Canım rapor şöyle benimde eşimde skitni vardı üroloji uzmanı rapor yazdı onu tüp bebek merkezinde sekreterliğe veriyorsun tabi 3 yıl evli olma şartı bı kaç birşey daha var onlarıda evraklarla teslim Edip başlıyorsun.suresini bilmiyorum ama ben gecen yıl aldım raporu hemen başladım dondurulmuş embriyom var şimdi onunla devam ediyorum inşallah sorularına cevap verebilmişimdirKızlar bu rapor nasıl aliniyor devlet hastanesinde raporu aldiktan sonra nekadar suresi var her deneme icin ayri rapormu aliniyor
Ay canım benim yine hamişsin bence inşallah rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim.
Aaaaa cnm tutmuş çok şükür. İnşşşşşşşşşşşş katlanarak kat kat artar inşşşşşşşş
Ay çok sevindim yeni gebelikler yeni heyecanlar umutlarrrrrrrr
Amin kizlar hepinizin duasina amin diyorum. Allahim isteyip dileyen herkese versin insallah. Cok cok sagolun. Rabbim insallah bunca emeklerimin karsiligini verir. Saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizCanım maşallah maşallah tutmuş bebişin ya çok sevindim inşallah kanda da görürsün değerin kat katlanarak devam eder dualarım seninle kendim olmuş gibi sevindim gerçekten :)))
canim betahcg degeri gunasiri 2 kat artmasi lazim. Benim 32 ile baslamisti 40 50 80 diye devam etmisti ama keseyi gorebilmistik. Rabbim ona can vermedi insallah bu sfer oyle olmazBeth18 cnm ilk gebeliğin kimyasal mıydı??? Beta hcg kaç artmıştı, düzensiz derken ???
Ay canım çok sevindim aklına kötü birşey getirme hep olumlu düşün .hormonları olumlu etkileri.ben inanıyorum gelecek bebiş.bu ay bir cogumuzdan nedense umitliyimCanlarim benim kader arkadaslarim
Daha cok erken ama 7.gunum transferden sonra
Dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Ama hala korku icindeyim
Cunku diger gebeligimde boyle sonuc cikip katlanarak artmamisti ve bebis gelisemedigi icin kalbo atmadi ve dusuk yapmistim. Bana dualarinizi bekliyorum. Bugun cok yoruldum. Dinleniyorum sizlere ihtiyacim var...
Yaaaa kendi testimi gormus gibi oldum super .Hayirli olsun canim Rabbim sana bagislasin .Lutfen kendini bol bol oku ve esmalari bolca zikret Allah korusunCanlarim benim kader arkadaslarim
Ama hala korku icindeyim
Cunku diger gebeligimde boyle sonuc cikip katlanarak artmamisti ve bebis gelisemedigi icin kalbo atmadi ve dusuk yapmistim. Bana dualarinizi bekliyorum. Bugun cok yoruldum. Dinleniyorum sizlere ihtiyacim var...
Allah sana guc kuvvet sabir moral versin canim. Insallah saglikli guzel haberlerini alirizCanlarim benim kader arkadaslarim
Ama hala korku icindeyim
Amin kizlar hepinizin duasina amin diyorum. Allahim isteyip dileyen herkese versin insallah. Cok cok sagolun. Rabbim insallah bunca emeklerimin karsiligini verir. Saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
canim betahcg degeri gunasiri 2 kat artmasi lazim. Benim 32 ile baslamisti 40 50 80 diye devam etmisti ama keseyi gorebilmistik. Rabbim ona can vermedi insallah bu sfer oyle olmaz
Bir kaç gün sonra kopkoyu olur inşallah canım benim ya çok sevindimCanlarim benim kader arkadaslarim
Ama hala korku icindeyim
Ya kızlar bi drlarınıza sorsunuza bu iyi bişeymi?ben dr a ulaşamıyorum merak ettim ama bence emilim oldugu için renk koyu gelio olumlu yani
İnş bu sefer raabbim gönlündekini verir cnmCanlarim benim kader arkadaslarim
Ama hala korku icindeyim
yani dahada düşük çıkabilir mi cnmSağol canim Allah razı olsun inşallah hepimiz sonuç alırız. Tabiki canım 3 gün olmasi gerekiyor. 1 günde verilen değer doğru sonuç vermez ki.bence 3 gün bekleyin sonra test verin insalalh güzel sonuçlar alırsınız
Bakalım gidince senin dr ne dicek? Bende alıcam gaza geldimBir melek gelsin canım ben de merak ediyorum. Ama gidemedim tatilde il dışındayım.
