Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaten ayette rahme girenler ve çıkanlar Allahm bilgisi dahilindedir diye.o izin vermeden rahme düşmüyor rahme düşen hayata onun izni dısında gelmiyor tevekkül edip tedbir alacağız canım

Yok cnm saatli vermiyorum

Zaten ayette rahme girenler ve çıkanlar Allahm bilgisi dahilindedir diye.o izin vermeden rahme düşmüyor rahme düşen hayata onun izni dısında gelmiyor tevekkül edip tedbir alacağız canım
Kuzum sizde Kaan hocanın hastasıydınız tedaviye onunla başladınız değil mi?

ya Allah yardimcin olsun cok zor. Ogrencilerinde hareketli. Ama yardimci arkadasinin olmasi cok iyiymis

ya Allah yardimcin olsun cok zor. Ogrencilerinde hareketli. Ama yardimci arkadasinin olmasi cok iyiymis
O da biseyden anlamiyor ozel egitimci degil .Surekli yonlendirmem gerekiyor daha cok kafam yoruluyor .Cocuklarin da hamile oldugumu anlamamasi lazim .Benimkilerin gecen seneki ogretmenleri de hamileymis sevmiyorlar tepki gosteriyorlar .

Beth18 Meryem Suresi ,Fetih Suresi ,Yusuf Suresi ve Bakara Suresi
Ozellikle Bakara Suresi evde okunup dinlendigi zaman Allah c.c evdekileri himayesi altina alırmış .Kotuluklere karşı dinlenmeli.

Canım Yusuf suresini dinle tavsiye ederim.
Evet canim o aklimda vardi. Hatta acmistim ama yarim kaldi. Sagolasin
aynen canim her sey O.nun elinde

O da biseyden anlamiyor ozel egitimci degil .Surekli yonlendirmem gerekiyor daha cok kafam yoruluyor .Cocuklarin da hamile oldugumu anlamamasi lazim .Benimkilerin gecen seneki ogretmenleri de hamileymis sevmiyorlar tepki gosteriyorlar .
hadi a. Kiskaniyorlar demek ki. Allah yardincin olsun canim. Ama en azindan sana yardimci olan biri var oyle dusun. Az daha sabret. Kac aylik oldunuz?

Beth18 Meryem Suresi ,Fetih Suresi ,Yusuf Suresi ve Bakara Suresi
Ozellikle Bakara Suresi evde okunup dinlendigi zaman Allah c.c evdekileri himayesi altina alırmış .Kotuluklere karşı dinlenmeli.
tamam canim dinlerim bunlari... cok sagol.

Kuzum sizde Kaan hocanın hastasıydınız tedaviye onunla başladınız değil mi?
Yok canım biz kaan hocaya boşa gittik.aslında muayene olmayabilirmiş bile DNA hasarı yok bide düzende rakamlar yüksek çıkınca biz buraya niye geldik dedik eşimle .kaan hoca mesaja cevap verene kadar hamile kaldım ben.bizim için önemli olan DNA hasarı testi idi ondada sorun çıkmadı.kadın dogumcuyla yola devam etti trabzndan biri baktıkki tüp bebek meraklısı kendi başımızın çaresine baktık arastırarak

Teşekkür ederim canım. Sanırım sizde varikosel de yoktu. Tedaviye başlamadan önce sadece yerinde haraket mi vardı? Değerleriniz nasıldı? İlk başta..

Kızlar merhaba bugün adetimin 18.gunu degerlendirmem lazım mı hiç öyle akintim falanda yok oldu ama 13 .14.gunlerde oldu.sanki yada ondan önce.adetim 31gun sürüyor normalde regly takvimine göre bugün yumurtlamamlazim ama kac gündür bunaldım birdekafam hep orda sonunda kafayı yiyecegim
Korunurken rahattim ama şimdi olacakmi olmayacak mı kafamda deli sorular

Bu arada anneme geldik eşim sadece vitaminleri alıyor iki gündür ekstra biseyde yapmiyor onunda vicdan azabı var

Masallah tontise. Allah saglikli dogumlar versin canim
Ya bende kaan aydosa gittikten sonra oyle demistim biliyo musun. Dna hasari yok ve zagen takviyeleri az cok hepimiz biliyoruz. Sadece varikosel yok demisti bize bizde ameliyattan vazgectik. 400 tl vererek 3000 liralik ameliyattan kurtulduk. Ama tabi muallakta hala tup bebek olursa da olmazsa da ben varikosel ameliyati olsun istiyorum bakalim...
Bu arada anneme geldik eşim sadece vitaminleri alıyor iki gündür ekstra biseyde yapmiyor onunda vicdan azabı var
biraz ara versin canim o kadarliktan bisey olmaz

Şuan biz emodex klomen trental ve sperra dördünü birlikte kullanıyoruz. Trental günde 1 kşomen gün aşırı 1 tane kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…