- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım sen istanbuldasin demi düzen de spermiogram ve hasar testi yap yeter başka birşey e gerek yok bence elinde olsunlar hazırlıklı gitRandevuyu o zaman eşim almasın ben alayım. Israrcımı olmam gerek. Şöyle de birşey var 14 Nisanda Kaan hoca cvp yazacak hangi testleri istediğini söyleyecek onları yaptırım gitmek istiyorum açıkcası görüşmedeyken elimde olsun diye.
Ahh canım inşallah 1 senemiz doldu neler olacak bilmiyorum. Bana dua etmeyi unutma.Daha kötü olurduk gibi geliyor bana içimizde tuta tuta. Terapi görüyor gibi oluyor burası. Neden bilmiyorum içimden hiç bu söylediklerine gerek kalmadan hamile haberini alacağımız geçiyor. Ameliyattan bir sene sonra gerçek sonuçlar alınmaya başlar diyor ya doktorlar. Sizin de öyle olabilir. Takviyelerle inşallah daha iyi haberler gelecektir
Evet istanbuldayım burada düzen lab başka lab yok galiba hocanın güvendiği. Ros ve yaşlanma gibi bir test var onlarıda yaptırsam mı bizde haraketsiz sperm yüzdesi çok ya belki önemli testlerdir.Canım sen istanbuldasin demi düzen de spermiogram ve hasar testi yap yeter başka birşey e gerek yok bence elinde olsunlar hazırlıklı git
Sadece hasar değil DNA hasar paneli yaptır için rahat etsin soru işareti kalmasın arkanızda.Canım sen istanbuldasin demi düzen de spermiogram ve hasar testi yap yeter başka birşey e gerek yok bence elinde olsunlar hazırlıklı git
Salinim hareketleri yapiyormus canim .En son gittigimizde donmeye calisip donemiyorduBu haftalarda kafasıyla vürüyordur tekmesini hissetmen için biraz daha büyümesi lazım annesi
Bence gerek yok canım sen bunlarla git yeter.hata gideceğin güne kadarda yine takviyeleri kullan gitmeden 10gun önce düzende test yaptırın gidin.hem kullandiklarinizn fayadasi olmuş mu ona bakarsanız,Evet istanbuldayım burada düzen lab başka lab yok galiba hocanın güvendiği. Ros ve yaşlanma gibi bir test var onlarıda yaptırsam mı bizde haraketsiz sperm yüzdesi çok ya belki önemli testlerdir.
Salinim hareketleri yapiyormus canim .En son gittigimizde donmeye calisip donemiyordu
Zayif ve gobegi yagli olmayanlar cabuk hissediyormus sansliyim
Aranizda fazla kilosu olan varsa versin bu avantajlardan faydalansin.Cunku ben biliyorum siz de hamis olcaksiniz Allah nasip edecek insallah
İnşallah canım benim 5kilo fazlam var veremedim bir turluSalinim hareketleri yapiyormus canim .En son gittigimizde donmeye calisip donemiyordu
Zayif ve gobegi yagli olmayanlar cabuk hissediyormus sansliyim
Aranizda fazla kilosu olan varsa versin bu avantajlardan faydalansin.Cunku ben biliyorum siz de hamis olcaksiniz Allah nasip edecek insallah
Ben 2.hasar testinde sordum panel yapalım mı die içinde ROS falan da var gerek yok dedi.bu bozuk gelirse ona bakarız dedi.iyi ki yaptırmamisiz yoksa dünya para boşuna verecektik
Sorma bende on gundur ne çekiyorum yarında olacak sonra en az bir hafta ara vermek istiyorum perişan oldum yumurtlamayı kaçırmayalim die gün aşırı ilişki olduKızlar ya kafamı nasıl dağıtayım. Kritik günlerdeyiz ama hiç istekli değilim. Eşimin yaklaşmasını bile hissetmiyorum. Midem de bulanıyor. Kokuya karşı hassaslaştım. Kafam karışık rahatlatamıyorum kendimi. Eşim de bu durumumdan etkileniyor. Ne yapsam???
Olabilir canım doğrudur bende sadece tecrübe ettiğim kadar tavsiye veriyorumCnm amaSelvi25 arkadaşımızın DNA hasarı çıkmadı ama ros muydu oksidatif stresi miydi yüksek çıktı ! Bence yaptırmakta fayda var.
Gaza olacaktı kaza olmuş
yaaa icimdekileri yazmissin. Bugun annemle konustuk. Biri beni sormus cocugu olmuyor mu demisYa arkadaşlar bugün arkadaşlarımla buluştum biri 34 haftalık biri de 24 haftalık hamile. Öyle mutlular ki alışveriş konuşuyorlar, isim konuşuyorlar,doğumlarını konuşuyorlar çok mutlular. Böyle onları gördüm imrendim. 24 haftalık olan pırlışama için iğne aspirin kullanıyor. Oda genetik test yaptırdı. Falan geçen mesajlaştık testinin fotosunu at dedim. Attı. Bugün aspirinden konuştuk pırtlaşmadan konuştuk diyor ki sen ne kadar çok araştırmışsın herşeyi de biliyorsun diyor. İçim gitti dedim ki allah dert verince araştıyorsun işte. Bende çok isterdim herşeyden bi haber gebe kalmayı bu konuda rahat olmayı. Olmuyor işte dedim.....
eksik hissettim kendimi.....
çok üzüldüm........
bende sana test yaptir git dicektim ki sen yazmissin yaptirayim diyeBu Dr öyle canım ne yapalım beklicez artık. Pazartesi de randevu alcaz onuda 3 ay sonraya verirler artık.
yaaa icimdekileri yazmissin. Bugun annemle konustuk. Biri beni sormus cocugu olmuyor mu demisya bide kendi kanimdan biri kafaya takmiyorum ama sinirlendim. Anneme dedim ki acayip borclari var onlarin kafalarini kaldiramiyolar de bi daha sorarsa dedim.
bende sana test yaptir git dicektim ki sen yazmissin yaptirayim diye
Sorma bende on gundur ne çekiyorum yarında olacak sonra en az bir hafta ara vermek istiyorum perişan oldum yumurtlamayı kaçırmayalim die gün aşırı ilişki oldu
Dayan canım SK disini
Ay valla sanslisincanim oh mis yat dinlenKizlar bu hafta okulu acilanlar size hayirli bir donem diliyorum...
Benim bu hafta okulum tatilmis okulum merkez okul ve sinavlar varmis. Ben istedim bir goz Allah verdi iki goz. Istesem olmazdi vallahi
aynen. Yok canim yapmadim gunasiri ya test gunleri yarin yapcam insallah. Esim aksama dogru gelecek. Simdi iki secenegim var birincisi ikiye katlama durumu digeri de katlamama durumu. Esim gelmeden mi yasam supriz yapsam ona. Yada esim gelince birlikte mi gitsek? Sizce ne yapayim. Ikiye katlanmazsa ben cok uzulurum...Şuursuzlar işte. Sana ne ki niye soruyorsun ????
Cnm test yaptın mı ????
evet ya ama yata yata bi hos oldum bu aralarAy valla sanslisincanim oh mis yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?