- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Sen kaan hocanın sekreterine rica et kıymet hanım ismi o eger hastalardan biri gelmezse yerine alabiliyor.dediğim gibi klomeni bence biraz düşün hormon ilacı ya yani kaan hocayla başlıcaksan onun dediği gibi kullan çünkü bizde hasarı artırdı o tedavi bize uymamıstı 29 dan 50 ye cıktı hasar sonra tedaviyi değişti 7 ye düştü.temkinli ol canmOfff ne zor iş. Hocaya reçeteyi de maille attım ama cvp tabi Nisanda gelecek. Bende birçok ilaç vitamin var. Ne neye iyi geliyor çok araştırdım biliyorum ama hangi kısımdan başlayacağım doktorun verdikleri de olunca kalakaldım.
Bunlari okudum evet cok guzeller. Serenad da cok guzeldison ceyrekte baya aglamisdimEvet canım livanelinin iki kitabı son ada ve huzursuzluk, kardeşimin hikayesi de güzel
Gün aşırı kullanıp emodex mi versem? Bu haraketi klomen veya trantal arttırıyor mu bizde sayı pek sorun değil gibi 20 milyonla 43 milyon arası değişiyor ama haraket artmıyor.Sen kaan hocanın sekreterine rica et kıymet hanım ismi o eger hastalardan biri gelmezse yerine alabiliyor.dediğim gibi klomeni bence biraz düşün hormon ilacı ya yani kaan hocayla başlıcaksan onun dediği gibi kullan çünkü bizde hasarı artırdı o tedavi bize uymamıstı 29 dan 50 ye cıktı hasar sonra tedaviyi değişti 7 ye düştü.temkinli ol canm
Klomen sayıyı artırıyor,trantal kan akışını artırıyor bence trantal harekette daha etkilidir.yani bilemedim ama dediğim gibi 3 ay varsa daha muayeneye gün aşırı kullansan bile fazla gelebilir onu takip etmen gerek fsh lh testesteronla.ben olsam başlamazdım klomene çünkü ciddi bi ilaç kaan hocayı beklerdimGün aşırı kullanıp emodex mi versem? Bu haraketi klomen veya trantal arttırıyor mu bizde sayı pek sorun değil gibi 20 milyonla 43 milyon arası değişiyor ama haraket artmıyor.
aynen sor bakalim neymisBugün çalışıyor işteyken yazdıklarımı okumuş hemen aradı normal konuşmaya başladı tabi ben evde ağlıyordum hemen anladı hasta mı oldun dedi evet nezle gibiyim dedim. Sen ağladın değilmiden başladı yazdıklarını okudumdan çıktı. Bu söylediklerini söyledi falan yine çok üzüldüm ağladım. Şimdi sabırsızlıkla sabah gelmesini bekliyorum sorcam ona başkasından bebiş neymiş.
Bende bunu kendi eşime diyorum bazen. İlk hiç takmadığı zamanlarda ayrılırım senden dedim bi ömür çocuksuz yaşayamam dedim çok ciddi kavga ettik. Allahtan dank etti 3-4 aydır ben demeden görev gibi yapıyor herşeyi elhamdulillah. Bazen çok yıldıgımda düşük yaptığımdada benden olmuyor ayrılalım diyorum. Benim için olmuyor sen bu cezayı çekmemelisin diyorum. Ben öyle deyince dikkate almıyor beni bile. Düşük yaptığımda ağladım pırtılaşma var galiba bende vücudum atıyor çocuğu ıtp hastasıyım ondan olmuyor dedim ayrılalım dedim suratıma bakıp güldü olmuyorsa olmuyor kaderimizde yok demek ki dedi. Çocuk gibisin zaten başka çocuğum olmasa da olur dedi.
(Ben çok fenayım) bazen düşünüyorum ya tamam dese ne yaparım diye. Galiba ona çok güveniyorum. Eşimin sürmeli kara gözlerine kurban olurum ya
Of bende diyorum boşarım seni diye çünkü adam Aladağ dan serin dünya yansa umrunda değil@Zeynep6302 ayyy zeynepcim çok güldürdün beni demek bırak beni ayrılalım ama içinden hayır hayırrrr şakın gitme öyle mi?
Ben eşime desem ki bir ömür çocuksuz yaşayamam yüzüme bakmayabilir.
topigin bombasi geldiCiddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
Ayyyy kuzum benim çok sevindim ne güzel bir görüntü bu böyle maaşallah maaşallah. Offffff allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh......Ciddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
Ekle canım sonu gelir inşallah çok korkuyrm kızlar atamıyrm şu korkuyu üzerimdentopigin bombasi gelditebrik ederim canim. Ekliyorum hemen listeye dayanamiciiimmm
Ay maşallah canım sağlıcakla kucağın a da al inşallahCiddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
sen mi ben mi?Ekle canım sonu gelir inşallah çok korkuyrm kızlar atamıyrm şu korkuyu üzerimden
Amin inşallah canım benim.kürtajdan sonra hemen hamile kaldım çok saskınmAy maşallah canım sağlıcakla kucağın a da al inşallah
topigi senlendirdin kiz aferin sana iyi ki sabah olmadan test yaptin bak yuzlerimiz guldu sayende :)Ekle canım sonu gelir inşallah çok korkuyrm kızlar atamıyrm şu korkuyu üzerimden
aynen hadi insallah 19 kisiden 6 kisi hamile suanda geriye 13 kisi kaldi haydi kizlar elinizi cabuk tutun listede ust siralarda yer almka istiyorsaniz benden demesiBu grup çok bereketli olacak inşallah
Canım ya az kaldı senınkiylede senlenecegiz az kaldıtopigi senlendirdin kiz aferin sana iyi ki sabah olmadan test yaptin bak yuzlerimiz guldu sayende :)
dua eder misin bana canim hamişim. Biliyosun hamilelerin duasi kabul olurmus. Insallah guzel sonuclarla gelirim ama olmazsa da ne yapalim takdir Allah.inCanım ya az kaldı senınkiylede senlenecegiz az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?