Çok sağol canm Allah razı olsun söylerim canım teşekkürler :)Hormon değerleri normal Aralıklarda okuduğum kadarıyla. Amh kısmını okuyamadım oda gösteren değerler arasındaysa sıkıntı değil. Sorun göremedim.
Canım lökosit 1 milyonun üzerinde oluşumu enfeksiyon riski söz konusu birde 1, 2 hafta sonra test yaptırsa belki de çıkmayacak sorun değil yani. İsterse bu kişi solgar male multiple multivitamin kullanabilir fayda sağlayacaktır.
Aynen canm pazartesi ürologa gösterecekler sonuçları bakalm vitamin falan verecek mison ada huzursuzlukta mi kitabin adi?
canim lokosit evet enfeksiyon. Bu sebepten cocuk olmiyo olabilir.Sayida cok dusuk degil iyi geldi
Bide orda versin canm bakalm sonuçlar nasıl çıkacak insalalh iyi gelir sonuçlariniz .skma canını hayırlısi olsun bazen nasipten öteye gidilmiyor vardır Rabbimin bir bildiği .tüp bebekte çözüm değil benim bu 3. Transfer olacak ilk ikisi tutmadı napalim nasip dedik. Son 2 embriyom var onlarıda koyduralim artık inşallah tutunurda artık hiç birşeye gerek kalmazCnm zate
cnm zaten şubat ortasında eşim trabzona gitcek orda medikal parkta tahlil cercek 4 günlük perhizle göndercem bakalım asıl sonuç belli olur
Evet canım livanelinin iki kitabı son ada ve huzursuzluk, kardeşimin hikayesi de güzelson ada huzursuzlukta mı kitabın adı
Evet canim dr.a gozukmek en iyisiAynen canm pazartesi ürologa gösterecekler sonuçları bakalm vitamin falan verecek mi
tamam onlarida listeye ekliim kizlar kardesimin hikayesini soylemislerdi.Evet canım livanelinin iki kitabı son ada ve huzursuzluk, kardeşimin hikayesi de güzel
Cnm ben dna hasar,spermogram,fsh lh testesteron ast alt hepsini güncel yaptım gittim direk tedaviye basladı sende öyle yap bi hasar testi pahalı ama kesin isticekRandevuyu o zaman eşim almasın ben alayım. Israrcımı olmam gerek. Şöyle de birşey var 14 Nisanda Kaan hoca cvp yazacak hangi testleri istediğini söyleyecek onları yaptırım gitmek istiyorum açıkcası görüşmedeyken elimde olsun diye.
Ücret hiç önemli değil artık çözüme ulaşalımda maddiyat açısından hiç bakmıyorum. İnşallah düzelmeleri bende görürüm. Eşim bugün ameliyat olmamı istiyorsan onuda olurum ne istiyorsun söyle dedi. Teoman Cem Kadıoğlu var oda iyi bir doktor ona gidelim istersen falan dedi. Çok üzüyorum onu. Ben Yok daha istemiyorum Kaan hocaya gidip tedaviye başlayalım artık dedim ama oda fayda etmezse tekrar varikosel var derlerse ne yaparım bilmiyorum.Cnm ben dna hasar,spermogram,fsh lh testesteron ast alt hepsini güncel yaptım gittim direk tedaviye basladı sende öyle yap bi hasar testi pahalı ama kesin isticek
Bizede ikisini bi anda vermedi kaan hoca klomeni gün aşırı emodex (2) le verdi sonra klomeni kesti trental endol ımprtly verdi cnm@Redrise1515zeynepppppppp Beth18
Sağolun kızlar ben önlemimi alayım panel yaptırayım benimde içim rahat etsin.
Klomen trantali birlikte kullanan varmı? Ben nasıl kullanacağım kimse cvp vermiyor. İnsanın bir din kardeşine yardım etmesi kadar makbul birşey varmıdır? Okunup geçiliyor diye hissediyorum. En iyisi ben başka bir Dr daha gidip öğreneyim. Hepsi bir arada eşimin hormonlarına kalbine yan etki yapar mı diye endişeleniyorum.
Ücret hiç önemli değil artık çözüme ulaşalımda maddiyat açısından hiç bakmıyorum. İnşallah düzelmeleri bende görürüm. Eşim bugün ameliyat olmamı istiyorsan onuda olurum ne istiyorsun söyle dedi. Teoman Cem Kadıoğlu var oda iyi bir doktor ona gidelim istersen falan dedi. Çok üzüyorum onu. Ben Yok daha istemiyorum Kaan hocaya gidip tedaviye başlayalım artık dedim ama oda fayda etmezse tekrar varikosel var derlerse ne yaparım bilmiyorum.
kaan aydos bence yok diyecek canim. Benim esime iki dr var dedi hemen ameliyat dedi ama kaan aydos yok oyle bir sey dediÜcret hiç önemli değil artık çözüme ulaşalımda maddiyat açısından hiç bakmıyorum. İnşallah düzelmeleri bende görürüm. Eşim bugün ameliyat olmamı istiyorsan onuda olurum ne istiyorsun söyle dedi. Teoman Cem Kadıoğlu var oda iyi bir doktor ona gidelim istersen falan dedi. Çok üzüyorum onu. Ben Yok daha istemiyorum Kaan hocaya gidip tedaviye başlayalım artık dedim ama oda fayda etmezse tekrar varikosel var derlerse ne yaparım bilmiyorum.
