Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizz sen daha hastaneye gitmek icin neyi bekliyorsun
afilim nasilsin gunaydin. Dun sabah cok gec uyanmistim gecede uyuyamadim simdide erken uyandim. Sabah kalktigimda tuvaletten donuste cok sancim oldu. Dusuk yapmistim ayni onun gibi cok korktum yatinca gecti cok sukur. Birde midem cok bulandi sabah. Senin bulantilarin ne zaman baslamisti?

Cnm çatlattı beni ya. Çok rahattı hiçbirşey kullanmıyordu olursa olur modundaydı. Onun keyfini mi bekliycem. Kıyamet kopardım allahtan aklı başına geldi kendi yapıyor içiyor yiyor gidiyor ben demeden. Çok rahatladım. Ailesini bile devreye koydum ya oğlunuza çekidüzen verirsiniz yada ayrılırım onun keyfini bekleyemem. Yaşım geldi 31 e. Eylülde 32 olucam adamın hiç umurunda değildi sanki ikimizde 18 inde çıtırlarız

aferin canim cok guzel yapmissin arada boyle ayar vermek iyi oluyor

Kizlar Meryem suresini genellikle dinliyorum
Bir bebegin Allah tarafindan yoktan var edilecegini ve bunun cok kolay oldugunu soyluyor. Ne kadar anlamli bir sure. Dinlerkende hep sunu dusunuyorum eger sonucum olumsuz olursa bu da Allah.tan. bu surec bana tamamen Allah.a tevekkul etmeyi ogretti. Biz uzerimize duseni yapiyoruz. Kontroller tedaviler. Ama olmuyorsa demekki Allah.in bictigi bir zaman dilimi var ve demekki bizim daha pismemiz gerek. Her iki sekilde de kabulumuz...

Ben ikisinide kullanıyorum canım multivitamin de folik asit var ama ikisinin toplamı normal günlük alınabilir,inofolik sadece folik asitte değil ayrıca doktorum ikisini de kullanabilirsin dedi.
Merhaba acaba hangi multivitamini kullaniyorusun dr. Mu verdi

Gunaydin canim evimdeyim 2 haftadir temizlenmiyor temizlik yapılmalı ama bana yasak .Ne yapcam nasil gunlere bolerim onu düşünüyorum .En bastan beri bulaniyor canim .Bence doktorunla gorus betana filan baksin hem de dusuk engelleyici igne yapsinlar .Yerinden kalkma tutunmaya çalışıyor ayaklarinin altina yastik yok yat

bu aksam esim gelecek onunla hastahaneye gidip baktiricaz canim betaya. Eger hala devam ederse dr.uma danisirim. Zaten dusuk onleyici hem fitil progestan (gunde 3 defa 6 doz) hemde 2 gunde bir igne progestan aliyorum.

bu aksam esim gelecek onunla hastahaneye gidip baktiricaz canim betaya. Eger hala devam ederse dr.uma danisirim. Zaten dusuk onleyici hem fitil progestan (gunde 3 defa 6 doz) hemde 2 gunde bir igne progestan aliyorum.
Progestan degil de proluton yaptiriyorum ben de .Insallah Allah korur sen yat kalkma hareket etme gerisi Allah a kalmis .

Progestan degil de proluton yaptiriyorum ben de .Insallah Allah korur sen yat kalkma hareket etme gerisi Allah a kalmis .
hala vuruluyor musun hep yatiyor musun? Dr.un mu dedi hep yat diye? Proluton.u ilk defa duydum. Dr.uma sorarim. Kalkmistim kahvalti hazirlamak icin sagolsun gorumcem yatirdi beni ben hazirlarim dedi. Allah.im ondan razi olsun. Onune guzel kismetler cikarsin insallah...

Kanamam olunca yapiliyor. Su an yatmiyorum ama ayakta durmam cok oturmam falan yine yasak .Evde 15 dk gezinsem kramp giriyor .Gecende asansör bozuktu 4 kat ciktim ölcem sandim agladim sancidan.

Kanamam olunca yapiliyor. Su an yatmiyorum ama ayakta durmam cok oturmam falan yine yasak .Evde 15 dk gezinsem kramp giriyor .Gecende asansör bozuktu 4 kat ciktim ölcem sandim agladim sancidan.
ah canim Allah yardimcin olsun zor. Dikkat et. Esin yapsin isleri yada birini tut cokta disari cikma. Okulda nasil idare ediyorsun? Benim kesinlesirse gebeligim ve boyle olursa rapor alabilirim cok sancili cunku. Afedersin on tarafimda cok buyuk bir basinc hissediyorum. Seninde oyle mi?

O basinc ilk haftalar cok yogun hissediliyor sonra azaliyor canim .Okulda partnerim erkek hamile oldugumu biliyor .Is bolumunde ustune dusenden daha fazlasini aliyor .Bir ogrencim surekli kacma egiliminde onun pesinden hep o kosuyor .Ayni öğrencimin sallanma davranisi var .O sallanirken benim basim dönüyor. Onunla 2 saat ilgileniyorum .Sonra digerlerini aliyorum .Esimin de martta sınavı var 7 gun kursu var yuzunu gormuyorum mi yine kursta su an .

Hahaaaa benim eşimde ben vermezsem aklına bile gelmiyor çok nadir bakıyorum içimin. Sen herşeyi fsh iyi biliyorsun artık senin görevin bu yedir içir diyor. Yani sorumluluk bendeymiş
Bu arada promen k yı saatli veremiyorum dün sabah altıda verdim bugün içmemiş saat 12 de verdim. İlla saatli mi olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…