Zaten ayette rahme girenler ve çıkanlar Allahm bilgisi dahilindedir diye.o izin vermeden rahme düşmüyor rahme düşen hayata onun izni dısında gelmiyor tevekkül edip tedbir alacağız canımKizlar Meryem suresini genellikle dinliyorum
Bir bebegin Allah tarafindan yoktan var edilecegini ve bunun cok kolay oldugunu soyluyor. Ne kadar anlamli bir sure. Dinlerkende hep sunu dusunuyorum eger sonucum olumsuz olursa bu da Allah.tan. bu surec bana tamamen Allah.a tevekkul etmeyi ogretti. Biz uzerimize duseni yapiyoruz. Kontroller tedaviler. Ama olmuyorsa demekki Allah.in bictigi bir zaman dilimi var ve demekki bizim daha pismemiz gerek. Her iki sekilde de kabulumuz...
Çok sevindimm cnmmm kesinleşti artk benceCiddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
Hahaaaa benim eşimde ben vermezsem aklına bile gelmiyor çok nadir bakıyorum içimin. Sen herşeyi fsh iyi biliyorsun artık senin görevin bu yedir içir diyor. Yani sorumluluk bendeymiş
Bu arada promen k yı saatli veremiyorum dün sabah altıda verdim bugün içmemiş saat 12 de verdim. İlla saatli mi olmalı?
Kuzum sizde Kaan hocanın hastasıydınız tedaviye onunla başladınız değil mi?Zaten ayette rahme girenler ve çıkanlar Allahm bilgisi dahilindedir diye.o izin vermeden rahme düşmüyor rahme düşen hayata onun izni dısında gelmiyor tevekkül edip tedbir alacağız canım
Maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)Ciddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm
ya Allah yardimcin olsun cok zor. Ogrencilerinde hareketli. Ama yardimci arkadasinin olmasi cok iyiymisO basinc ilk haftalar cok yogun hissediliyor sonra azaliyor canim .Okulda partnerim erkek hamile oldugumu biliyor .Is bolumunde ustune dusenden daha fazlasini aliyor .Bir ogrencim surekli kacma egiliminde onun pesinden hep o kosuyor .Ayni öğrencimin sallanma davranisi var .O sallanirken benim basim dönüyor. Onunla 2 saat ilgileniyorum .Sonra digerlerini aliyorum .Esimin de martta sınavı var 7 gun kursu var yuzunu gormuyorum mi yine kursta su an .
O da biseyden anlamiyor ozel egitimci degil .Surekli yonlendirmem gerekiyor daha cok kafam yoruluyor .Cocuklarin da hamile oldugumu anlamamasi lazim .Benimkilerin gecen seneki ogretmenleri de hamileymis sevmiyorlar tepki gosteriyorlar .ya Allah yardimcin olsun cok zor. Ogrencilerinde hareketli. Ama yardimci arkadasinin olmasi cok iyiymis
Evet canim o aklimda vardi. Hatta acmistim ama yarim kaldi. SagolasinCanım Yusuf suresini dinle tavsiye ederim.
aynen canim her sey O.nun elindeZaten ayette rahme girenler ve çıkanlar Allahm bilgisi dahilindedir diye.o izin vermeden rahme düşmüyor rahme düşen hayata onun izni dısında gelmiyor tevekkül edip tedbir alacağız canım
hadi a. Kiskaniyorlar demek ki. Allah yardincin olsun canim. Ama en azindan sana yardimci olan biri var oyle dusun. Az daha sabret. Kac aylik oldunuz?O da biseyden anlamiyor ozel egitimci degil .Surekli yonlendirmem gerekiyor daha cok kafam yoruluyor .Cocuklarin da hamile oldugumu anlamamasi lazim .Benimkilerin gecen seneki ogretmenleri de hamileymis sevmiyorlar tepki gosteriyorlar .
tamam canim dinlerim bunlari... cok sagol.Beth18 Meryem Suresi ,Fetih Suresi ,Yusuf Suresi ve Bakara Suresi
Ozellikle Bakara Suresi evde okunup dinlendigi zaman Allah c.c evdekileri himayesi altina alırmış .Kotuluklere karşı dinlenmeli.
