Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dua eder misin bana canim hamişim. Biliyosun hamilelerin duasi kabul olurmus. Insallah guzel sonuclarla gelirim ama olmazsa da ne yapalim takdir Allah.in
Dualarında kadınlar kulübünde ve bu yolda çare arayan şifa arayan herkese duacıyım sanada aklımdan geçirerek dua ederim canım benm

Heyyyyyyyy kızlar hamile olanlar ve olacaklarrr sakın bizleri bırakmak Yok özellikle en son ben hamile kalırım sanırım ben hamile kalmadan kimse hiçbir yere gitmeyecekkkkk. Yoksa küserim.
bana nedense sen hemen hamile kalacakmissin gibi geliyo canim. Iyi dusun iyi olsun. Ayrica evet hamile olanlarin sesi cikmiyor Afilim92 disinda bizi biraktilar buradan duyuruur. Selvi25 tamam hamile topiklerine bakabilirsin izin veriyorum ama burayida ihmal etme olur mu

selvi.cim neler yaptin bize anlatir misin? Birde guncel degerleriniz neydi? Sende sorun var miydi?
Bende PCO var ama ultrason da sendrom değil ben bunu soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi ile atlattm.her ay yumurtlama olduğuna emindm günleri takip ettim ve bu ay yumurtlama da hergün ilişki oldu.3. Gebeliğin 2 düşügm var genetik kan pıhtılaşması testlerini daha almadım pazartesi insalllah alacağım.eşim bir senedir vitamin alıyor.ilk öğrendiğimzde ml de sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı.toplam hareket %30du.vitaminler 9 ay da cevap verdi bize.şuan bir hafta önceki tüp bebek merkezinde sonucumz toplam sayı 88 milyon morfoloji 3 .ileri hız 2 yavaş hareketli 20 yerinde hareket 18 idi.işte böyle hikayemiz

Sizler dua ederseniz olur inşallah canım Heleki selvicim bizim gibi 0 morfolojiyle yola çıkıp başardı maaşallah. Darısı bana ve benim gibi arkadaşlarıma.
KEsinlikle sana katılıyorum canım. Yol arkadaşlarını bırakmak Yok. Bu yola birlikte çıktık birlikte yol alacağız işte o kadar!!!

Hep burdayım inşallah hamile olunca çok gezemiyrm diğer topıklerde ben nedense

Morfoloji yanlış yazmısım.keciboynuzu proxxed emodeks astaksantin e vitaminin c vitamini son ayda havuç suyu içti eşim.sigarası yok ama sağlıklı beslenmez

Rahme düşenler de rahımden çıkıp hayat bulanlar da Allah un bilgisinde o yüzden dua dua dua.tevekkül vakti zamanı var.ben Allah a emanet ettim bebeği mi inşallah kucağıma alabilirm

cok guzel bir hikaye. Demekki takviyelerle duzelebiliyor. Bizimde son testimizde 13 milyon/ml cikti cok sasirdik. Vitamin olarak ne kullandiniz. Allah tamamina erdirsin insallah

aynen canim

Morfoloji yanlış yazmısım.keciboynuzu proxxed emodeks astaksantin e vitaminin c vitamini son ayda havuç suyu içti eşim.sigarası yok ama sağlıklı beslenmez
astaksantin.i ilk kez duyuyorum. Ayrica e vitaminini kaan aydos kesmedi mi? Siz kendiniz mi kullaniyorsunuz?

cok guzel bir hikaye. Demekki takviyelerle duzelebiliyor. Bizimde son testimizde 13 milyon/ml cikti cok sasirdik. Vitamin olarak ne kullandiniz. Allah tamamina erdirsin insallah

aynen canim
astaksantin.i ilk kez duyuyorum. Ayrica e vitaminini kaan aydos kesmedi mi? Siz kendiniz mi kullaniyorsunuz?
Bize trabzndan bir doktor başladı e vitamini ben bir yıllık serüveni özet geçtim.ve ne hikmetse ben bu ilk değerlerle korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım onada sarsırdık nasıl oldu diye ama haberszdk bu durumlardan bebek düşünce anladık

Canım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.

Canım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.
Yani çokça kullandık Saraçoğlu da önerdiği için e vitaminin nı .hatta ilk doktor bize promotil e vitaminin ve c vitaminin verdi. Sonra biz araştıra arastıra bulduk

Bizde kullaniyorduk kaan hoca birakin dedi esimde zaten kullanma tarftari olmadigi icin soyledigi gun birakti canim esim benim
Heyyyy bende varım kız
senide listeye ekliim mi canim?

Astaksantin emodeks te ve bazı vitamnlerde bulunuyor biz ayrıca aldık hapını bir ayda onu içti.ha üzüm çekirdeği yagı içti eşim
Bir aylık çoban çökerten içti .okadar şey denedikki 9 ay sonuc değişmedi sonra cevap aldık çok şükür inşallah sağlıklı gebeliktir.derdi veren dermanını da vermiş çok şükür. Benmde rahim filmim çekildi sorun yoktu canm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…