Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 gün perhize rağmen değerleriniz çok güzelmiş. Tedaviniz basıl seyir etti bu aşamaya nasıl geldiniz ilk değerleriniz nasıldı? Bu tarz şeyleri duymak moral oluyor bana zahmet olmazsa bahsedebilirmisin
Cnm eşimde varikosel var 1 kez ameliyat oldu ama başarısızdı 3 yıl geçti kaan hocaya gittik önemsemedi dna hasarı vardı %65 onun için menagon igne ve emodeks kullandık %7 ye düştü 6 ay içinde kasım ayında dna hasarı güzel sonuçlandı kasımdan beri arginin carntiin qenzim q10 maça promotil forte kullandı eşim geçen ayda promen k ya geçti promen k içiyor düzen lab 82 milyon çıktı kasım ayında hareket %70 4 gün perhiz vardı ama sonrasında erzincan araştırmada 30 milyon sperm %10 hareket çıkmıştı yani erzincanda çok düşük çokıyor yıllardır şimdide erzurumda verdik 48 milyon çıktı %60 hareket çıktı pazartesi bir daha 3 gün perhiz le erzincanda vercek tahlil bakcaz burda yine düşük çıkaraa buranın tahlili bozuk demektir başhekime özellikle söyledik başhekim vasıtasıyla vercek eşim bu sefer tahlili bakalım ne çıkcak 1 gün perhizle 48 milyon çıktı komik ama gerçek tabi tüp bebekdüşüncemiz iptal oldu biz yıllardır erzincan verdik %15 hareket çıkıyordu bu degerlere göre zaten kaan hocaya gitmiştik ha düzene abartıyor diyordum fakat bir keresinde tedavi sırasında 8 milyon sperm %65 hareket çıkmıştı yani neye inanacagımızı şaşırdık ğazartesiyi bekliyoruz erzincanki degerlere göre tüp bebek olur dedi ama buranın tahlili lazım dedi hoca bizde tahlil verdik hareket uçuk çıktı kusura bakma uzun oldu cnm

Tüp bebekten vazgeçtiğimizde göre doğal yoldan olmasını bekliyorsunuz galiba. Hadi hayırlısı.

İnş bu sefer raabbim gönlündekini verir cnm

yani dahada düşük çıkabilir mi cnm
Oluyor canm düşükte çıkabilir yüksekte çıkabilir. Eşim daha önce 2 günlük perhizle test vermişti onda kötü çıkmisti bizde 3 günlük perhizle biraz daha iyi çıkmıştı sayı ama hareket ayniydi o yuzden 3 günlük perhiz önemliymis Erzurum'daki ürolog öyle söylemişti

amjn insallah canim. Gonlumdekini sizde Rabbimde biliyor. Nasip eder insallah

iki tane koydular ama canm bilemiyorum. Ben degerim artar mi yoksa boyle kalir mi diye korkuyorum
Ne yalan söyleyim ikiside tutsun die dua ediyorum hayırlısıyla düşünsene onca zaman sonunda toptan mutlu olucaksın inşallah ya

İnşallah doğal yolla gelir bu ay bebişin canm inşallah

Ne yalan söyleyim ikiside tutsun die dua ediyorum hayırlısıyla düşünsene onca zaman sonunda toptan mutlu olucaksın inşallah ya
ayy insallah. Ilk denememde de boyle oldu. Degerime bir baktimm aaa dedim hamileyim 2 gun sonra kan vermeye yine gitmem gerekiyordu. Biz tabi esimle cucuklari dogurduk odalarini hazirladik okullardan mezun ettik evlendirdik bile. Ne hayaller ne hayaller... sonra bi baktik degerim yukselmiyor... Allah kismet etmedi demekki. Insallah bu sefer oyle olmaz canim. Sende dualarinda bana da yer verdigin icin sagolasin

Seninki ne alemde cnm test yaptın mı yine
Yapmadım canım eşime çok sinirlendim ona da istemeyerek bugün test yaptım hiçbişey cıkmadı testler yanıldı hamile değilim dedm hamileysrm söylemeyecrgm bir süre aşırı sinirlendim

Canm ben anlamadım sanırım 1 günlük perhizle 48 milyonmu cıktı erzurumda eğer öyleyse cok iyi

Hadi inşallah bu teste cok sıkı hazırlanıyoruz mubarek sanki sınava hazırlanıyor gibiyiz bugün e vitamine ve çinkoya da başladık morfoloji için inşallah 0 cıkmaz yine

Cinko metal diye eşim kullanmak istemedi. Dogal yollardan almaya calisiyor kabak cekirdegi yiyerek. Saniyorum keciboynuzu kuruyle de cinko alinmis oluyor. Aşiri cinko yuklemesi de ters tepki yapabiliyormus. Forumdan veya internetten bir arastirin derim yanlis yonlendirme yapmak istemem ama yanlis gidiyorsaniz da yardimci olmus olmak isterim

CAnım cok tşk ederim eşim kabak çekirdeği bi yese 10 gün yemiyor unutuyor bide keçiboynuzu kürüde yapmıyorum ilaçların etkisini anlamak için solgarın 22 mg olanından aldım kullandıgımız multivitaminde çinko yoktu kaan hoca vitamini değiştirse içinde olursa bırakırım cnm cok saol

Aaaaa tutmuşşşşş inşallah ikiz olur inşallahhhh gözün aydın canım bizlerde dua et bayılıyorum bu çift çizgiye

