Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 ah canım ya çok seviyorum ben yemeyi tatlıyı bir çok şeyde iradeliyimdir hirsliyimdir ama yemeye dayanamiyorum
Ben cok sevdigim bir seyi bile sonuna kadar yiyemiyorum mesela tam porsiyon yemek asla bitiremem midem kalkar hemen .Hatta zorlarsam o yemekten uzun sure tiksinirim .Hic saglam yiyemiyorum .2 saatte bir acıkıyorum. Gecen sene okula aşci alindi .Ben hep yarim porsiyon yedim.Doymayanlar tabağıma goz dikti düşün
Ben de bundan şikayetçiyim ortasi yok mu ki

Saklicennet hormonal bi durum olabilir belki. On gundur n bulsam yiyorum. Normalde adet olunca kesilirdi herseyden midem bulanirdi hersey burnuma kotu kokardi. Bu ay hic bir adet belirtimi yasamadim v hala yiyorum

Teşekkür ederim Kist sadece bir olasılık. Bende de 1/2 ay evvel su gibi kahverengi akıntı gelmişti normal adet düzenim arasında çok araştırmıştım sebepler arasında olabiliyormuş. Normal adet periyodundan farklı bir durum yaşıyorsan gebelik olabilir mi acaba diye de düşündüm. Bende oldum olası ağrılı geçiririm mide bulantısı bel bacak karın ağrısı hatta istifa bile ederim ağrı ve mide bulantısından dolayı doktorlar hiç bir teşhis koymuyorlar normal diyorlar.
Yaşadığın umarım hamilelik belirtisidir. :)

canim ben bebek telasina buraya cok yazamadigim zamanlar oldu. Birde gercekten ilaclarla ilgili cok bilgim yok kaan aydos cocugunuz olur bisey yaptirmayin diyince bende birakmistim her seyi ama promen k sanki bize iyi geldi son tup bebekte verdigimiz ornekte 13 milyon cikmisti ilk defa bu kadar cok cikti. O yuzden bilmedigim icin yazmamisimdir. Arkadaslarda oyledir bence. Ee dr. Verdiyse tereddut etmeden icir canim. Demekki sorun olmuyormus.

bu normal bir durum degil. Yasiniz kacti? ben orayi atlamisim. Kotuyu cagirmak istemem ama erken menapoz olabilir. Yada en guzeli hamile olmus olabilrisiniz cunku hamile olanlarda bu tarz lekenlenmeler yada kanamalar olabiliyor.

Ay ne güzel canım olsun sen şimdi yavaştan alırsın ama 4.ayindan sonra

Saol canım ben ilk denemede almadım busefer alsammi kullanmak icin bir süre yoksa ve cok ugraştirmiyorlarsa alayim rapor diye dusunuyorum
Canim biz klomeni 25 gun kullanip 5 gun birakip sonra yine 25 gun kullaniyorduk vede birtanesini yariya bölüp gunde yarısını kullaniyorduk

Beth18 cnm ben iki ay icerisinde iki farkli zamanda hormon tahlillerimi de verdim. Menopaza yaklasan hic bir degerim yok Allaha sukur. Sanirim bi on onbes senem vardir daha Aile faktorleri de oyle anne teyze ..

Kizlar bu sonuclar bı arkadaşımın sizce nasıl değerleri çok mu kötü

Eklentiler

• IMG_20180203_205915.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20180203_205849.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar bu sonuclar bı arkadaşımın sizce nasıl değerleri çok mu kötü
Aman aman bir anormallik göremedim. Morfoloji iyi gibi. Harakette de pek sıkıntı Yok. 17 milyon totaldeyse biraz düşük gibi mlde ise iyi hormon testi normal değerlerde fsh 7 olması biraz düşük olsa daha mı iyi olurdu diye düşündüm birde prolaktinin altındaki yazıyı okuyamadım canım. Çok kötü sonuçlar değil.

Sağol canm cevabın için ml de 17 milyon 3.8 volum yaziyo. Bide her sahada 20-25 lökosit görüldü yazıyor o enfeksiyon mu oluyor .
Hormon testleri kıza ait canım amh yazıyor oda 0.89

İyi okumalar onları bitirince livaneli son ada huzursuzlukta al :)
son ada huzursuzlukta mi kitabin adi?

Sağol canm cevabın için ml de 17 milyon 3.8 volum yaziyo. Bide her sahada 20-25 lökosit görüldü yazıyor o enfeksiyon mu oluyor .
canim lokosit evet enfeksiyon. Bu sebepten cocuk olmiyo olabilir.Sayida cok dusuk degil iyi geldi

Hamileyim dedm hiç ilgilenmedi bile yüz ifadesi bile değişmedi bende alındım yook bebek dedm ben zaten biliyordum dedi hepsi bu tedavi bir yeri düzetti ama galiba eşimn psikolojisini bozdu
Belki şimdilik unutlanmak istemiyordur cnm belkide psikolojisi bozulmuştur bnm eşimde psikolojikmen çok etkileniyor üzülme kuzum

İlaç ne kullanıyorsunuz cnm bence sperm tahlilini başka bir merkezde yaptırın bizim erzincanda 4 yıldır aynı çıkıo hareket başka nerde verirsek verelim farklı çıkıyor cnm bence erzincandaki tahlil yanlış

B
bunu ilk kez duydum zeynep perhiz süresinin kısalıgında ben herşey eksik çıkar die düşünmüştüm

Hormon değerleri normal Aralıklarda okuduğum kadarıyla. Amh kısmını okuyamadım oda gösteren değerler arasındaysa sıkıntı değil. Sorun göremedim.
Canım lökosit 1 milyonun üzerinde oluşumu enfeksiyon riski söz konusu birde 1, 2 hafta sonra test yaptırsa belki de çıkmayacak sorun değil yani. İsterse bu kişi solgar male multiple multivitamin kullanabilir fayda sağlayacaktır.

Koskoca Marmara üni hastanesi yanıltırım insanı bilemedim o yüzden değerlerimiz yüksektir diye umutlanmıyorum. 3 ay proxeed plus 1 ay promen k kullandık sonuç değişmiyor hiç. Dün doktora eşimin küçükken geçirmiş olduğu tüm hastalıkları sıraladım hiç etki etmez bunlar dedi gözle görünen birşey Yok sadece eşim erken yaşta sigara içmeye başlamış bu etken olabilirmiş şimdi günde 4/5 tane içiyorum diyor ama bırakması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…