Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu hafta okulu acilanlar size hayirli bir donem diliyorum...

Benim bu hafta okulum tatilmis okulum merkez okul ve sinavlar varmis. Ben istedim bir goz Allah verdi iki goz. Istesem olmazdi vallahi

Ohhh mis valla. Bizim müdür watsaptan sürekli nöbet listesini, ders programını atıyor
Şu gün toplantı bu gün toplantı , velileri arayın bilgilendirin ders programını atın öğrencilere deyip duruyor. Okula gitmeden yoruldum bile.....

bide oyle mesajlar gelince daha ise gitmeden insan geriliyor. Bosver is ikinci planimizda...

Ben eşimle giderdim olumlu yada olumsuz yanımda olsun istiyorum. Tek yapamam. Bence eşinle git. Beraber yaşayın bu süreci

B Beyza_2018 zeynepppppppp Beth18
Sağolun kızlar ben önlemimi alayım panel yaptırayım benimde içim rahat etsin.

Klomen trantali birlikte kullanan varmı? Ben nasıl kullanacağım kimse cvp vermiyor. İnsanın bir din kardeşine yardım etmesi kadar makbul birşey varmıdır? Okunup geçiliyor diye hissediyorum. En iyisi ben başka bir Dr daha gidip öğreneyim. Hepsi bir arada eşimin hormonlarına kalbine yan etki yapar mı diye endişeleniyorum.

canim ben bilmiyorum esim ikisini de hic kullanmadi. Ama dr onermediyse kullanmayin. Bi yeri yaparken baska bir yeri bozulmasin.

dogru diyosun oyle yapayim simdi dusuk cikarsa uzulmeme engel olur. Kizlar ne olur bana dua edin
Bu kez olacak inşallah. Sen bu süreçte rabbinleydin ve oda şenindeydi emin ol. Teslimiyet ve dua bebişleri sana getirecek benim için çok rahat sende rahatla bence dua etmeyi bırakma. Emin ol sana dua ediliyor.

Cnm genellikle DNA hasarı olanlar o ilaçları kullanıyor. Biz kullanmadık hiç bilmiyorum ama sanki klomeni gün aşırı trantali de hergün kullanıyorlar diye biliyorum

Bu kez olacak inşallah. Sen bu süreçte rabbinleydin ve oda şenindeydi emin ol. Teslimiyet ve dua bebişleri sana getirecek benim için çok rahat sende rahatla bence dua etmeyi bırakma. Emin ol sana dua ediliyor.
sagol bunlari yazdigin ve yanimda oldugunu hissettirdigin icin. Gozyaslarimi tutamiyorum. Cok zorlu bir surec tup bebek sureci...

canim ben bilmiyorum esim ikisini de hic kullanmadi. Ama dr onermediyse kullanmayin. Bi yeri yaparken baska bir yeri bozulmasin.
Doktor verdi hatta Kaan hocayı söyledim oda bu ilaçları veriyor dedim çok iyi bir Dr dedi. Dedimki bu ilaçlarla multivitamin de kullanabilir miyim? Kullan dedi. Ben biraz paronayak olmuş olabilirim. Son yazdıklarım geneleydi canım üstüne alınma. Bazen gerçekten geçildiğini düşünüyorum ama yazanın umıtlar bağlayarak yazdığını atlamamak lazım.

Saklicennet canım biz klomen art Med ve impryl kullanıyoruz klomeni saatli ver canım sasmasin ben hep 7de veriyorum sabah
Diğerlerinde bazen saat değişebiliyor

Saklicennet canım biz klomen art Med ve impryl kullanıyoruz klomeni saatli ver canım sasmasin ben hep 7de veriyorum sabah
Diğerlerinde bazen saat değişebiliyor
Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. Klomen fsh yükseltiyormuş galiba ara versek mi Dr 3 ay kullan dedi. Hergün klomen trantal ve e vitamini. Bunun yanında biz promen k multivitamin keçi boynuzu polen pycnogenol verebilir miyim dedi vitamin ve antioksidandan birşey olmaz ver dedi. Eşimde ne istersen ver beni düşünme diyor. Kıyamıyorum ona. Arada kaldım.

Canim bebek odakli olunca insan motive olamiyor .1 2 ay yumurtlama günlerini takip etmeyi birakarak basarabilirsin .O an tutacak mi oldu mu yok olmadi derken iliski zedeleniyor .Hele erkek infertilitesi varsa daha kötü. Esimi memnun edemedim moduna giriyor adam .Bu yuzden düşünceni degistirmekle başla

Ben kilo vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum. 52-54 olsam süper olacak
Ben de su an 57 yim .Gercekten senin icin iyi olur .Keseyi erken görebildim zayıflıktan düşün :))
İnşallah canım benim 5kilo fazlam var veremedim bir turlu
5 bir sey degil verirsin bol su iç canim .Ekmek yeme ve biraz spor .

P Perican01
Yaşın büyükmüş abla desem olur mu?
Nasıl hitap etmem gerektiğini bilemedim resmî olmakta istemedim.
2 gün döngü kısa değil mi Dr sordun mu bunu? 3 ve 10 gün arası alışagelmiş ya... kahverengi akıntı kist sökülmesine de işaret ediyor olabilir. Yine bir hekime başvurmakta fayda var ama umarım hamilesindir.

Canım şimdi siz iki hafta kullanın sonra FSH testesteron a baktirin anormal bir yükseliş yoksa canım devam .biz 4.ayindayiz sperme çok iyi geliyor kullan canim

Zavallı adamlar

Saklicennet canım bence klomeni gün aşırı ver hergun verme Kaan hoca tüm hastalarına böyle verdiriyor.trantal multivitamin mi canım içeriğine bak prmen k ile aynıysa birinden birini ver .onun dışında keçiboynuzu takviye gıdalar verebilirsin.inciri yine eksik etme canım bence birde sen gün asiri havuç suyunu da ver.gerisi Allah kerim

Afilim92 ah canım ya çok seviyorum ben yemeyi tatlıyı bir çok şeyde iradeliyimdir hirsliyimdir ama yemeye dayanamiyorum

Canim nasil istersen oyle hitap et rahat ol abla demene gerek yok Hayir bu bunye ile ilgili butun sonuclarim cok normal 12 yasimdan beri 20 ayri dr a gitmisimdir sonra biraktim benimki boyle onemli olan hic bir sorunun olmamasi. Cok agrili mide bulantili atesli geciririm ben. Canimdan can omrumden omur gidiyor heray ayni kabus. Evlendim sadece bikac ay eh iste agri aci normal duzeyde oldu hayatimda ilk defa bikac ay. Sonrasi yine ayni kabus. Bu ayda ilk defa boyle oldu kanamam. Kist olabilecegini hic sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…