Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani çokça kullandık Saraçoğlu da önerdiği için e vitaminin nı .hatta ilk doktor bize promotil e vitaminin ve c vitaminin verdi. Sonra biz araştıra arastıra bulduk
Bize de evicap verdi inşallah etki eder. Eşim aşırı et tüketiyor mecburen e vitamini eksiğinin olduğunu düşünmüyorum.
Astaksantin çok etkili bir antioksidan hıza etki ediyor mu bilmiyorum

anladim uzim cekirdegini bende duydum faydaliymis. 9 ay uzun sure sabir her seyin devasi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah

Eşim hamile olduğumu bilmiyor bu arada 6. Hafta söylerim.ha suda var eşim bir ay sadece solgar marka çinko l arjinün.sıvı l karnitin pharmaton içti ve çok enerji verdi bana diyordu şimdi hamile olmadıgımı sanıyor ben yine l karnitin alacağım ddedi bugn.oyyy oyy neler içmedi neler denemedikki Arkadaslar

Ay kızlar bende hemen hamile kalmak istiyorum çok özlendim.
Beth18 canım ben senide hamiş görüyorum hep öyle hissediyorum
cok tatlisin canim insallah Allah.im insallah oyleyimdir. Minik mercimeklerimle birlikteyimdir insallah... sizce bu kadar telle hasir nesir olmam zarar veriyor mudur onlara. Evde oldugumda sabah bi aliyorum elime hic birakmiyorum

yaa soylesene canim esinde sevinsin. Kac yillik evlisiniz?

cok tatlisin canim insallah Allah.im insallah oyleyimdir. Minik mercimeklerimle birlikteyimdir insallah... sizce bu kadar telle hasir nesir olmam zarar veriyor mudur onlara. Evde oldugumda sabah bi aliyorum elime hic birakmiyorum
Aslinda hepimize zararlı canım azaltsan iyi olur kesinlessin çocuk gelişim kitapları okursun sonra bebeklerine patik yelek örersin.ama bizi ihmal etme sakın

B Beyza_2018 evet canım Levent hoca verdi ama Levent hocaya varikosel konusunda Kaan hocaya da ilaçla tedavi konusunda güveniyorum. Dr uzmanlaştığı şeyler olduğunu düşünüyorum ben :)
Selvi25 kuzum eşinle aranı düzelttin mi onuda sevindir hadi. Ayy ne güzel bir şey bu böyle bende yaşamak istiyorum.
Beth18 canımcımmm yarında senden kıpkırmızı bir test bekliyorum. :)

Ayyy bozuk olan moralim nasılda düzeldi. Çok mutluyum şuan... uçabilirim :)

Ne güzel insanlarsnz sizler ya

S Selvi canım ama şu pihtipıhtıyi ihmal etme dusuklerinin sebebi olabilir bak bende çıktı o yüzden biran önce al testlerini doktor git

2015 ağustos ta evlendik canım yok süpriz yapacağım ve kimseye söylemeyecgm herkes bebeğime buda düşer gözüyle baksın istemiyrm çekemem insanların bintürlü tavsiyelerini
haklisin ben bu tedavimi kimseye soylemeyecktim 2 ablam var ikisininde caniyim biliyorum ama onlarin tesellisi bile beni en dibe cekiyor.

Aslinda hepimize zararlı canım azaltsan iyi olur kesinlessin çocuk gelişim kitapları okursun sonra bebeklerine patik yelek örersin.ama bizi ihmal etme sakın
evet oyle olur ama birakamiuorum teli resmen bagimlilik. Ama bi mercimeklerim biz buradayiz annecim saglikliyiz deseler onlar icin her seyi yaparim

canim esim aksam 6ya dogru gelecek bizde o gelince gidicez kan vermeye. Eger mesaj atmazsam bilin ki degerim katlanmadi tamam mi. Moral olarak kotu olabilirim ama insallah bi kac gune gecer. Ama pozitifse hemen yazarim buraya

Beth18 kötü düşünmüyoruz. İyi düşünüyoruz iyi oluyor duayı bırakma şuan sadece bizlere yüce mevlam yardım edebilir. Ben senin testini gördüm kısa zamanda o kırmızı çizginin koyuluğu değerin katlandığının habercisi ben inanıyorum.

Allah senden ve buradaki herkesten razi olsun. Beni moral olarak nasil iyi hissettiriyosunuz anlatamam. Belki bu derde dusmesek boyle sizin gibi insanlari taniyamayacktim. Birbirinin derdi icin dua eden diger arkadasinin hep iyiligini isteyen...

insallah insallah canim. Yarin guzel haberlerle gelirim araniza dunyadaki en cok istedigim sey... Allah.in bana emaneti olan, bana her zaman arkadas olabilecek bir can...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…