Canım cevapladığı için allah razı olsun. Biliyor musun durumumuz o kadar benzer ki 1 sene önce varikoselden ameliyat olduk ve şimdi dobler de sağda 2 solda 2.6 tabi valsavra manevrasıyla damarlar daha çok şişiyor reflü de var görünüyor ama doktor elime birşey gelmedi dedi. Orada ki damarlar ameliyatla alakalı olabilir dedi. Kaan hocaya gideceğiz inşallah ama o zaten ameliyat önermez. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu kadar düşünmek ve stres hiç iyi gelmeyecek.
Bizde sürekli eğitim araştırmada test yaptırıyoruz ve sürekli %7 haraket çıkıyor bu beni çok üzüyor sebebi be neden kaynaklı bilmiyorlar varikosel diyorlardı şimdi onuda demiyorlar. Levent hocaya güveniyorum ama başka doktorlara da mı gitsem? Eşim gitmez ama oda doktoruna çok güveniyor. Herşeyi yapıp 1 sene sonra aaa sizde varikosel varmış ameliyat olmanız gerek sözünü duymak istemiyorum. Bizde yerinde harakette hiç çıkmıyor ya ileri haraket ya haraketsiz. Offfff offf rabbime sığındım artık...

Aaaaa tutmuşşşşş inşallah ikiz olur inşallahhhh gözün aydın canım bizlerde dua et bayılıyorum bu çift çizgiye
Tabiki edicem Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.cok sagol canim
canim seni cok iyi anliyorum kaan aydosla birlikte 4 dr.a gittik 2si var dedi direk ama biri bakmadan bile kesin varikosel vardir dedi. Kaan aydos yok ve devletteki dr. Cok az var ameliyata gerek yok dedi. Onlar oyle diyince esimde senin buldugun dr.lara gidiyoruz sen onlarada guvenmiyosun diyor. Baska da dr.a gitmeyi istememisti. Ama biraz izulup aglasam gitmeye ikna ederim yine. Bence levent turk boyle dediyse biraz takvilere yonelsen. Hem yasin cok genc kendine ve esine bakim yapsan biraz. Boyle uzulerek gunler gecmez

Çaresizlik bu olsa gerek. Ben ki ömrüm boyunca bu süreçti ağladığım kadar hiç ağlamamışımdır. Bu durum için uğraştığım kadar hiç birşey için uğraşmamışımdır. Ben çok isterim çok çalışırım ve ulaşırım. Ama şimdi yapamıyorum uğraşıyorum uğraşıyorum ilerleyemiyorum bu beni üzüyor. Umut bağladığım şeyler elimden gidiyor gibi hep böyle olmasından korkuyorum. Uyuyup aylarca uyanmak istemiyorum çünki sadece uykumda düşünmüyorum. Bunların sebebi isyan değil bunların sebebi annelik iç güdüsü. Eğer isyana giriyorsa allahım affetsin Eğer geçmişte bilerek Yada bilmeyerek yaptığımız günahlardan kaynaklıysa bu sıkıntılarım rabbim bizi affetsin. Biliyorum o bizim yanımızda o böyle istediği için bunları yaşıyoruz ne güzel ki unutulanlardan değiliz bizi seviyor ki bıze dert veriyor bizi sınıyor. Ama tek başıma bazen ağır geliyor. İyiki varsınız

Beth18 çok üzülüyorum alışana kadar böyle gidecek galiba. Bugün başladım eşime karışık kuruyemiş ve meyve verdim. Promen k kullanıyoruz incir yapıyorum. Yemeklerini de evden vermeye başlıcam. Ama 4 ay ilaç kullanmamıza rağmen hiç ilerleme olmaması da ümitsizliğe kapılmama neden oldu fakat bırakmıyorum.

umitsizlige kapilmakta haklisin insan elle tutulur bir sonuc istiyor ama iste Allah.in takdiri birde 6 ay 1 sene icinde sonuclar daha net kendini gosteriyor ya canim. Bize kaan aydos ilac kullanin dedi sadece kullandik sayi 1.5 milyona dustu. Ama iste her yikildiginda ayaga kalkman lazim. Hem daha gencliginin baharindasin. Sen ilaclarq takviyelere devam et baktin olmuyor ilerde tup vebek denersiniz.

Canım dünden beri yazmak istiyorum şimdi fırsatım oldu.lutfen üzülme canım bende sıfırı gördüm hikayemizi biliyorsun anlattım dün.mutlaka bir çıkış yolu olacaktır canım umudunu yitirme hiç olmadı tup bebek yaptirirsin canım.ki bence tüp Bebek te büyük nimet.ve DNA hasarı olmadıktan sonra ve ciddi morfoloji bozukluğu olmadıktan sonra tutmaması için sebebi yok böyle düşün kendini rahatlat canım.kaan aydosa gidin.sende bu süreçte devlette rapor çıkar canım.kenarda dursun.bunlar başından aynıları geçmiş kardeşin olarak sana tavsiyelerim canım burada hepimiz yaraliyz ama geçecek bu günler canım dualarimdasin üzülme Allah büyük.

Günaydın kizlar benim tatilim burda biter.Aserdigim asermedigim her seyi tattıran annem babamdan ayriliyorum .

Beth18 7. Günde bile minicik beliren ikinci çizgini severim, çok mutlu oldum. İnşallah hersey sağlicakla devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…