Kuzum aynı bizim durum gibi olabilir bence başka yerde bir test verin bakalım bizim degerler erzincan hariç heryerde yüksek çıkıyor pazartesi anlaşılır zaten en son levent hocaya gidecektiniz ameliyat için önermedi mi levent hoca tam anlayamadımCanım cevapladığı için allah razı olsun. Biliyor musun durumumuz o kadar benzer ki 1 sene önce varikoselden ameliyat olduk ve şimdi dobler de sağda 2 solda 2.6 tabi valsavra manevrasıyla damarlar daha çok şişiyor reflü de var görünüyor ama doktor elime birşey gelmedi dedi. Orada ki damarlar ameliyatla alakalı olabilir dedi. Kaan hocaya gideceğiz inşallah ama o zaten ameliyat önermez. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu kadar düşünmek ve stres hiç iyi gelmeyecek.
Bizde sürekli eğitim araştırmada test yaptırıyoruz ve sürekli %7 haraket çıkıyor bu beni çok üzüyor sebebi be neden kaynaklı bilmiyorlar varikosel diyorlardı şimdi onuda demiyorlar. Levent hocaya güveniyorum ama başka doktorlara da mı gitsem? Eşim gitmez ama oda doktoruna çok güveniyor. Herşeyi yapıp 1 sene sonra aaa sizde varikosel varmış ameliyat olmanız gerek sözünü duymak istemiyorum. Bizde yerinde harakette hiç çıkmıyor ya ileri haraket ya haraketsiz. Offfff offf rabbime sığındım artık...
Aynen cnm dua edin inşallah rabbim nasip eder hepimizeTüp bebekten vazgeçtiğimizde göre doğal yoldan olmasını bekliyorsunuz galiba. Hadi hayırlısı.
İnşallah canım rabbim hepimize tattırır o duyguyuİnşallah doğal yolla gelir bu ay bebişin canm inşallah
cnm zaten şubat ortasında eşim trabzona gitcek orda medikal parkta tahlil cercek 4 günlük perhizle göndercem bakalım asıl sonuç belli olurOluyor canm düşükte çıkabilir yüksekte çıkabilir. Eşim daha önce 2 günlük perhizle test vermişti onda kötü çıkmisti bizde 3 günlük perhizle biraz daha iyi çıkmıştı sayı ama hareket ayniydi o yuzden 3 günlük perhiz önemliymis Erzurum'daki ürolog öyle söylemişti
Neden cnm hayırdır inşaallah şu aralar stres yapma kendineeYapmadım canım eşime çok sinirlendim ona da istemeyerek bugün test yaptım hiçbişey cıkmadı testler yanıldı hamile değilim dedm hamileysrm söylemeyecrgm bir süre aşırı sinirlendim
Evet cnm yani ilişkiden 15 saat sonra böyle çıktı ama biz erzincan günü birlik gittigimiz işin bilmioduk tahlil isteyecegini yalan söyledik yani mecburen 2 günlük dedik napalım yoksa bi daha gelin derlerdiCanm ben anlamadım sanırım 1 günlük perhizle 48 milyonmu cıktı erzurumda eğer öyleyse cok iyi
Günaydın cnm ilk tedavi ilaçlarımız gün aşırı klomen ve günde 2 kez emodexti 2 hfta sonra hormon testiydi yenimi başladınız kaan hocaylaKızlar Kaan Hoca cevap vermiş. Gün aşırı klomen ve impryl vermiş. 2 hafta sonra hormon tahlili vermiş. Size de mi böyle dedi?
Eee cnm o zmn deger cidden süper demekki tedaviniz iyi gidio normal olur bence 48 milyon ml de ciddi güzel bi sayı cok sevindimEvet cnm yani ilişkiden 15 saat sonra böyle çıktı ama biz erzincan günü birlik gittigimiz işin bilmioduk tahlil isteyecegini yalan söyledik yani mecburen 2 günlük dedik napalım yoksa bi daha gelin derlerdi
Kuzuuuum nasıl sevindimCanlarim benim kader arkadaslarim
Daha cok erken ama 7.gunum transferden sonra
Dayanamadim erken gebelik testi yaptim
Ama hala korku icindeyim
Cunku diger gebeligimde boyle sonuc cikip katlanarak artmamisti ve bebis gelisemedigi icin kalbo atmadi ve dusuk yapmistim. Bana dualarinizi bekliyorum. Bugun cok yoruldum. Dinleniyorum sizlere ihtiyacim var...
Evet canım işte ilk defa DNA hasarından sonra cevap yazdı. Hormon testi istemiş işte gün aşırı klomen ve impryl yazmışGünaydın cnm ilk tedavi ilaçlarımız gün aşırı klomen ve günde 2 kez emodexti 2 hfta sonra hormon testiydi yenimi başladınız kaan hocayla
Çok saol cnm inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırızEee cnm o zmn deger cidden süper demekki tedaviniz iyi gidio normal olur bence 48 milyon ml de ciddi güzel bi sayı cok sevindim
bende inanamiyorum devamli o minik silik cizgiye bakiyorum :)Beth18 7. Günde bile minicik beliren ikinci çizgini severim, çok mutlu oldum. İnşallah hersey sağlicakla devam eder.
amin insallah cok tesekkur ederim Allah buradaki tum arkadaslarimin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahKuzuuuum nasıl sevindim
Tatilde pek giremedim simdi görünce nasıl mutlu oldum. Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin camım benim. Hep gülsün yüzün.
aile hekimligine gidince bile bu testleri yqptirabiliyorsun demislerdi bana ama ben yaptirmadim yaptiran arkadaslar kesn bilgiyi verirlerKızlar total testesteron,fsh,alt,agt,ggt nerde baktıracağız. Dahiliyeye mi gireceğiz
Canim predictorse saklanabiliyor atma ben saklıyorum:)bende inanamiyorum devamli o minik silik cizgiye bakiyorum :)
amin insallah cok tesekkur ederim Allah buradaki tum arkadaslarimin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah
bu sekilde dogal yoldan hamile kalan afilim arkadasimiz var canim aramizdaMerhaba kızlar,
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, en yakın zamanda yavrularıniza kavuşursunuz insallah. Merak ettiğim bir şey var cevaplarsaniz sevinirim. Aranızda sayı çok düşük morfoloji 0 olup da tüp bebekten pozitif alan var mı?
Aile hekimleri yapar dahiliye de yapar .Bizim burda aile hekimligi ogleden sonra tahlil kabul etmiyor .Kızlar total testesteron,fsh,alt,agt,ggt nerde baktıracağız. Dahiliyeye mi gireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?