Spermler İlaçlara yanıt veriyor ama çok geç veriyor, biraz sabret. Şimdi ne kullaniyorsunuz, değiştirdi mi ilaçlari?Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Moralim çok bozuldu anlatamam benim bebişim olmayacak galiba.
Canım bu yazdığın cok iyi oldu benim eşimde testten 1 ay önce ameliyat oldu narkoz aldı antibiyotik kullandı testte sayı düşüktü bide morfoloji 0 cıkmıstı belki bizimde ondandır morfolojiyide etkiler.demekki 3 ay da düzelio dogru anladıysam.cok saol canımmmm
canim neden uzuyorsun kendini bak dr. Ne guzel ameliyata gerek yok demis. Her ameliyat bir enfeksiyon riski. Bundada vardir bir hayirKızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
7.gunundeyim canim. Ben hic bisey hissetmiyorum arada belime ve kasigima ince sizi giriyo ama cok nadir bugun olmadi mesela. Birde sabah kalktigimda gogsum hassaslasmisti. Ama belirti aramak istedigim icin yani kendimi dinledigim icon bu kadar hissettim. Birde idrar rengim cok koyu. Bakalim bilmiyorum bi ton ilac yukliyorum her gun vucuduma onlarin etkiside olabilir bu belirtilerTransferin kaçıncı günündesin canım.Allahn izni ile güzel sonuçlar alırsın ben yumurtlamadan birkaç gün sonra hissettim sanki yüzüm de tuhaf olaylar oluyor hamilelikte önce kuruyor sonra yumuşacık.ve akıntım uzayan beyaz oldu bende hiç akıntı olmaz öyle şüphe oluştu çünkü ilk gebeliğimde aynı akıntı oldu
sagol canim bu topigin ilk sayfasina bakarsan kimler hamis kimler degil anlarsinBen bu başlıkta yeni olduğum için bazı arkadaşları hala karıştırıyorum. Kim hamiş kim bekliyor kim denedi olmadı vs .. Ama hepinizi seviyorum hepimiz içinde dua ediyorum hanımlar ..
Umutsuzluk seytandandir .Allah c.c isteyin vereyim diyor .Senin de mucizen gelecek ve bu donemde kendini yiprattigin icin pisman olcaksin. Sakin ol ve hayal etmekten asla vazgecme .Kendini hep hamile hayal et .Bir gun o hayali yaşayıp güleceksin çünkü.Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
anlamaya çalışıyorum cnm. gincelleme gerekiyor galiba senin elinde. afilim ve selvi25 hamiş galiba :)sagol canim bu topigin ilk sayfasina bakarsan kimler hamis kimler degil anlarsin
afilim ekli canim ama selvi daha emin olamadi ya o yuzden onu eklemedim. Ama istersen sende yasini yaz seni de ekliimanlamaya çalışıyorum cnm. gincelleme gerekiyor galiba senin elinde. afilim ve selvi25 hamiş galiba :)
İnşallah vardır canm bnmde gögsm hassas birazcık ateşte ölçüyrdm ben bir anda yükseldi sabah uyanınca dokunyrm vücuduma baya sıcakcanim neden uzuyorsun kendini bak dr. Ne guzel ameliyata gerek yok demis. Her ameliyat bir enfeksiyon riski. Bundada vardir bir hayir
7.gunundeyim canim. Ben hic bisey hissetmiyorum arada belime ve kasigima ince sizi giriyo ama cok nadir bugun olmadi mesela. Birde sabah kalktigimda gogsum hassaslasmisti. Ama belirti aramak istedigim icin yani kendimi dinledigim icon bu kadar hissettim. Birde idrar rengim cok koyu. Bakalim bilmiyorum bi ton ilac yukliyorum her gun vucuduma onlarin etkiside olabilir bu belirtiler
benimde sicak hatta arada ter basiyoİnşallah vardır canm bnmde gögsm hassas birazcık ateşte ölçüyrdm ben bir anda yükseldi sabah uyanınca dokunyrm vücuduma baya sıcak
Levent beyemi gittiniz bugunKızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Cnm çıkmadı sayı 48 milyon çıktı hareket %60 çıktı aşılama şartı gerekti değerler iyiymiş direk rapor çıkmadı ayrıca dün ilişki oldu bugün tahlil verdik yani 1 günlük bile deil perhizCanm orada rapor çok çabuk çıkıyor nasıl size çıkmadı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah normal yoldan olur hiç gerek kalmaz tedaviyeCnm çıkmadı sayı 48 milyon çıktı hareket %60 çıktı aşılama şartı gerekti değerler iyiymiş direk rapor çıkmadı ayrıca dün ilişki oldu bugün tahlil verdik yani 1 günlük bile deil perhiz
İnşallah cnm size rapor çıkmışmıydı çıktıgında tahlil sonuçları nasıldıAnladım canım hayırlısı olsun inşallah normal yoldan olur hiç gerek kalmaz tedaviye
Çıkmıştı canm geçen yıl sayı toplam 8 milyon ileri hareket 0İnşallah cnm size rapor çıkmışmıydı çıktıgında tahlil sonuçları nasıldı
Hadi inşallah bu teste cok sıkı hazırlanıyoruz mubarek sanki sınava hazırlanıyor gibiyizEvet 3ay sürüyormus, internetten arastirin enfeksiyon ciddi bir sorunmus spermler icin. İnsaallah sizinki de bu sebeptendir, bizimde 1 ay once olmustu. 2 ay sonra birbirimize guzel haberler veririz insaallah^_^
Nasıl değerlerinizi yükselttiniZ? Merak ettim.Çıkmıştı canm geçen yıl sayı toplam 8 milyon ileri hareket 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?