Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım inşallah senden de güzel haberler alırız Allah yüzünü gulgüldürsun
Aynen canm inşallah inşallah :))Allah razi olsun canim. Adet donemim sasti son iki aydir. Eskisine gore 3 gun var yeni adet dongume gore 2gun gecikti.
Allah razi olsun canim. Allah ne muradiniz varsa gerceklestirsin insallah. Ben surekli agliyorum...
Cok sagol Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin insallah.
demeeee benimki gibi. Hayirli ugurlu olsun canim 12gun sonra belki daha erken senden de guzel haberler bekliyoruz insallah
O ne be ????Kızlar silkeletin sonra hamile kalın diye birşey var okudunuz mu?
Ne listesi anlamadım benide ekledin sanırım her yerde olmalıyımCanim yasin kac ekliim hemen
sagol canim benim Allah razi olsun
Viyyyyyy ben 73 kiloyum adam nasıl kaldırsın beniArastirdim ben ilişkiden sonra eş bacaklardan tutup silkeliyormusbu akşam deneyeyim ben
Merhaba peki yumurta kalitesi icin ne yapmaliyiz.Kızlar ben eşlerinin değerleri düşük olsada yada eşlerinin değerleri normale yakın ama hala gebe kalamayanlarının yumurta kalitelerinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Onun için yumurtaları kaliteleşrmeye yönelinnnnnn. Yumurta kalitesi iyiyse spermin kalitesi kötü olsabile yumurta spermi düzeltiyor. Eksiklerini kapatıyor.
Varmı öyle bişey zaten kosan lar koşuyor kizeynepppppppp ay canım okuduğumda çok güldüm. Bizim kocişler ilişkiden sonra bacaklarımızdan tutup biraz sağa sola silkeleyecekler spermlerin ileri çabuk gitmesi içinmiş haha
Haber ver bize olur mu cok heyecanliAynen canm inşallah inşallah :))
yok daha iyiyim
Kızlar silkeletin sonra hamile kalın diye birşey var okudunuz mu?
Arastirdim ben ilişkiden sonra eş bacaklardan tutup silkeliyormusbu akşam deneyeyim ben
aynen ekledim ilk sayfayaNe listesi anlamadım benide ekledin sanırım her yerde olmalıyım
Viyyyyyy ben 73 kiloyum adam nasıl kaldırsın beni
canimmm sagolasin Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah. Adet olduguna uzuldum ama bizim topikte pes etmek kelimesi yokBeth18 Gozun aydin canim Allah bebişine saglikla sarilmayi nasip etsin
bana da arkadasim soylemisti ama o hemen hamile kalmisti ben kalamamistim. Kac kere sallattirdim bir bilsenizVarmı öyle bişey zaten kosan lar koşuyor ki
Yani bende denedm ama kendimi sallatmadm bacaklarımı havaya diktim hatta bu öyle yaptm 5 dk kadar acaba onun etkisi varmı ama ben çıkmasın diye diktimAsik oldugun sevgili oldugun cogu seyi yapmaktan utandigin adam gece gece seni ayaklarindan tutup salliyor. Evlilik aski olduruyor gercekten
kaan aydos bana acik acik dedi ki beline yastik koymanin hicbir faydasi yok buda ona benziyor. Bilemiyorum. O dedi ama ben yinede koymaya devam etmistim.Yani bende denedm ama kendimi sallatmadm bacaklarımı havaya diktim hatta bu öyle yaptm 5 dk kadar acaba onun etkisi varmı ama ben çıkmasın diye diktim
Çok güzel cnm allah tamamına erdirsin.Canlarim degerim cikti
163 Allah.in izni ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?