4 olcaz haftayahadi a. Kiskaniyorlar demek ki. Allah yardincin olsun canim. Ama en azindan sana yardimci olan biri var oyle dusun. Az daha sabret. Kac aylik oldunuz?
tamam canim dinlerim bunlari... cok sagol.
Yok canım biz kaan hocaya boşa gittik.aslında muayene olmayabilirmiş bile DNA hasarı yok bide düzende rakamlar yüksek çıkınca biz buraya niye geldik dedik eşimle .kaan hoca mesaja cevap verene kadar hamile kaldım ben.bizim için önemli olan DNA hasarı testi idi ondada sorun çıkmadı.kadın dogumcuyla yola devam etti trabzndan biri baktıkki tüp bebek meraklısı kendi başımızın çaresine baktık arastırarakKuzum sizde Kaan hocanın hastasıydınız tedaviye onunla başladınız değil mi?
Teşekkür ederim canım. Sanırım sizde varikosel de yoktu. Tedaviye başlamadan önce sadece yerinde haraket mi vardı? Değerleriniz nasıldı? İlk başta..Yok canım biz kaan hocaya boşa gittik.aslında muayene olmayabilirmiş bile DNA hasarı yok bide düzende rakamlar yüksek çıkınca biz buraya niye geldik dedik eşimle .kaan hoca mesaja cevap verene kadar hamile kaldım ben.bizim için önemli olan DNA hasarı testi idi ondada sorun çıkmadı.kadın dogumcuyla yola devam etti trabzndan biri baktıkki tüp bebek meraklısı kendi başımızın çaresine baktık arastırarak
Masallah tontise. Allah saglikli dogumlar versin canim4 olcaz haftaya
Ya bende kaan aydosa gittikten sonra oyle demistim biliyo musun. Dna hasari yok ve zagen takviyeleri az cok hepimiz biliyoruz. Sadece varikosel yok demisti bize bizde ameliyattan vazgectik. 400 tl vererek 3000 liralik ameliyattan kurtulduk. Ama tabi muallakta hala tup bebek olursa da olmazsa da ben varikosel ameliyati olsun istiyorum bakalim...Yok canım biz kaan hocaya boşa gittik.aslında muayene olmayabilirmiş bile DNA hasarı yok bide düzende rakamlar yüksek çıkınca biz buraya niye geldik dedik eşimle .kaan hoca mesaja cevap verene kadar hamile kaldım ben.bizim için önemli olan DNA hasarı testi idi ondada sorun çıkmadı.kadın dogumcuyla yola devam etti trabzndan biri baktıkki tüp bebek meraklısı kendi başımızın çaresine baktık arastırarak
biraz ara versin canim o kadarliktan bisey olmazBu arada anneme geldik eşim sadece vitaminleri alıyor iki gündür ekstra biseyde yapmiyor onunda vicdan azabı var
Şuan biz emodex klomen trental ve sperra dördünü birlikte kullanıyoruz. Trental günde 1 kşomen gün aşırı 1 tane kullanıyoruz.B Beyza_2018zeynepppppppp Beth18
Sağolun kızlar ben önlemimi alayım panel yaptırayım benimde içim rahat etsin.
Klomen trantali birlikte kullanan varmı? Ben nasıl kullanacağım kimse cvp vermiyor. İnsanın bir din kardeşine yardım etmesi kadar makbul birşey varmıdır? Okunup geçiliyor diye hissediyorum. En iyisi ben başka bir Dr daha gidip öğreneyim. Hepsi bir arada eşimin hormonlarına kalbine yan etki yapar mı diye endişeleniyorum.
Değerlerinize etki etti mi canım. Hız arttı mı? Bizde sadece %7 gerisi haraketsiz onu nasıl hakkedeceğiz bilemedim.Şuan biz emodex klomen trental ve sperra dördünü birlikte kullanıyoruz. Trental günde 1 kşomen gün aşırı 1 tane kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?