Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım biz art Med kullanıyoruz içinde var bunlar ama miktarına bakar mısın yeterli mi dieEki Görüntüle 2106091
Yani sıvıda daha yüksek l karnitin var l arjinin de öyle bizim kuklandgmz hapın yarısı.kaan hoca çok yüklenmeyin demişti bize canım şimdi ne desem sana yanlış yönlendirmek istemyrm.ama bak içinde astaksantin var o antioksidan c vitamininden 6 000 kat fazlaimiş

Ama bizim artık varikoselle işimiz olmayacak sanırım allah büyük değerlerimiz artar inşallah.

Selvi25 cnm bu muhteşem 3’lü kaç lira tutuyor. Bu ay promen k bitince ya emodex alıcam yada bu 3’lüyü. Bi bakayım.... be kadar sürüyor bir aylık mı kullanımı ????

Şuan promen k kullanıyoruz. Klomeni gün aşırı trantali hergün kullanalım diyorum. 1 ay sonra hormon testi yaptıralım. Hergün havuç incir badem fıstık leblebi siyah üzüm veriyorum.
1 ay değil 15 günde kontrol ettirin ne olur ne olmaz fsh çok yükselmesin. Kaan hoca 15 günde kontrol edip yükselirse kesiyor.

Laboguick ten ben çok memnun kaldım hep ondan aldım
1 ayda ne kadar kullanılıyor? Kaçlı almak mantıklı?
Bu arada nasıl sevindim bilemezsin eşime bile değerlerinizi söyleyip doğal yoldan olduğunu söyledim. Bizim de değerlerimiz aşağı yukarı aynı ama hasarımız var onu düşürmeye çalışıyoruz. Umut oldun

Beth18 canım seni merak ediyorum hadi güzel haberle gel.
Saklicennet ben eşimin anasını ağlatıyor yesin die adam ama ben bir zeytinyağında bekletilmiş incir yiyemedim o dediğin vitaminin kokusu vardı bir arkadaş kullanamakta zorluk cekmisti sanki hatırlayamadım şimdi.

O benim ama burnumu tutup yutuyorum. Ne yapayım mecburum. Çocuğum gelecekse yutarım. Çok kötü ama kokusu.

Kızlar ben eşlerinin değerleri düşük olsada yada eşlerinin değerleri normale yakın ama hala gebe kalamayanlarının yumurta kalitelerinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Onun için yumurtaları kaliteleşrmeye yönelinnnnnn. Yumurta kalitesi iyiyse spermin kalitesi kötü olsabile yumurta spermi düzeltiyor. Eksiklerini kapatıyor.

Çok şükür cnm göZün aydın. Kat kat artar inş....
Ay super canim çok sevindim kaçıncı gunun.kacinci gün embryolari ydi

Daha da yükseldiğini görünnn inşallahhhh..

Hadi kendini de ekle canım darısı bize
kizlar Allah hepinizden kat kat razi olsun. Yeni aldim haberi yeni yazbildim o yuzden. Allah en kisa zamanda en guzelinden en sagliklisindan sizlere de nasip etsin insallah. Hep duamdasiniz insallah Rabbim nasip eder. Kucaklarimizi bos birakmaz. Yaklasik 4 kat artis olmus dis gebelik falan degildir degil mi? Korkuyorum dis gebelikten

Ahh canım yumurta kalitemi yükselteceğim de hareketsizlere ne yapacağım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…