Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
Moralim çok bozuldu anlatamam benim bebişim olmayacak galiba.
Spermler İlaçlara yanıt veriyor ama çok geç veriyor, biraz sabret. Şimdi ne kullaniyorsunuz, değiştirdi mi ilaçlari?

Evet 3ay sürüyormus, internetten arastirin enfeksiyon ciddi bir sorunmus spermler icin. İnsaallah sizinki de bu sebeptendir, bizimde 1 ay once olmustu. 2 ay sonra birbirimize guzel haberler veririz insaallah^_^

Kızlar ameliyatın üzerinden 1 sene geçti ve doktor çokmdikkatli inceledim ameliyatlık birşey göremiyorum ilaç tedavisine devam dedi.
canim neden uzuyorsun kendini bak dr. Ne guzel ameliyata gerek yok demis. Her ameliyat bir enfeksiyon riski. Bundada vardir bir hayir

7.gunundeyim canim. Ben hic bisey hissetmiyorum arada belime ve kasigima ince sizi giriyo ama cok nadir bugun olmadi mesela. Birde sabah kalktigimda gogsum hassaslasmisti. Ama belirti aramak istedigim icin yani kendimi dinledigim icon bu kadar hissettim. Birde idrar rengim cok koyu. Bakalim bilmiyorum bi ton ilac yukliyorum her gun vucuduma onlarin etkiside olabilir bu belirtiler

Ben bu başlıkta yeni olduğum için bazı arkadaşları hala karıştırıyorum. Kim hamiş kim bekliyor kim denedi olmadı vs .. Ama hepinizi seviyorum hepimiz içinde dua ediyorum hanımlar ..
sagol canim bu topigin ilk sayfasina bakarsan kimler hamis kimler degil anlarsin

Umutsuzluk seytandandir .Allah c.c isteyin vereyim diyor .Senin de mucizen gelecek ve bu donemde kendini yiprattigin icin pisman olcaksin. Sakin ol ve hayal etmekten asla vazgecme .Kendini hep hamile hayal et .Bir gun o hayali yaşayıp güleceksin çünkü.

İnşallah vardır canm bnmde gögsm hassas birazcık ateşte ölçüyrdm ben bir anda yükseldi sabah uyanınca dokunyrm vücuduma baya sıcak

Levent beyemi gittiniz bugun

Saklicennet altta yatan sebeple ilgili birşey demedimi? Dur bakalım belkide ameliyat olmaması daha iyidir? Hasara baktırırsınız bu arada belkide sebep o dur?

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah normal yoldan olur hiç gerek kalmaz tedaviye

Evet 3ay sürüyormus, internetten arastirin enfeksiyon ciddi bir sorunmus spermler icin. İnsaallah sizinki de bu sebeptendir, bizimde 1 ay once olmustu. 2 ay sonra birbirimize guzel haberler veririz insaallah^_^
Hadi inşallah bu teste cok sıkı hazırlanıyoruz mubarek sanki sınava hazırlanıyor gibiyiz bugün e vitamine ve çinkoya da başladık morfoloji için inşallah 0 cıkmaz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…