Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocaya mail attım cevap tarihi 14 Nisan.. ne kadar da kısa bir süreç değil mi? Kazamız mübarek olsun Sıvadık kolları görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Ya arkadaşlar bugün arkadaşlarımla buluştum biri 34 haftalık biri de 24 haftalık hamile. Öyle mutlular ki alışveriş konuşuyorlar, isim konuşuyorlar,doğumlarını konuşuyorlar çok mutlular. Böyle onları gördüm imrendim. 24 haftalık olan pırlışama için iğne aspirin kullanıyor. Oda genetik test yaptırdı. Falan geçen mesajlaştık testinin fotosunu at dedim. Attı. Bugün aspirinden konuştuk pırtlaşmadan konuştuk diyor ki sen ne kadar çok araştırmışsın herşeyi de biliyorsun diyor. İçim gitti dedim ki allah dert verince araştıyorsun işte. Bende çok isterdim herşeyden bi haber gebe kalmayı bu konuda rahat olmayı. Olmuyor işte dedim.....
eksik hissettim kendimi.....
çok üzüldüm........

Yaaaaaa ne yazacağımı bilemedim enişte çekil aradan

Yaaaaaa ne yazacağımı bilemedim enişte çekil aradan
Ayyy birde işteyken girmiş bakmış çok kötü oldum artık eskisi gibi rahatta yazamam. Ben üzüldüm diye çok üzülmüş bana anlatamayıp oraya yazman üzdü beni falan dedi. Ne çok dertliymişsin dedi. Güya ona birşey çaktırmamaya çalışıyorum. Çok kötü oldum.

Adını değiştir canım bulamaz

Tobe tobe ya sole ozelimize bakmasın lütfen benimki okumadan oraya yaza yaza kafayı yedin diyor

zeynepppppppp canım sen hiç tüp bebek denedin mi?
Üzme kendini hamile kalabiliyor olmanda çok güzel birşey 1 iki aya sende o kervana katılırsın inşallah. Bende çok imreniyorum hiçbirşey bilmeden anlamadan hamile kalanlara ama artık düşünmemeye çalışıyorum. Onlar çocuklarıyla ben eşimle avutuyorum kendimi. Çocuğunu dünyaya getirip büyütmeye başladıktan sonra sesler yükseliyor bazen istan eder gibi bezmiş gibi konuşuyorlar. Bende içimden düşünüyorum, bu nimeti size verene şükretmeniz gerekirken nasıl davranıyorsunuz, ya olmasalardı ya olması için çabalıyor olsaydınız ne yapardınız diyorum. Herkes anne olamıyor sadece doğurmak yetmiyor o yüzden diyorum ya bizler özel seçilmiş anne adaylrıyız benim nazarımda. Ben ergenlik çağlarında bile annemle tartışırken hep şükretmen gerek benim gibi evladın olduğu için ya olmasaydım ya çocuğum olsun diye uğraşıyor olsaydın diyordum. Onun öncesinde ortaokulun sonlarında içimde birşeyler olmuştu hep çocuğum olsun allahım bana çocuk nasip et diye çok dua ediyordum sonra rüyamda küçük bir kuzuya süt verirken görmüştüm kendimi, tabire bakınca bir kız çocuğunun olacağına yorumlanıyormuş. O kadar sevinmiştim ki anlatamam. Yaşım 12/13 o yaşlarda neler düşünmeye başlamışım. Evlendikten sonra da böyle şeyler karşıma çıkınca hep o günleri düşünüyorum içime doğmuş galiba acaba bunlar neye işaret diyorum. Hayat gerçekten sadece ahiret için bir sınav..

Araya alabilirmisin de ısrar et belki öne alır canim
Randevuyu o zaman eşim almasın ben alayım. Israrcımı olmam gerek. Şöyle de birşey var 14 Nisanda Kaan hoca cvp yazacak hangi testleri istediğini söyleyecek onları yaptırım gitmek istiyorum açıkcası görüşmedeyken elimde olsun diye.

Yok cnm hiç tüp denemedik. Doktor kendiliğinden gebe kalabiliyorsun tüpe gerek yok dedi. Düşüğü sebebini bulursak sorun kalkar dedi. Ama genetik sorunlu çıkarsa tüp tek çaremiz. Embriyoyu pgt ye yollarız sağlıklıysa transfer edilir dedi.

Tobe tobe ya sole ozelimize bakmasın lütfen benimki okumadan oraya yaza yaza kafayı yedin diyor
Benim yine bütün sülale diyor Okuyup durma kendi kendini kuruyorsun diye. Ama bilmiyorlar onlarla bu kadar rahat paylaşamıyoruz her şeyi. Anlatamazsın, anlamazlar sadece başından geçen bilir halimizi

Merak etme genetik bir problem olduğunu düşünmüyorum. Etrafımda çok insan var hep düşük yapıp sonra hamile kalıyorlar ve hiç sebebi ne diye düşünmüyorlar ne tahlil ne başka birşey.. bir kürtaj sonra devam ve sağlıklı çocukları var.

Benim yine bütün sülale diyor Okuyup durma kendi kendini kuruyorsun diye. Ama bilmiyorlar onlarla bu kadar rahat paylaşamıyoruz her şeyi. Anlatamazsın, anlamazlar sadece başından geçen bilir halimizi
Kesinlikle katılıyorum canım. Boş boş teselliye çalışıyorlar çözüm odaklı olamıyorlar maalesef.. hele ki anne babaya söylersen onlar üzülmesin diye sen avutuyor oluyorsun, avunmam gereken yerde. Ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum sizleri tanımasam bile yetiyorsunuz bana.

Daha kötü olurduk gibi geliyor bana içimizde tuta tuta. Terapi görüyor gibi oluyor burası. Neden bilmiyorum içimden hiç bu söylediklerine gerek kalmadan hamile haberini alacağımız geçiyor. Ameliyattan bir sene sonra gerçek sonuçlar alınmaya başlar diyor ya doktorlar. Sizin de öyle olabilir. Takviyelerle inşallah daha iyi haberler gelecektir

Iyi hafta sonlari can arkadaslarim. Cuma gecesi benim gunu adet gunumdu, Persembe oğlen tuvalette cok acik renk bir kac damla kan geldi sessiz sedasiz hastaligimmi basliyor acaba dedim. Sadece bu kadar. Ertesi gun Cuma bu seferde kahverengi su gibi kanamam oldu bir pedi islatacak kadar. Buda kesildi. Adet surecim 2 gun surer zaten. Sadece tuvalate oturuncada pelte pelte bir kac kere kanamam oldu. Hepsi bu. Ilk defa boyle b adet donemi yasadim .. Fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…