peki neden hız artmıyor, sayı düşüyor, morfoloji düzelmiyor diyeeeee. Bunların altında illaki bi neden vardır. Anlattığına göre de iyi bi doktor gittiğiniz adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…