Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen istanbuldasin demi düzen de spermiogram ve hasar testi yap yeter başka birşey e gerek yok bence elinde olsunlar hazırlıklı git

Ahh canım inşallah 1 senemiz doldu neler olacak bilmiyorum. Bana dua etmeyi unutma.

Canım sen istanbuldasin demi düzen de spermiogram ve hasar testi yap yeter başka birşey e gerek yok bence elinde olsunlar hazırlıklı git
Evet istanbuldayım burada düzen lab başka lab yok galiba hocanın güvendiği. Ros ve yaşlanma gibi bir test var onlarıda yaptırsam mı bizde haraketsiz sperm yüzdesi çok ya belki önemli testlerdir.

Bu haftalarda kafasıyla vürüyordur tekmesini hissetmen için biraz daha büyümesi lazım annesi
Salinim hareketleri yapiyormus canim .En son gittigimizde donmeye calisip donemiyordu
Zayif ve gobegi yagli olmayanlar cabuk hissediyormus sansliyim
Aranizda fazla kilosu olan varsa versin bu avantajlardan faydalansin.Cunku ben biliyorum siz de hamis olcaksiniz Allah nasip edecek insallah

Evet istanbuldayım burada düzen lab başka lab yok galiba hocanın güvendiği. Ros ve yaşlanma gibi bir test var onlarıda yaptırsam mı bizde haraketsiz sperm yüzdesi çok ya belki önemli testlerdir.
Bence gerek yok canım sen bunlarla git yeter.hata gideceğin güne kadarda yine takviyeleri kullan gitmeden 10gun önce düzende test yaptırın gidin.hem kullandiklarinizn fayadasi olmuş mu ona bakarsanız,

Ben 2.hasar testinde sordum panel yapalım mı die içinde ROS falan da var gerek yok dedi.bu bozuk gelirse ona bakarız dedi.iyi ki yaptırmamisiz yoksa dünya para boşuna verecektik

Kızlar ya kafamı nasıl dağıtayım. Kritik günlerdeyiz ama hiç istekli değilim. Eşimin yaklaşmasını bile hissetmiyorum. Midem de bulanıyor. Kokuya karşı hassaslaştım. Kafam karışık rahatlatamıyorum kendimi. Eşim de bu durumumdan etkileniyor. Ne yapsam???

Ben kilo vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum. 52-54 olsam süper olacak

İnşallah canım benim 5kilo fazlam var veremedim bir turlu

Ben 2.hasar testinde sordum panel yapalım mı die içinde ROS falan da var gerek yok dedi.bu bozuk gelirse ona bakarız dedi.iyi ki yaptırmamisiz yoksa dünya para boşuna verecektik

Cnm ama Selvi25 arkadaşımızın DNA hasarı çıkmadı ama ros muydu oksidatif stresi miydi yüksek çıktı ! Bence yaptırmakta fayda var.

Sorma bende on gundur ne çekiyorum yarında olacak sonra en az bir hafta ara vermek istiyorum perişan oldum yumurtlamayı kaçırmayalim die gün aşırı ilişki oldu
Dayan canım SK disini

Gaza olacaktı kaza olmuş

yaaa icimdekileri yazmissin. Bugun annemle konustuk. Biri beni sormus cocugu olmuyor mu demis ya bide kendi kanimdan biri kafaya takmiyorum ama sinirlendim. Anneme dedim ki acayip borclari var onlarin kafalarini kaldiramiyolar de bi daha sorarsa dedim.

Bu Dr öyle canım ne yapalım beklicez artık. Pazartesi de randevu alcaz onuda 3 ay sonraya verirler artık.
bende sana test yaptir git dicektim ki sen yazmissin yaptirayim diye

Şuursuzlar işte. Sana ne ki niye soruyorsun ????
Cnm test yaptın mı ????

Şuursuzlar işte. Sana ne ki niye soruyorsun ????
Cnm test yaptın mı ????
aynen. Yok canim yapmadim gunasiri ya test gunleri yarin yapcam insallah. Esim aksama dogru gelecek. Simdi iki secenegim var birincisi ikiye katlama durumu digeri de katlamama durumu. Esim gelmeden mi yasam supriz yapsam ona. Yada esim gelince birlikte mi gitsek? Sizce ne yapayim. Ikiye katlanmazsa ben cok uzulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…