Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamileyim dedm hiç ilgilenmedi bile yüz ifadesi bile değişmedi bende alındım yook bebek dedm ben zaten biliyordum dedi hepsi bu tedavi bir yeri düzetti ama galiba eşimn psikolojisini bozdu

Cnm galiba biz çok alıngan olmuşuz. Bende herşeye küsüyorum konuşmuyorum. Bazen yaptıklarımı düşünüyorum da ben beni çekmezdim valla helal olsun eşime diyorum. Dün gece tartıştık. Uyuduk hata benimdi biliyorum ama asla kabul etmedim neyse sabah uyandım adam kahvaltı hazırlamış beni uyandırıyor. Canım eşim ya bak düşününce yine ona karşı duygularım depreşti . Üzme eşini onlarda neler çekiyor.

Rabbim inşallah düzeldiği günleri de göstersin. Şimdi ilk işim Kaan hocadan randevu almak olacak bu aşamada doktor klomen trantal ve e vitamini verdi 3 ay kullanın hiç ara vermeyin dedi ama ara vermemiz gerekmiyor mu? Daha kötüye gitmesin?
Hacamat da yaptırcaz ameliyat olamıyoruz madem bende hacamat yaptıralım dedim şifa allahtan.

Isırgan otu çayı dün eşimin tansiyonunu düşürdü böyle bir etkiyle karşılaşan varmı?

Selvi25 zeynepppppppp
Sorun eşlerimizde olduğu için kendilerini eksik hissediyorlar. Onlarıda anlamak gerek. Benim eşim zaten çok despot biridir bu tarz konularda birşey deyince çok hırçınlaşır birşey dememe izin vermez. Moralim bozuk olduğunda yine var birşeyler sende der. Sakın sonradan çıkmasın falan kendi kendini kurar. Ara da beni sevmiyorsun der, genç biriyle evlenseydin şimdiye çocuğun olurdu der(aramızda 7 yaş var)
Yani demem o ki bu süreçte daha çok kenetlenip sarılmamız gerek. Onlara çok sevildiklerini sürekli söyleyin her gün söyleyin. İnşallah bebişlerinize kavuşursunuz tez zamanda.

Kızlarrrrrrrr ifşa olduk canım eşim Tüm yazdıklarımı okumuş beni aradı çok üzülmüş. Böyle yaparsam Psikolojimin bozulacağını söyledi. Canı sıkılmış. Hemen kendimi toparlamam gerek onu üzmek istemiyorum.

Ayy ben hic dayanamam gider hemen oper koklar barisirim
Kizlaaar bugun tam anlamiyla ilk kez bebegimi hissettim
Rabbim hepinize nasip etsin insallah
nasil oldu pitircik tekmem mi atti

Beth18 birşey demeyi unuttum. 7 gün sonra gebelik testinde çizgi bu kadar belirgin olunca kendimi düşünmekten alamadım bence çoklu gebelik olabilir. İnşallah allah kalbine göre versin.

Beth18 birşey demeyi unuttum. 7 gün sonra gebelik testinde çizgi bu kadar belirgin olunca kendimi düşünmekten alamadım bence çoklu gebelik olabilir. İnşallah allah kalbine göre versin.
Allah dualarini kabul etsin canim. Insallah Allah biliyor ya bu istedigim bir sey ama once saglik sonra tekte olsa bebegimin bana tutunup hayirlisiyla dogmasi. Ama ikiz olursa da guzel olur

bu soylediklerin icin yazmiyorum kesinlikle. Senin yasin kucuk ya cok pitircik geliyosun bana. Allah en kisa zamanda sana da guzel gunler gostersin

Anneler günü yaklaşırken ilk defa bana anneliğin neler kattığını düşündüm.Daha önceleri bakıpta göremediklerimi;görüpte hissedemediklerimi...
Annelikte ben neler gördüm.Önce kucağıma verilen minnacık bir bebekle hiç bitmeyecek,sonu olmayan bir aşkı gördüm.

Onunla tekrar çocukluğuma döndüğümü gördüm,yeniden yürümeyi yeniden konuşmayı öğrendim yeniden okullara gittim yine öğretmenlerim oldu yenilendiğimi gördüm.

Kendi çocuğumun çok çok özel olduğunu düşünürken diğer çocukların içine bıraktığımda onun da sıradan bir çocuk olduğunu gördüm.
Onun arkadaşları benim de arkadaşım oldu.Onlarla vakit geçirdim ve sıradan olduğunu düşündüğüm her çocuğun aslında çok özel olduğunu gördüm.

Herhangi bir yerde rastladığım bir çocuğun nasıl bir emek ürünü olduğunu gördüm.
Uykusuz geçen kaç gece
Özenle hazırlanmış kaç yemek listesi
Kaç tane okunmuş masal
Kim bilir kaç şeyden vazgeçmek demek olduğunu gördüm.

Zaman geçtikçe tepeden tırnağa her şeyinden sorumlu olduğum,tamamen kendi irademe göre şekil verdiğim bu varlığın aslında benim olmadığını gördüm.Hiç bana benzemeyen bambaşka duyguları, arzuları ,tepkileri olduğunu gördüm. Onun da bir birey olduğunu ,
Ve ona müdahalelerimde özgür olmadığımı, sınırlarımı gördüm.

Onu sevip öpüp koklarken,öfkelenip cezalandırırken ardından terlik atarken misafire çaktırmadan ona kaş göz ederken, hastalandığında dünyayı durdurup başında beklerken aslında kendimde annemi gördüm.

Kendimce pamuklar içinde büyütüp dışarıya, benim olmadığım yerlere salarken ,ona gelebilecek tehlikeler karşısında ne kadar aciz ne kadar savunmasız olduğumu gördüm ve onu emanet edebileceğim tek varlığın yüce yaradan olduğunu gördüm.
Nasıl korunup gözetildiğini ,mucizelerini gördüm. Allah'ı gördüm.

Yeteneklerini,becerilerini,gayretini,başarabildiklerini;başaramadıklarını gördüm.Anneliğin ışığında bir öğretmen olarak başarısız çocuklarında sevilebileceğini gördüm.

Ona sağlamak istediğim her türlü güzel imkanın bir maliyetini olduğunu,paranın gücünü gördüm.

Gözleri görmeyen bir anne babanın elinden tutmuş bir çocuğu gördüğümde, kir pas içinde ayakkabısız bir dilenci çocuğa baktığımda ya da bir hastane köşesinde kucağında özürlü bir çocukla çare arayan bir anneyle karşılaştığımda, hayatın kimileri için çok faha zor ve hiç de adil olmadığını gördüm.

Evlat oldum,kardeş oldum, teyze oldum,arkadaş oldum,öğretmen oldum .. kendimi bırakıp onun olsun istediğim,hesapsızca hayatımı canımı ona siper edebileceğim tek varlığın yavrum olduğunu gördüm.
Canından cok sevsen de, hayatını versen de seni evladının gözünde yücelten asıl gücün babası oldugunu gördüm.

Hayallerden,hırslardan,heveslerden biçilmiş dünyalık elbisemi çıkardığımda ondan istediğim tek şeyin ne yaldızlı diplomalar,ne beni başına taç etmesi ....şu acımasız dünyada sadece "hayatta kalmak ""olduğunu gördüm.
Mevlana misalii hamdım...piştim..yandığımı gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…