Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum aynı bizim durum gibi olabilir bence başka yerde bir test verin bakalım bizim degerler erzincan hariç heryerde yüksek çıkıyor pazartesi anlaşılır zaten en son levent hocaya gidecektiniz ameliyat için önermedi mi levent hoca tam anlayamadım

@Mfsg Rabbim bizi görüyor. İmtihanımız büyük belli. Ama nolursun gönlünü ferahlat. Bol dol dua edelim birbirimize. Çok üzgün olduğum zamanlarda ben de senin gibi oluyorum saatlerce uyumak istiyorum. Ama üzme kendini daha fazla stres de bizim için kötü bir etken. Rabbim içine ferahlık versin geç versin.

Cnm zate
cnm zaten şubat ortasında eşim trabzona gitcek orda medikal parkta tahlil cercek 4 günlük perhizle göndercem bakalım asıl sonuç belli olur

Canm ben anlamadım sanırım 1 günlük perhizle 48 milyonmu cıktı erzurumda eğer öyleyse cok iyi
Evet cnm yani ilişkiden 15 saat sonra böyle çıktı ama biz erzincan günü birlik gittigimiz işin bilmioduk tahlil isteyecegini yalan söyledik yani mecburen 2 günlük dedik napalım yoksa bi daha gelin derlerdi

Kızlar Kaan Hoca cevap vermiş. Gün aşırı klomen ve impryl vermiş. 2 hafta sonra hormon tahlili vermiş. Size de mi böyle dedi?
Günaydın cnm ilk tedavi ilaçlarımız gün aşırı klomen ve günde 2 kez emodexti 2 hfta sonra hormon testiydi yenimi başladınız kaan hocayla

Evet cnm yani ilişkiden 15 saat sonra böyle çıktı ama biz erzincan günü birlik gittigimiz işin bilmioduk tahlil isteyecegini yalan söyledik yani mecburen 2 günlük dedik napalım yoksa bi daha gelin derlerdi
Eee cnm o zmn deger cidden süper demekki tedaviniz iyi gidio normal olur bence 48 milyon ml de ciddi güzel bi sayı cok sevindim

Merhaba kızlar,
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, en yakın zamanda yavrularıniza kavuşursunuz insallah. Merak ettiğim bir şey var cevaplarsaniz sevinirim. Aranızda sayı çok düşük morfoloji 0 olup da tüp bebekten pozitif alan var mı?

Kuzuuuum nasıl sevindim
Tatilde pek giremedim simdi görünce nasıl mutlu oldum. Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin camım benim. Hep gülsün yüzün.

Kızlar total testesteron,fsh,alt,agt,ggt nerde baktıracağız. Dahiliyeye mi gireceğiz

Beth18 7. Günde bile minicik beliren ikinci çizgini severim, çok mutlu oldum. İnşallah hersey sağlicakla devam eder.
bende inanamiyorum devamli o minik silik cizgiye bakiyorum :)

Kuzuuuum nasıl sevindim
Tatilde pek giremedim simdi görünce nasıl mutlu oldum. Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin camım benim. Hep gülsün yüzün.
amin insallah cok tesekkur ederim Allah buradaki tum arkadaslarimin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah

bu sekilde dogal yoldan hamile kalan afilim arkadasimiz var canim aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…