- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Hamileyim dedm hiç ilgilenmedi bile yüz ifadesi bile değişmedi bende alındım yook bebek dedm ben zaten biliyordum dedi hepsi butedavi bir yeri düzetti ama galiba eşimn psikolojisini bozdu
Rabbim inşallah düzeldiği günleri de göstersin. Şimdi ilk işim Kaan hocadan randevu almak olacak bu aşamada doktor klomen trantal ve e vitamini verdi 3 ay kullanın hiç ara vermeyin dedi ama ara vermemiz gerekmiyor mu? Daha kötüye gitmesin?Saklicennet cnm bak birimde ilk üç ay nerdeyse hareketsiz %98 di. Promen k yı 3 Aydır kullanıyoruz hareketsiz %72 ye indi. Cnm kesin olarak bilmiyorum ama ya ameliyatın üzerinden zaman geçtikçe hareketlimiz arttı yada promen k arttırdı. Macunda kullandık bu süre zarfında. Ama sayımızda 22.5 milyondan 10.5 milyona düştü.
Şuda bi dip not kızlar doktor demişti:
perhiz günü azalırsa hareket artar sayı azalır, perhiz günü artarsa hareket azalır sayı artar.
Hic olmadi esimde ama farklilik gosterebilir .Bir arastir bakalim canim .Isırgan otu çayı dün eşimin tansiyonunu düşürdü böyle bir etkiyle karşılaşan varmı?
Ayy ben hic dayanamam gider hemen oper koklar barisirimCnm galiba biz çok alıngan olmuşuz. Bende herşeye küsüyorum konuşmuyorum. Bazen yaptıklarımı düşünüyorum da ben beni çekmezdim valla helal olsun eşime diyorum. Dün gece tartıştık. Uyuduk hata benimdi biliyorum ama asla kabul etmedim neyse sabah uyandım adam kahvaltı hazırlamış beni uyandırıyor. Canım eşim yabak düşününce yine ona karşı duygularım depreşti . Üzme eşini onlarda neler çekiyor.
nasil oldu pitircik tekmem mi attiKizlaaar bugun tam anlamiyla ilk kez bebegimi hissettim
Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Allah dualarini kabul etsin canim. Insallah Allah biliyor ya bu istedigim bir sey ama once saglik sonra tekte olsa bebegimin bana tutunup hayirlisiyla dogmasi. Ama ikiz olursa da guzel olurBeth18 birşey demeyi unuttum. 7 gün sonra gebelik testinde çizgi bu kadar belirgin olunca kendimi düşünmekten alamadım bence çoklu gebelik olabilir. İnşallah allah kalbine göre versin.
bu soylediklerin icin yazmiyorum kesinlikle. Senin yasin kucuk ya cok pitircik geliyosun bana. Allah en kisa zamanda sana da guzel gunler gostersinBeth18 birşey demeyi unuttum. 7 gün sonra gebelik testinde çizgi bu kadar belirgin olunca kendimi düşünmekten alamadım bence çoklu gebelik olabilir. İnşallah allah kalbine göre versin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.bu soylediklerin icin yazmiyorum kesinlikle. Senin yasin kucuk ya cok pitircik geliyosun bana. Allah en kisa zamanda sana da guzel gunler gostersin
Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Tekme degil de artik hopladi mi döndü mu bilmiyorum saniyelik bir seydiAyy ben hic dayanamam gider hemen oper koklar barisirim
nasil oldu pitircik tekmem mi atti
yavrum benim ee buyudu artik annesi ben buradayim diyor. Siz gormuyosunuz ama ben buradayim :) ne kadar guzel bir duygu Allah ahyirli dogumlar versin.Tekme degil de artik hopladi mi döndü mu bilmiyorum saniyelik bir seydi
Akşam öyle olunca yapmadım artık bu sabah. Sanırım etkili bir çay.Hic olmadi esimde ama farklilik gosterebilir .Bir arastir bakalim canim .
Bu haftalarda kafasıyla vürüyordur tekmesini hissetmen için biraz daha büyümesi lazım annesiTekme degil de artik hopladi mi döndü mu bilmiyorum saniyelik bir seydi
Yaaa en mutlu an. Allah bize de nasip etsin.Tekme degil de artik hopladi mi döndü mu bilmiyorum saniyelik bir seydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?