bende sakliyorum kapagini kapattim. Biliyor musun esim yok yanimda kac gundur il disinda isi dolayisiyla. Fotografini gonderebildim. Onu bekliyorum gercegini gorevilsin diye :)Canim predictorse saklanabiliyor atma ben saklıyorum:)
Canim bizim 0 degildi morfoloji .Ama 0 iken olmayacak diye bir sey yok. Yeter ki Allah c.c ol desin .bu sekilde dogal yoldan hamile kalan afilim arkadasimiz var canim aramizda
bende sakliyorum kapagini kapattim. Biliyor musun esim yok yanimda kac gundur il disinda isi dolayisiyla. Fotografini gonderebildim. Onu bekliyorum gercegini gorevilsin diye :)
ay ozur dilerim seni ornek gosterdigim icin o zaman canim. Benim 0 diye aklimda kalmis nedense. Kacti morfolojiniz sizin?Canim bizim 0 degildi morfoloji .Ama 0 iken olmayacak diye bir sey yok. Yeter ki Allah c.c ol desin .
bu sekilde dogal yoldan hamile kalan afilim arkadasimiz var canim aramizda
Estgf. Canim 2 idi baska merkezde 1 cikmisti ama dr demisti evicap yukseltir zamanla diyeay ozur dilerim seni ornek gosterdigim icin o zaman canim. Benim 0 diye aklimda kalmis nedense. Kacti morfolojiniz sizin?
canim yanlis bir bilgi vermisim arkadasimizin morfolojisi 0 degilmis ben oyle biliyordum. Ama ben tup bebek bolumunde morfolojisi 0 olupda hamile kalan bir suru insan gordum bence morfolojiye takilma kaan aydos.a gidin yada iyi bir urologa takviye ilaclar kullansin esin insallah guzel sonuclar alirsinizÖyle mi çok sevindim. Benim de düşük sayılarla gebeliklerim oldu ama morfolojiye hiç bakmamistim. Şimdi sayı çok düştü ve morfoloji 0. İki kere tüp bebek denedik tutmadı. Demek ki etkisi morfoloji etkili değilmiş
Senin hormonlar kimildamaya baslamis bu iyi bir seyYapayalnizim bulundundugum sehirde...
Ailem uzakta...
Esimde isi dolayisiyla sali sabahtan beri yok yani transferin 4.gununden beri yok yanimda...
Ama sizler varsiniz Allah yanimda...
Hep dua ediyorum yatip kalkip...
Sagolsun gorumcemde gec geliyor ama gece benimle kalmaya geliyo...
Oyle iste bunlari yazarken gozyaslarimi tutamiyorum...
anladim canim peki yukseldigini gorebilmis miydiniz? Yoksa gormeden hamile mi kalmistin?Estgf. Canim 2 idi baska merkezde 1 cikmisti ama dr demisti evicap yukseltir zamanla diye
diyosunSenin hormonlar kimildamaya baslamis bu iyi bir seyAğlama sakin ol .Bu donemde duygusallik ve aşırı ilgi isteği tavan yapiyor .Bazen de gözün kimseyi gormek istemiyor
Test yaptircagimiz ay hamile oldugumu ogrendigimiz icin test yaptırmadık .Pahali olmasa hasari falan cok merak ediyordukanladim canim peki yukseldigini gorebilmis miydiniz? Yoksa gormeden hamile mi kalmistin?
Evet ben 7.haftaya kadar esimin burnundan getirdim sigara icmedigi halde sigara kokuyorsun yaklasma ,parfüm sıkma,git duş al .Yazik yani istemsiz koku hassasiyeti oluyor.Mis koksa da sana batiyor .diyosun
oyle testler pahali. Insallah hayirlisiyla dogum yaparsin ve bunlarun hepsini unurtursun canim.Test yaptircagimiz ay hamile oldugumu ogrendigimiz icin test yaptırmadık .Pahali olmasa hasari falan cok merak ediyorduk
ayy deme :) Allah o gunleri gormeyi nasip eder bana da insallahEvet ben 7.haftaya kadar esimin burnundan getirdim sigara icmedigi halde sigara kokuyorsun yaklasma ,parfüm sıkma,git duş al .Yazik yani istemsiz koku hassasiyeti oluyor.Mis koksa da sana batiyor .
Evet çok şaşırtıcı ama İnanun bana ameliyatlık bir durum yok yaparsam boşuna yapmış olurum dedi. Bende dedim ki geçen geldiğim de yaparsam çift taraflı yaparım demiştiniz dedim ama ameliyatın üzerinden 1 sene geçmemişti şimdi dedim. Tekrar eşimi muayene etti ve ilaçla devam edin dedi.Kuzum aynı bizim durum gibi olabilir bence başka yerde bir test verin bakalım bizim degerler erzincan hariç heryerde yüksek çıkıyor pazartesi anlaşılır zaten en son levent hocaya gidecektiniz ameliyat için önermedi mi levent hoca tam anlayamadım
canim yanlis bir bilgi vermisim arkadasimizin morfolojisi 0 degilmis ben oyle biliyordum. Ama ben tup bebek bolumunde morfolojisi 0 olupda hamile kalan bir suru insan gordum bence morfolojiye takilma kaan aydos.a gidin yada iyi bir urologa takviye ilaclar kullansin esin insallah guzel sonuclar alirsiniz
Bizimde dopplerde bir tarafta 3 birtafarta 2 küsür kaan aydos elle muayene etti varikoselden sö etmedi, internette önemli olan elle muayene diyor,bence doktor dediyse çok üstüne düşme artık vardır bildiği hem ameliyat olup sayı iyice de düşebilir. Her sayfada görüyorum varikosel sonrası 1 yıl sonra gebe kalanlar.Düzwnli sağlıklı beslenmeye devam edin ilaçları kullanın bence normal yolla kalırsın hamile.Evet çok şaşırtıcı ama İnanun bana ameliyatlık bir durum yok yaparsam boşuna yapmış olurum dedi. Bende dedim ki geçen geldiğim de yaparsam çift taraflı yaparım demiştiniz dedim ama ameliyatın üzerinden 1 sene geçmemişti şimdi dedim. Tekrar eşimi muayene etti ve ilaçla devam edin dedi.
Hamileyim dedm hiç ilgilenmedi bile yüz ifadesi bile değişmedi bende alındım yook bebek dedm ben zaten biliyordum dedi hepsi buNeden cnm hayırdır inşaallah şu aralar stres yapma kendinee
Çok endişeleniyorum bu duygudan kendimi alamıyorum. İnşallah bizde değerlerimizin yükseldiğini bir gün görebiliriz. 1 sene olmasına rağmen ileri hız %7 ve haraketsiz 93 bunu nasıl yükseltirim bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.Bizimde dopplerde bir tarafta 3 birtafarta 2 küsür kaan aydos elle muayene etti varikoselden sö etmedi, internette önemli olan elle muayene diyor,bence doktor dediyse çok üstüne düşme artık vardır bildiği hem ameliyat olup sayı iyice de düşebilir. Her sayfada görüyorum varikosel sonrası 1 yıl sonra gebe kalanlar.Düzwnli sağlıklı beslenmeye devam edin ilaçları kullanın bence normal yolla kalırsın hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?