- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Eczaneye danışarak alabilirsin Yada solgardan kullanabilirsin ama sana tavsiyem solgar male multiple var multivitamin içinde Yok yok ben ona başlayacağım inşallah. Sana da tavsiye ederim araştırabilirsin.C vitamini önerdiğin varmı canim
Yani sıvıda daha yüksek l karnitin var l arjinin de öyle bizim kuklandgmz hapın yarısı.kaan hoca çok yüklenmeyin demişti bize canım şimdi ne desem sana yanlış yönlendirmek istemyrm.ama bak içinde astaksantin var o antioksidan c vitamininden 6 000 kat fazlaimişCanım biz art Med kullanıyoruz içinde var bunlar ama miktarına bakar mısın yeterli mi dieEki Görüntüle 2106091
Ama bizim artık varikoselle işimiz olmayacak sanırım allah büyük değerlerimiz artar inşallah.Öyle düşünme varikosel düzelsin artar emin ol yerinde hareket liler hızlandı bizim dediğin gibi bitek düzende Yuh dedik değerlere bide bi kere ileri hız araştırmada 15 çıkmıştı onada sasırdık ozaman kar l karnitin l arjinin kullanıyrdu
1 ay değil 15 günde kontrol ettirin ne olur ne olmaz fsh çok yükselmesin. Kaan hoca 15 günde kontrol edip yükselirse kesiyor.Şuan promen k kullanıyoruz. Klomeni gün aşırı trantali hergün kullanalım diyorum. 1 ay sonra hormon testi yaptıralım. Hergün havuç incir badem fıstık leblebi siyah üzüm veriyorum.
1 ayda ne kadar kullanılıyor? Kaçlı almak mantıklı?Laboguick ten ben çok memnun kaldım hep ondan aldım
Kaçlı alıyorsun? Niye nasip olmadı canım?Laboquick kullanıyorum erken gebelik testide almıstım yanında hediyeli ama onları daha kullanmak nasip olmadı memnunum ben
Canim yasin kac ekliim hemenBeth18 ben yokum ilk listede beni de mi eklesen ki?
sagol canim benim Allah razi olsun
Canlarim degerim cikti
163 Allah.in izni ile.
Ay super canim çok sevindimCanlarim degerim cikti
163 Allah.in izni ile.
Daha da yükseldiğini görünnn inşallahhhh..Canlarim degerim cikti
163 Allah.in izni ile.
Beth18 canım seni merak ediyorum hadi güzel haberle gel.
Saklicennet ben eşimin anasını ağlatıyor yesin die adam ama ben bir zeytinyağında bekletilmiş incir yiyemedim o dediğin vitaminin kokusu vardı bir arkadaş kullanamakta zorluk cekmisti sanki hatırlayamadım şimdi.
Çok şükür cnm göZün aydın. Kat kat artar inş....
Ay super canim çok sevindimkaçıncı gunun.kacinci gün embryolari ydi
Daha da yükseldiğini görünnn inşallahhhh..
kizlar Allah hepinizden kat kat razi olsun. Yeni aldim haberi yeni yazbildim o yuzden. Allah en kisa zamanda en guzelinden en sagliklisindan sizlere de nasip etsin insallah. Hep duamdasiniz insallah Rabbim nasip eder. Kucaklarimizi bos birakmaz. Yaklasik 4 kat artis olmus dis gebelik falan degildir degil mi? Korkuyorum dis gebeliktenHadi kendini deekle canım darısı bize
Ahh canım yumurta kalitemi yükselteceğim de hareketsizlere ne yapacağım bilemedim.Kızlar ben eşlerinin değerleri düşük olsada yada eşlerinin değerleri normale yakın ama hala gebe kalamayanlarının yumurta kalitelerinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Onun için yumurtaları kaliteleşrmeye yönelinnnnnn. Yumurta kalitesi iyiyse spermin kalitesi kötü olsabile yumurta spermi düzeltiyor. Eksiklerini kapatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?