Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay super canim çok sevindim kaçıncı gunun.kacinci gün embryolari ydi
9.gunum canim 3.gun embriyolariydi.
Hadi kendini de ekle canım darısı bize
canim benim korkuyorum. Gecen sefer hemen hamilelik takvimi falan yapmistim. Sonra sonum husran olmustu. Insallah kesemi kalbini goreyim sonra ekliim kendimi insallah. Dis gebelikten korkiyorum

Yok CNm hiç korkma demekki sağlıklı artıyor. Bi arkadaş 3 ile başladı 4. Gün yine kan verdi 735 çıktı 2 gün sonrada keseyi gördü. Aradaki artışa bakar mısın. Senin ki kaçtı kaç oldu? Bide ikiz olabilir:)

Ben sana ne dedim kuzum.. biraz arkadaşlarının sözünü dinle 9 ay sonra rabbimin izniyle yanında 2 tane bebiş olacak görürsün bak.

Yok CNm hiç korkma demekki sağlıklı artıyor. Bi arkadaş 3 ile başladı 4. Gün yine kan verdi 735 çıktı 2 gün sonrada keseyi gördü. Aradaki artışa bakar mısın. Senin ki kaçtı kaç oldu?
inanamiyorum canim cok artmis gercekten. 44tu ilk degerim 163 oldu bende korktum artistan. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis...

Ben sana ne dedim kuzum.. biraz arkadaşlarının sözünü dinle 9 ay sonra rabbimin izniyle yanında 2 tane bebiş olacak görürsün bak.
ahh o gunleri gorebilecek miyim acaba? Rabbim insallah gosterir insallah. Allah hepimize gostersin insallah canim benim. Esime diyorum ki arkadaslarima hemen yazmam lazjm ogrenir ogrenmez onun boynuna sarildim sonra size yazdim :)

Cok sağol canım benim inşallah sabret olacaktır seninde. Ben 30lu aldım diğer aylarda kullanırım diye. 10tane kullandım bu ay ben sabah aksam yaptm bazı günler adetin düzenli ise fazla olmasına gerek yok

Canım biz art Med kullanıyoruz içinde var bunlar ama miktarına bakar mısın yeterli mi dieEki Görüntüle 2106091
Ben karnitibe ve arginine cok güveniyorum multivitamindeki az gibi geldi ben o yüzden takviye aldırdım arginine 1000 mg karnitine 1500 mg aldırıyorum çinko 22 mg 1 kapsül e vitmini 200 lük olandan 1 kapsül q10 ten 1 kapsül alıyor

Haklısım canım olabilir bende bu aynkendime yöneldim.omega 3 pharmaton ve polen yedim hergün

Haklısım canım olabilir bende bu aynkendime yöneldim.omega 3 pharmaton ve polen yedim hergün

Hmm bunu bi makalede okumuştum galiba Kaan hocanın sitesindeydi.cnm omega 3 , pharmaton bu ilaçların görüntüsünü atabilir misin ? Fiyatları ne kadardı? Ben solgar multivitamin female kullanıyorum inş işe yarar.

Omega3 50 TL pharmaton 60 lı bişeydi ataym canım

Ayyy maşallah maşallah çok sevindim çok adetine kaç gün varken değer böyle canım
Allah razi olsun canim. Adet donemim sasti son iki aydir. Eskisine gore 3 gun var yeni adet dongume gore 2gun gecikti.
Şükür Rabbime cok sevindim gözlerim doldu yemin ederim
Allah razi olsun canim. Allah ne muradiniz varsa gerceklestirsin insallah. Ben surekli agliyorum...
Canım benim çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))
Cok sagol Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin insallah.
Kızlar yarında benim transferim var dondurulmuş 3.gun embriyosu 2 tane:) bana dua eder misiniz
demeeee benimki gibi. Hayirli ugurlu olsun canim 12gun sonra belki daha erken senden de guzel haberler bekliyoruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…