Ay canım çok sevindim aklına kötü birşey getirme hep olumlu düşün .hormonları olumlu etkileri.ben inanıyorum gelecek bebiş.bu ay bir cogumuzdan nedense umitliyim
Yaaaa kendi testimi gormus gibi oldum super .Hayirli olsun canim Rabbim sana bagislasin .Lutfen kendini bol bol oku ve esmalari bolca zikret Allah korusun
Allah sana guc kuvvet sabir moral versin canim. Insallah saglikli guzel haberlerini aliriz
Beth18 canım çok mutlu oldum inşallah kanda görmekte nasip olur.
Beth18 canim nacizane tavsiyem rapor al çalışma. Bu donem tutunmaya calisiyor bebek oldukca onemli .
Bir kaç gün sonra kopkoyu olur inşallah canım benim ya çok sevindim
Beth18 canmmmmm tutunmuş cok şükür cok mutlu oldum bak daha gününe cok varken bile cok belirgin bu sefer herşey daha güzel olucak cok sevindim canım
sizler benim canimsiniz arkadasim dostum sirdasim kader arkadasimsiniz... gozlerimden damlalari akitanimsiniz... nasil seviyorum sizi bir bilsseniz. Yanimda olsaniz hepinizi sevmekten bogabilirim:) agri ayri tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun. Bana guzel cumleler kuran beyniniz parmaklariniz elleriniz hicbir dert gormesin. Gozleriniz yuzunuz hep gulsun insallah. Allah bizlere en yakin zamanda bebek kokusu cekmeyi nasip etsin insallah. Insallah evlerimizi cocuk sesleriyle doldursun... sizleri sevdigimi dahada cok anlatmak istiyorum ama kelimelerim yetersiz kaliyor...ama eminim siz beni anliyorsunuz... dualarinizin hepsine kocaman bir amin... yerleri gokleri yaradan, yoktan var eden Allah insallah bizlerede olmazdan oldur...@Mfsg canım üzülme sakın. Sen hep her zaman bize destek olaansın. Çok iyisin Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ben bu topicteki arkadaşları çok sevdim. Birbirimize Allah rızası için hep destek oluyoruz tanımadan. Bu yol bulunacak inşallah. Kaan hocaya bi gidin isterseniz.
Beth18 canım çok güzel görünüyor. Bebeğin tutunmuş inşallah kat kat artarak mutluluğun çoğalır. Selvi25 canım inşallah senden de hayırlı haberler alırız.Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu.
BENCE daha iyi olur yarın hem birikmiş olur spermHerkese iyi geceler. Güzel gelişmeler olmaya başlamış bile. Ben bişey sorucam. Bu ay ovu testine başlamıştım. Regli döngüm 27-28 gün. Normalde 14. Gün ortalama yumurtlamam lazımdı. Ama bugün 18. Gün ve daha yeni pozitifleşmeye başladı. T çizgisi kopkoyu değil ama silikte değil. Akıntımda başladı. Kasık ağrımda. Heralde yumurtlama başladı.
Eşim yoğun çalışıyo. Bugün çok yorgunum dedi. Bugün birliktelik olmasa sıkıntı olmaz dimi. Dün olmuştu. Bi de yarın olsa olur dimi. Kafam karıştı çünkü.
amjn insallah canim. Gonlumdekini sizde Rabbimde biliyor. Nasip eder insallahİnş bu sefer raabbim gönlündekini verir cnm
yani dahada düşük çıkabilir mi cnm
iki tane koydular ama canm bilemiyorum. Ben degerim artar mi yoksa boyle kalir mi diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?