Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim predictorse saklanabiliyor atma ben saklıyorum:)
bende sakliyorum kapagini kapattim. Biliyor musun esim yok yanimda kac gundur il disinda isi dolayisiyla. Fotografini gonderebildim. Onu bekliyorum gercegini gorevilsin diye :)

Ay ne cok duygulanmistir .Ben dosya yaptim beta sonuclarim usg goruntulerim hepsini arşivliyorum. Cinsiyeti belli olunca da defter alip ani yazcam.
bende sakliyorum kapagini kapattim. Biliyor musun esim yok yanimda kac gundur il disinda isi dolayisiyla. Fotografini gonderebildim. Onu bekliyorum gercegini gorevilsin diye :)

Yapayalnizim bulundundugum sehirde...
Ailem uzakta...
Esimde isi dolayisiyla sali sabahtan beri yok yani transferin 4.gununden beri yok yanimda...
Ama sizler varsiniz Allah yanimda...
Hep dua ediyorum yatip kalkip...
Sagolsun gorumcemde gec geliyor ama gece benimle kalmaya geliyo...
Oyle iste bunlari yazarken gozyaslarimi tutamiyorum...

canim yanlis bir bilgi vermisim arkadasimizin morfolojisi 0 degilmis ben oyle biliyordum. Ama ben tup bebek bolumunde morfolojisi 0 olupda hamile kalan bir suru insan gordum bence morfolojiye takilma kaan aydos.a gidin yada iyi bir urologa takviye ilaclar kullansin esin insallah guzel sonuclar alirsiniz

Senin hormonlar kimildamaya baslamis bu iyi bir seyAğlama sakin ol .Bu donemde duygusallik ve aşırı ilgi isteği tavan yapiyor .Bazen de gözün kimseyi gormek istemiyor

Test yaptircagimiz ay hamile oldugumu ogrendigimiz icin test yaptırmadık .Pahali olmasa hasari falan cok merak ediyorduk
oyle testler pahali. Insallah hayirlisiyla dogum yaparsin ve bunlarun hepsini unurtursun canim.

Evet ben 7.haftaya kadar esimin burnundan getirdim sigara icmedigi halde sigara kokuyorsun yaklasma ,parfüm sıkma,git duş al .Yazik yani istemsiz koku hassasiyeti oluyor.Mis koksa da sana batiyor .
ayy deme :) Allah o gunleri gormeyi nasip eder bana da insallah

Evet çok şaşırtıcı ama İnanun bana ameliyatlık bir durum yok yaparsam boşuna yapmış olurum dedi. Bende dedim ki geçen geldiğim de yaparsam çift taraflı yaparım demiştiniz dedim ama ameliyatın üzerinden 1 sene geçmemişti şimdi dedim. Tekrar eşimi muayene etti ve ilaçla devam edin dedi.

Onemli değil canım sıfırın etkisini merak etmiştim sadece. Gerçi bir suru test yapıldı DNA hasarı falan çıkmadı ama kafama takıldı işte. Hem bir çocuğumuz da var doğal yolla. 4 yıldır ikinciyi istiyoruz. Benden hiç rahim filmi falan istenmedi. O da beni tedirgin ediyor sorun bende de olabilir mi diye

Bizimde dopplerde bir tarafta 3 birtafarta 2 küsür kaan aydos elle muayene etti varikoselden sö etmedi, internette önemli olan elle muayene diyor,bence doktor dediyse çok üstüne düşme artık vardır bildiği hem ameliyat olup sayı iyice de düşebilir. Her sayfada görüyorum varikosel sonrası 1 yıl sonra gebe kalanlar.Düzwnli sağlıklı beslenmeye devam edin ilaçları kullanın bence normal yolla kalırsın hamile.

Saklicennet cnm bak birimde ilk üç ay nerdeyse hareketsiz %98 di. Promen k yı 3 Aydır kullanıyoruz hareketsiz %72 ye indi. Cnm kesin olarak bilmiyorum ama ya ameliyatın üzerinden zaman geçtikçe hareketlimiz arttı yada promen k arttırdı. Macunda kullandık bu süre zarfında. Ama sayımızda 22.5 milyondan 10.5 milyona düştü.

Şuda bi dip not kızlar doktor demişti:
perhiz günü azalırsa hareket artar sayı azalır, perhiz günü artarsa hareket azalır sayı artar.

Çok endişeleniyorum bu duygudan kendimi alamıyorum. İnşallah bizde değerlerimizin yükseldiğini bir gün görebiliriz. 1 sene olmasına rağmen ileri hız %7 ve haraketsiz 93 bunu nasıl yükseltirim bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…