vallahi canim bende oyle dusunuyorum ayniKızlar altın gibi kocişlerimiz var valla. Allah bozmasın inş..... bide bebişlerimiz olursa tadından yenmez
Keçiboynuzu ile havuç suyu birlikte kullanılırsa ters etki yaparmıs canmSaklicennet canım bence klomeni gün aşırı ver hergun verme Kaan hoca tüm hastalarına böyle verdiriyor.trantal multivitamin mi canım içeriğine bak prmen k ile aynıysa birinden birini ver .onun dışında keçiboynuzu takviye gıdalar verebilirsin.inciri yine eksik etme canım bence birde sen gün asiri havuç suyunu da ver.gerisi Allah kerim
Evet canm bizim oksidatif stres yüksek çıktı DNA hasarı yokken oksidatif stres %36 cıktı.antioksidanlar halletmeye calısıyrz biz hepsini yaptırdıkBen 2.hasar testinde sordum panel yapalım mı die içinde ROS falan da var gerek yok dedi.bu bozuk gelirse ona bakarız dedi.iyi ki yaptırmamisiz yoksa dünya para boşuna verecektik
Bıktığı bilmiyorum. Umarım bu yazdığımı okumazvallahi canim bende oyle dusunuyorum ayniSaklicennet nin esinin dedigi gibi esimde bikti cunku artik benden diyor ki ameliyat olmami istersen olurum diyor.(cumleyi yanlis kurmus olabilirim Saklicennet esin senden bikmamistir ama benimki benim serzenislerimden bikti )
Canım ya aklıma ne geldi şimdi sen klomene hiç başlama bakalım kaan hoca ne tedavi vericek muhtemelen klomenle başlıcak ama kullanım süresini 3 ay vermeyebilir bizimkini 2 haftada kesmişti çünkü dna hasarını artırdı bide fsh ı 13 e çıkardı birden o yüzden kaan hoca hemen kesti.bence sen antioksidanlarla kaan hocayı bekle.solgar l carnitineyi sıvı olanı araştır hıza iyi gelioBeth18
Emin’im Kaan hoca Yok diyecek. Tedavisi işe yarayacak mı önemli olan o.. varikosel konusunda Kaan hocaya güvenmiyorum. :)
Eşime dedim ki normal bir üroloğa gidelim varikoselden ameliyat olduğumuzdan falan hiç bahsetmeyelim bakalım ne diyecek. Tamam dedi. :)
zeynepppppppp
Evet canım çok şükür ki eşlerimiz bir çok eşe göre çok çok iyiler. Bir bebişim olsun bana eşimin baktığı gibi baksın ona her baktığımda eşimi onda göreyim çok istiyorum inşallah o günleri de görürüm.
ah ya. Biz farketmeden onlari ne kadar uzuyoruz. Ben cok etkilenmiyor zannediyordum esim bir gun benim yuzumden dedi. Benim spermlerim iyi olsaydi simdi senin cocuklarin olmustu dedi. Ama benimde sag tupum tikali dedim. O kadar kolay degil cocuk sahibi olmak dedim. Zor... esinin soyledikleri de cok agir. Benim esim boyle deseydi hemen aglar boynuna sarilirdimBıktığı bilmiyorum. Umarım bu yazdığımı okumaz
Üzülürsen böyle yıpranırsan herşeyi bırakırım seni kaybedemem diyor. Ve dediğini de yapar asla ben dahil döndüremem. Çok üzülüyorsan olmayacak diyorsan gidebilirsin falan dedi başkasından bebiş yapabilirmişim. Çok üzüldüm çooookkk. Artık kendime daha çok hakim olmaya çalışacağım.
Bugün çalışıyor işteyken yazdıklarımı okumuş hemen aradı normal konuşmaya başladı tabi ben evde ağlıyordum hemen anladı hasta mı oldun dedi evet nezle gibiyim dedim. Sen ağladın değilmiden başladı yazdıklarını okudumdan çıktı. Bu söylediklerini söyledi falan yine çok üzüldüm ağladım. Şimdi sabırsızlıkla sabah gelmesini bekliyorum sorcam ona başkasından bebiş neymiş.ah ya. Biz farketmeden onlari ne kadar uzuyoruz. Ben cok etkilenmiyor zannediyordum esim bir gun benim yuzumden dedi. Benim spermlerim iyi olsaydi simdi senin cocuklarin olmustu dedi. Ama benimde sag tupum tikali dedim. O kadar kolay degil cocuk sahibi olmak dedim. Zor... esinin soyledikleri de cok agir. Benim esim boyle deseydi hemen aglar boynuna sarilirdim
Offf ne zor iş. Hocaya reçeteyi de maille attım ama cvp tabi Nisanda gelecek. Bende birçok ilaç vitamin var. Ne neye iyi geliyor çok araştırdım biliyorum ama hangi kısımdan başlayacağım doktorun verdikleri de olunca kalakaldım.Canım ya aklıma ne geldi şimdi sen klomene hiç başlama bakalım kaan hoca ne tedavi vericek muhtemelen klomenle başlıcak ama kullanım süresini 3 ay vermeyebilir bizimkini 2 haftada kesmişti çünkü dna hasarını artırdı bide fsh ı 13 e çıkardı birden o yüzden kaan hoca hemen kesti.bence sen antioksidanlarla kaan hocayı bekle.solgar l carnitineyi sıvı olanı araştır hıza iyi gelio
Bıktığı bilmiyorum. Umarım bu yazdığımı okumaz
Üzülürsen böyle yıpranırsan herşeyi bırakırım seni kaybedemem diyor. Ve dediğini de yapar asla ben dahil döndüremem. Çok üzülüyorsan olmayacak diyorsan gidebilirsin falan dedi başkasından bebiş yapabilirmişim. Çok üzüldüm çooookkk. Artık kendime daha çok hakim olmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?