Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl değerlerinizi yükselttiniZ? Merak ettim.
6 ay keçi boynuzu kürü propolis bal polen kullandı eşim canm olmadı hareket %1 arttı gebelik oluşmadı sayı az artı.sonra esim varikosel ameliyatı oldu o zaman sayı hareket Azda olsa düzeldi %10 a çıktı hız .5 ay prokseed plus kullandı oda bizde işe yaramadı malesef hep aynı devam etti ve yine düştü değerler sayı 8 milyon hareket 0 sonra tüp bebeğe başladık o zamanda sonuc aynıydı tutmadı zaten. En son haziran ayında Kaan hocaya gittik çok şükür değerlerimiz duzelmeye başladı kürlerle promotil m Forte trental e vitamini klomen değerler düzeldi derken yine gebelik oluşmadı .simdi geçen yıldan kalan 2 tane 3. Gün embriyosu transferim olacak pazartesi nasipse.simdi ne olacak bilmiyorum

Spermler İlaçlara yanıt veriyor ama çok geç veriyor, biraz sabret. Şimdi ne kullaniyorsunuz, değiştirdi mi ilaçlari?
zeynepppppppp Suskun Ceylan aayyssee34 ayllllliiiin35 tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın.
Hala şoktayım çok iyi bir hekim allah razı olsun para hiç düşünmüyor yalan söyleyemem. Dedi ki test sonuçlarına baktı ameliyatlık bir durum görmüyorum hormonlarda güzel. Ben tabi şok oldum. Ama hocam ameliyat edebilirim demiştiniz dedim oda öyle mi demiştim dedi eşimi tekrar elle muayene etti ve inanın ameliyatlık bir durum göremedim çok dikkatli baktım dedi. İlaçların işe yaramaması için de bir altı ay kadar deneyelim dedi klomen Trental ve e vitamini verdi ama ilaçla tedavi olacaksak Eğer Kaan hocaya gideceğim yarın randevu alcam. Kimseye de varikoselden bahsetmicem bakalım onlar varikoselle ilgili ne diyecekler. Perişan oldum resmen. Hiç anlamadım ameliyatta işe yaramadı 2. İçinde gerek Yok diyor cem Kadıoğlu ne der acaba. Eşim de diyor ameliyata taktın kafayı diye ama öyle hissediyorum ne bileyim şansımı mı çok zorluyorum. Benim durumumda olan varmı onu da bilmiyorum. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun canım bı Kaan hocaya gidin onunda görüşünü alın varikosele baksın en azından ne yapacağınizi söyler cikmazda olmak o kadar zor ki inşallah biran önce refaha kavuşursunuz canım

afilim ekli canim ama selvi daha emin olamadi ya o yuzden onu eklemedim. Ama istersen sende yasini yaz seni de ekliim
Beni yazma canim ben sk sk girip basligi takip edecegim. Durumum esimin varikosel ameliyat neticesi tecrubelerimiz vs bilgi verecegim. 5 aylık evliyim simdi bu kadar zaman beklenti icinde olmus tecrubeli ark larin arasinda sey olmasin ..

Beni yazma canim ben sk sk girip basligi takip edecegim. Durumum esimin varikosel ameliyat neticesi tecrubelerimiz vs bilgi verecegim. 5 aylık evliyim simdi bu kadar zaman beklenti icinde olmus tecrubeli ark larin arasinda sey olmasin ..
canim olur mu oyle sey ne tecrubesi? Hepimiz burada bilgi alisverisindeyiz. Herkes te sana yardimci olmaya calisaxaktir. Ama sen oyle istiyorsan oyle olsun

Şuan kaç cnm sayı hız normal yolla olur belki cnm

Canlarim benim kader arkadaslarim
Daha cok erken ama 7.gunum transferden sonra
Dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Ama hala korku icindeyim
Cunku diger gebeligimde boyle sonuc cikip katlanarak artmamisti ve bebis gelisemedigi icin kalbo atmadi ve dusuk yapmistim. Bana dualarinizi bekliyorum. Bugun cok yoruldum. Dinleniyorum sizlere ihtiyacim var...

Eklentiler

• 20180202_191001.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 87
Şuan sayı 33 milyon hareket %20 morfoloji 2 canm.
Bence şuan eskiye nazaran gayet iyi inşallah dahada güzel sonuçlar alırsın ayrıca cnm eşim dün ilişki olmuştu bugün tahlil verdi ne kadar saglıklı çıktı bilmiyorm perhiz süresi 3 olsa daha mı yüksek çıkardı acaaba

Allah yardımcın olsun tez zamanda bebeğini kucagına alırsın inşallah

Ay canım benim yine hamişsin bence inşallah rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim.

1 gün perhize rağmen değerleriniz çok güzelmiş. Tedaviniz basıl seyir etti bu aşamaya nasıl geldiniz ilk değerleriniz nasıldı? Bu tarz şeyleri duymak moral oluyor bana zahmet olmazsa bahsedebilirmisin

Aaaaa cnm tutmuş çok şükür. İnşşşşşşşşşşşş katlanarak kat kat artar inşşşşşşşş
Ay çok sevindim yeni gebelikler yeni heyecanlar umutlarrrrrrrr

Sağol canim Allah razı olsun inşallah hepimiz sonuç alırız. Tabiki canım 3 gün olmasi gerekiyor. 1 günde verilen değer doğru sonuç vermez ki.bence 3 gün bekleyin sonra test verin insalalh güzel sonuçlar alırsınız

Canım maşallah maşallah tutmuş bebişin ya çok sevindim inşallah kanda da görürsün değerin kat katlanarak devam eder dualarım seninle kendim olmuş gibi sevindim gerçekten :)))

Kızlar bu rapor nasıl aliniyor devlet hastanesinde raporu aldiktan sonra nekadar suresi var her deneme icin ayri rapormu aliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…