Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Değerlerinize etki etti mi canım. Hız arttı mı? Bizde sadece %7 gerisi haraketsiz onu nasıl hakkedeceğiz bilemedim.
Daha yeni kullanmaya başladık. Test yaptırmadık. Bizde hasar var onun için verdi. Bence siz hasar testi yaptırın ve duruma göre emodex başlayın. Nisan a kadar çok vakit var o zamana kadar mutlaka multivitamin kullanın. Klomen kullanacaksanız da mutlaka 2 hafta sonra fsh ve testesteron a baktırın.
Ayrıca her öğünde 2 adet havuç tüketsin eşin harekete iyi gelecektir.
Akşamda çerez niyetine kuru siyah üzüm tüketsin 1 avuç.

Ovulasyon testi olarak hangi markayı tavsiye edersiniz? Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum.

Canım siz hiç bırakmadan e vitamini aldınız değil mi? Levent hoca bize de bırakmadan kullanın zararı olmaz dedi nedense.
Bnde başladım e vitaminine bide çinkoya morfoloji için cnm bakalım etkili olcakmı?
Selvi25 canm tekrar tebrik ederim darısı hepimize inşallah e vitamini olarak evicap mı kullandınız 200 lük?

Şuan promen k kullanıyoruz. Klomeni gün aşırı trantali hergün kullanalım diyorum. 1 ay sonra hormon testi yaptıralım. Hergün havuç incir badem fıstık leblebi siyah üzüm veriyorum.

Bnde başladım e vitaminine bide çinkoya morfoloji için cnm bakalım etkili olcakmı?
Selvi25 canm tekrar tebrik ederim darısı hepimize inşallah e vitamini olarak evicap mı kullandınız 200 lük?
Baslarda 400lük aldık sonra 200aldık canım.Allaj razı olsun inşallah bebeğim annesini bırakmaz çok bekletti

Baslarda 400lük aldık sonra 200aldık canım.Allaj razı olsun inşallah bebeğim annesini bırakmaz çok bekletti
Peki kac ay aralıksız kullandınız bende başladım eşime solgarın e vitamini ama karacigere zarar verir die korkuyorum süresini bilmiyorum kaan hoca vermedi e vitamini o yüzden soramadım.İnşallah canm birbirimize cok dua ediyoruz Rabbim elbet birisinin duasını kabul eder cnm içini ferah tut.

Teşekkür ederim canım. Sanırım sizde varikosel de yoktu. Tedaviye başlamadan önce sadece yerinde haraket mi vardı? Değerleriniz nasıldı? İlk başta..
Sor tabi canım problem değil cevaplarm.şöyle yerınde hareketli sadece vardı oda yanlış hatırlamıyorsam işte toplam hareket 30 hareketsiz 70 idi ileri hız 0 idi.varikosel yoktu doğru hatırlıyrsn ilk öğrendgmzde sayı 9 milyon ml de .morfoloji 0 idi canm şuan morfoloji 2 sayı ml de 22 milyon

Biz ast alt değerlerine baktırdık 2 ay bırakmadan kullandı sonra bir ay ara verdi tekrar kullandı.ama öyle bir zarar görmedik

Ama eşi m l karnitin l arjinin pharmaton çinko kullanınca artık değerler in yükseldiğini gördük deneyin derim göz ardı etmeyin çok kişi hamile kaldı eşim onları kullandıktan sonra ben iki kere hamile kaldım

Bizde kullanıyoruz l karnitin l arginin q10 çinko e vitamini şimdilik bizde farkı hissettik eşim öyle dio inşallah tahlillerde iyi gelir cnm

Canım bu l carnitine l arginine kaç mg kullandınız ölçüsü nasıl
L karnitin sıvı aldık biz canm şurup gibi sabah akşam bir yemek kaşığı içti 1500mg ediyor sanırım bir kaşığı günde 3000mg ediyor.l arjünün de 500mg ediyor bir hap.cinkoda 20mg idi bir hap.pharmaton günde bir kere alıyor du biz bu şekilde kullandık Bir melek gelsin nasıl kullanıyor bilmiyorum ama

Canım biz art Med kullanıyoruz içinde var bunlar ama miktarına bakar mısın yeterli mi die

Selvi25 teşekkür ederim canım sizde anladığım kadarıyla haraket 30 du 22 sini hızlandırdınız. Şimdi toplam haraket 40 olduysa %10 daha haraket katmışsınız. Bizde sadece %7 bizim işimiz çok zor gibi görünüyor.

Öyle düşünme varikosel düzelsin artar emin ol yerinde hareket liler hızlandı bizim dediğin gibi bitek düzende Yuh dedik değerlere bide bi kere ileri hız araştırmada 15 çıkmıştı onada sasırdık ozaman kar l karnitin l arjinin kullanıyrdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…