- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bize de evicap verdi inşallah etki eder. Eşim aşırı et tüketiyor mecburen e vitamini eksiğinin olduğunu düşünmüyorum.Yani çokça kullandık Saraçoğlu da önerdiği için e vitaminin nı .hatta ilk doktor bize promotil e vitaminin ve c vitaminin verdi. Sonra biz araştıra arastıra bulduk
anladim uzim cekirdegini bende duydum faydaliymis. 9 ay uzun sure sabir her seyin devasi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun insallahAstaksantin emodeks te ve bazı vitamnlerde bulunuyor biz ayrıca aldık hapını bir ayda onu içti.ha üzüm çekirdeği yagı içti eşim
Bir aylık çoban çökerten içti .okadar şey denedikki 9 ay sonuc değişmedi sonra cevap aldık çok şükür inşallah sağlıklı gebeliktir.derdi veren dermanını da vermiş çok şükür. Benmde rahim filmim çekildi sorun yoktu canm bu arada
cok tatlisin canim insallah Allah.im insallah oyleyimdir. Minik mercimeklerimle birlikteyimdir insallah... sizce bu kadar telle hasir nesir olmam zarar veriyor mudur onlara. Evde oldugumda sabah bi aliyorum elime hic birakmiyorumAy kızlar bende hemen hamile kalmak istiyorum çok özlendim.
Beth18 canım ben senide hamiş görüyorum hep öyle hissediyorum
yaa soylesene canim esinde sevinsin. Kac yillik evlisiniz?Eşim hamile olduğumu bilmiyor bu arada 6. Hafta söylerim.ha suda var eşim bir ay sadece solgar marka çinko l arjinün.sıvı l karnitin pharmaton içti ve çok enerji verdi bana diyordu şimdi hamile olmadıgımı sanıyor ben yine l karnitin alacağım ddedi bugn.oyyy oyy neler içmedi neler denemedikki Arkadaslar
bide sunu soylemeyi unutmusum insallah sanada en kisa zamanda guzel haberi almayi nasip etsin insallah AllahAy kızlar bende hemen hamile kalmak istiyorum çok özlendim.
Beth18 canım ben senide hamiş görüyorum hep öyle hissediyorum
2015 ağustos ta evlendik canım yok süpriz yapacağım ve kimseye söylemeyecgm herkes bebeğime buda düşer gözüyle baksın istemiyrm çekemem insanların bintürlü tavsiyeleriniyaa soylesene canim esinde sevinsin. Kac yillik evlisiniz?
Aslinda hepimize zararlı canım azaltsan iyi olur kesinlessin çocuk gelişim kitapları okursun sonra bebeklerine patik yelek örersin.ama bizi ihmal etme sakıncok tatlisin canim insallah Allah.im insallah oyleyimdir. Minik mercimeklerimle birlikteyimdir insallah... sizce bu kadar telle hasir nesir olmam zarar veriyor mudur onlara. Evde oldugumda sabah bi aliyorum elime hic birakmiyorum
İnşallah canım hepimizebide sunu soylemeyi unutmusum insallah sanada en kisa zamanda guzel haberi almayi nasip etsin insallah Allah
Ne güzel insanlarsnz sizler yaB Beyza_2018 evet canım Levent hoca verdi ama Levent hocaya varikosel konusunda Kaan hocaya da ilaçla tedavi konusunda güveniyorum. Dr uzmanlaştığı şeyler olduğunu düşünüyorum ben :)
Selvi25 kuzum eşinle aranı düzelttin mi onuda sevindir hadi. Ayy ne güzel bir şey bu böyle bende yaşamak istiyorum.
Beth18 canımcımmm yarında senden kıpkırmızı bir test bekliyorum. :)
Ayyy bozuk olan moralim nasılda düzeldi. Çok mutluyum şuan...uçabilirim :)
haklisin ben bu tedavimi kimseye soylemeyecktim 2 ablam var ikisininde caniyim biliyorum ama onlarin tesellisi bile beni en dibe cekiyor.2015 ağustos ta evlendik canım yok süpriz yapacağım ve kimseye söylemeyecgm herkes bebeğime buda düşer gözüyle baksın istemiyrm çekemem insanların bintürlü tavsiyelerini
evet oyle olur ama birakamiuorum teli resmen bagimlilik. Ama bi mercimeklerim biz buradayiz annecim saglikliyiz deseler onlar icin her seyi yaparimAslinda hepimize zararlı canım azaltsan iyi olur kesinlessin çocuk gelişim kitapları okursun sonra bebeklerine patik yelek örersin.ama bizi ihmal etme sakın
canim esim aksam 6ya dogru gelecek bizde o gelince gidicez kan vermeye. Eger mesaj atmazsam bilin ki degerim katlanmadi tamam mi. Moral olarak kotu olabilirim ama insallah bi kac gune gecer. Ama pozitifse hemen yazarim burayaB Beyza_2018 evet canım Levent hoca verdi ama Levent hocaya varikosel konusunda Kaan hocaya da ilaçla tedavi konusunda güveniyorum. Dr uzmanlaştığı şeyler olduğunu düşünüyorum ben :)
Selvi25 kuzum eşinle aranı düzelttin mi onuda sevindir hadi. Ayy ne güzel bir şey bu böyle bende yaşamak istiyorum.
Beth18 canımcımmm yarında senden kıpkırmızı bir test bekliyorum. :)
Ayyy bozuk olan moralim nasılda düzeldi. Çok mutluyum şuan...uçabilirim :)
Allah senden ve buradaki herkesten razi olsun. Beni moral olarak nasil iyi hissettiriyosunuz anlatamam. Belki bu derde dusmesek boyle sizin gibi insanlari taniyamayacktim. Birbirinin derdi icin dua eden diger arkadasinin hep iyiligini isteyen...Beth18 kötü düşünmüyoruz. İyi düşünüyoruz iyi oluyor duayı bırakma şuan sadece bizlere yüce mevlam yardım edebilir. Ben senin testini gördüm kısa zamanda o kırmızı çizginin koyuluğu değerin katlandığının habercisi ben inanıyorum.
insallah insallah canim. Yarin guzel haberlerle gelirim araniza dunyadaki en cok istedigim sey... Allah.in bana emaneti olan, bana her zaman arkadas olabilecek bir can...Beth18 kötü düşünmüyoruz. İyi düşünüyoruz iyi oluyor duayı bırakma şuan sadece bizlere yüce mevlam yardım edebilir. Ben senin testini gördüm kısa zamanda o kırmızı çizginin koyuluğu değerin katlandığının habercisi ben inanıyorum.
Hııı ah keşke ama bende bebişi olmayanlardayımBizde kullaniyorduk kaan hoca birakin dedi esimde zaten kullanma tarftari olmadigi icin soyledigi gun birakti canim esim benim
senide listeye ekliim mi canim?
ne demek oHııı ah keşke ama bende bebişi olmayanlardayım
Kizz sen daha hastaneye gitmek icin neyi bekliyorsunCiddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?