Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen canm inşallah inşallah :))

Merhaba peki yumurta kalitesi icin ne yapmaliyiz.

Aynen canm inşallah inşallah :))
Haber ver bize olur mu cok heyecanli
Bir melek gelsin canım çok sağol
Beth18 canım hiç karamsar düşünme olumlu düşün hep
yok daha iyiyim zeynepppppppp o ornegi verdikten sonra hep iyiyi dusunucem soz sana :)

Kızlar silkeletin sonra hamile kalın diye birşey var okudunuz mu?

Arastirdim ben ilişkiden sonra eş bacaklardan tutup silkeliyormusbu akşam deneyeyim ben

Ne listesi anlamadım benide ekledin sanırım her yerde olmalıyım
aynen ekledim ilk sayfaya

Viyyyyyy ben 73 kiloyum adam nasıl kaldırsın beni
boyuna gore kilon fazla ise kilo vermeye basliyoruz hemen

Beth18 Gozun aydin canim Allah bebişine saglikla sarilmayi nasip etsin
canimmm sagolasin Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah. Adet olduguna uzuldum ama bizim topikte pes etmek kelimesi yok

Asik oldugun sevgili oldugun cogu seyi yapmaktan utandigin adam gece gece seni ayaklarindan tutup salliyor. Evlilik aski olduruyor gercekten
Yani bende denedm ama kendimi sallatmadm bacaklarımı havaya diktim hatta bu öyle yaptm 5 dk kadar acaba onun etkisi varmı ama ben çıkmasın diye diktim

Yani bende denedm ama kendimi sallatmadm bacaklarımı havaya diktim hatta bu öyle yaptm 5 dk kadar acaba onun etkisi varmı ama ben çıkmasın diye diktim
kaan aydos bana acik acik dedi ki beline yastik koymanin hicbir faydasi yok buda ona benziyor. Bilemiyorum. O dedi ama ben yinede koymaya devam etmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…