selvi.cim neler yaptin bize anlatir misin? Birde guncel degerleriniz neydi? Sende sorun var miydi?Canım ya az kaldı senınkiylede senlenecegiz az kaldı
Dualarında kadınlar kulübünde ve bu yolda çare arayan şifa arayan herkese duacıyım sanada aklımdan geçirerek dua ederim canım benmdua eder misin bana canim hamişim. Biliyosun hamilelerin duasi kabul olurmus. Insallah guzel sonuclarla gelirim ama olmazsa da ne yapalim takdir Allah.in
bana nedense sen hemen hamile kalacakmissin gibi geliyo canim. Iyi dusun iyi olsun. Ayrica evet hamile olanlarin sesi cikmiyorHeyyyyyyyy kızlar hamile olanlar ve olacaklarrr sakın bizleri bırakmak Yok özellikle en son ben hamile kalırım sanırım ben hamile kalmadan kimse hiçbir yere gitmeyecekkkkk. Yoksa küserim.
Allah dua edenlerin ve seninde dualarini kabul etsin insallah canim...Dualarında kadınlar kulübünde ve bu yolda çare arayan şifa arayan herkese duacıyım sanada aklımdan geçirerek dua ederim canım benm
Bende PCO var ama ultrason da sendrom değil ben bunu soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi ile atlattm.her ay yumurtlama olduğuna emindm günleri takip ettim ve bu ay yumurtlama da hergün ilişki oldu.3. Gebeliğin 2 düşügm var genetik kan pıhtılaşması testlerini daha almadım pazartesi insalllah alacağım.eşim bir senedir vitamin alıyor.ilk öğrendiğimzde ml de sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı.toplam hareket %30du.vitaminler 9 ay da cevap verdi bize.şuan bir hafta önceki tüp bebek merkezinde sonucumz toplam sayı 88 milyon morfoloji 3 .ileri hız 2 yavaş hareketli 20 yerinde hareket 18 idi.işte böyle hikayemizselvi.cim neler yaptin bize anlatir misin? Birde guncel degerleriniz neydi? Sende sorun var miydi?
Sizler dua ederseniz olur inşallah canım Heleki selvicim bizim gibi 0 morfolojiyle yola çıkıp başardı maaşallah. Darısı bana ve benim gibi arkadaşlarıma.
Hep burdayım inşallah hamile olunca çok gezemiyrm diğer topıklerde ben nedense
Morfoloji yanlış yazmısım.keciboynuzu proxxed emodeks astaksantin e vitaminin c vitamini son ayda havuç suyu içti eşim.sigarası yok ama sağlıklı beslenmezBende PCO var ama ultrason da sendrom değil ben bunu soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi ile atlattm.her ay yumurtlama olduğuna emindm günleri takip ettim ve bu ay yumurtlama da hergün ilişki oldu.3. Gebeliğin 2 düşügm var genetik kan pıhtılaşması testlerini daha almadım pazartesi insalllah alacağım.eşim bir senedir vitamin alıyor.ilk öğrendiğimzde ml de sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı.toplam hareket %30du.vitaminler 9 ay da cevap verdi bize.şuan bir hafta önceki tüp bebek merkezinde sonucumz toplam sayı 88 milyon morfoloji 3 .ileri hız 2 yavaş hareketli 20 yerinde hareket 18 idi.işte böyle hikayemiz
cok guzel bir hikaye. Demekki takviyelerle duzelebiliyor. Bizimde son testimizde 13 milyon/ml cikti cok sasirdik. Vitamin olarak ne kullandiniz. Allah tamamina erdirsin insallahBende PCO var ama ultrason da sendrom değil ben bunu soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi ile atlattm.her ay yumurtlama olduğuna emindm günleri takip ettim ve bu ay yumurtlama da hergün ilişki oldu.3. Gebeliğin 2 düşügm var genetik kan pıhtılaşması testlerini daha almadım pazartesi insalllah alacağım.eşim bir senedir vitamin alıyor.ilk öğrendiğimzde ml de sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı.toplam hareket %30du.vitaminler 9 ay da cevap verdi bize.şuan bir hafta önceki tüp bebek merkezinde sonucumz toplam sayı 88 milyon morfoloji 3 .ileri hız 2 yavaş hareketli 20 yerinde hareket 18 idi.işte böyle hikayemiz
aynen canimSizler dua ederseniz olur inşallah canım Heleki selvicim bizim gibi 0 morfolojiyle yola çıkıp başardı maaşallah. Darısı bana ve benim gibi arkadaşlarıma.
KEsinlikle sana katılıyorum canım. Yol arkadaşlarını bırakmak Yok. Bu yola birlikte çıktık birlikte yol alacağız işte o kadar!!!
astaksantin.i ilk kez duyuyorum. Ayrica e vitaminini kaan aydos kesmedi mi? Siz kendiniz mi kullaniyorsunuz?Morfoloji yanlış yazmısım.keciboynuzu proxxed emodeks astaksantin e vitaminin c vitamini son ayda havuç suyu içti eşim.sigarası yok ama sağlıklı beslenmez
Ayyyy bayılıyorum bu iki kırmızıyaaaaaaaa nasıl güzel duruyorCiddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
cok guzel bir hikaye. Demekki takviyelerle duzelebiliyor. Bizimde son testimizde 13 milyon/ml cikti cok sasirdik. Vitamin olarak ne kullandiniz. Allah tamamina erdirsin insallah
aynen canim
Bize trabzndan bir doktor başladı e vitamini ben bir yıllık serüveni özet geçtim.ve ne hikmetse ben bu ilk değerlerle korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım onada sarsırdık nasıl oldu diye ama haberszdk bu durumlardan bebek düşünce anladıkastaksantin.i ilk kez duyuyorum. Ayrica e vitaminini kaan aydos kesmedi mi? Siz kendiniz mi kullaniyorsunuz?
Heyyyy bende varım kızHeyyyyyyyy kızlar hamile olanlar ve olacaklarrr sakın bizleri bırakmak Yok özellikle en son ben hamile kalırım sanırım ben hamile kalmadan kimse hiçbir yere gitmeyecekkkkk. Yoksa küserim.
Canım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.Bize trabzndan bir doktor başladı e vitamini ben bir yıllık serüveni özet geçtim.ve ne hikmetse ben bu ilk değerlerle korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım onada sarsırdık nasıl oldu diye ama haberszdk bu durumlardan bebek düşünce anladık
Yani çokça kullandık Saraçoğlu da önerdiği için e vitaminin nı .hatta ilk doktor bize promotil e vitaminin ve c vitaminin verdi. Sonra biz araştıra arastıra buldukCanım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.
Canım sana birşey söyliyeyim eşinin değeri hamile kalan arkadaşımızın eşinin değerinden daha yüksek. Sen buaralar hamile kalacaksın ben inanıyorum.Heyyyy bende varım kız
Bizde kullaniyorduk kaan hoca birakin dedi esimde zaten kullanma tarftari olmadigi icin soyledigi gun birakti canim esim benimBize trabzndan bir doktor başladı e vitamini ben bir yıllık serüveni özet geçtim.ve ne hikmetse ben bu ilk değerlerle korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım onada sarsırdık nasıl oldu diye ama haberszdk bu durumlardan bebek düşünce anladık
senide listeye ekliim mi canim?Heyyyy bende varım kız
Astaksantin emodeks te ve bazı vitamnlerde bulunuyor biz ayrıca aldık hapını bir ayda onu içti.ha üzüm çekirdeği yagı içti eşim
Canım sana bunları Levent hoca mı verdi?eğer verdiyse kullan canım çok çok güvendiğini soyluyordunCanım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?