amin canim insallah. Her duamda sizi aniyorum. Ve isteyen herkesi. Allah insallah hepimize nasip eder.Çok güzel cnm allah tamamına erdirsin.
Burdayimmm canimm cok yorgunum oturuyorumm sen napiyosun iyimisin canim?sekerim00 nerelerdesin ?
Veririm tabiki canmHaber ver bize olur mu cok heyecanli
yok daha iyiyim @Zeynep6302 o ornegi verdikten sonrahep iyiyi dusunucem soz sana :)
aynen ekledim ilk sayfaya
boyuna gore kilon fazla ise kilo vermeye basliyoruz hemen
canimmm sagolasin Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah. Adet olduguna uzuldum ama bizim topikte pes etmek kelimesi yok
Ben de iyiyim canim sagol goremeyince mersk ettim .Burdayimmm canimm cok yorgunum oturuyorumm sen napiyosun iyimisin canim?
Takilmiyorum bu ara buralara ya akisina biraktim esimde hic bisey kullanmiyo. Kaan hocadan cevap bekliyorum bu ay gelecekti ama kacinda bilmiyorum.Ben de iyiyim canim sagol goremeyince mersk ettim .
Ikisi de tutmus olabilir benim adetten bir gun once 86 cikmisti :)sagol amin. Sence nasil deger? Birde biliyo musunsekerim00 dun aksam benimde aklima geldi nerelerde diye sen yazmissin nerdesin diye? :)
Hakkinda hayirlisi olsun canimTakilmiyorum bu ara buralara ya akisina biraktim esimde hic bisey kullanmiyo. Kaan hocadan cevap bekliyorum bu ay gelecekti ama kacinda bilmiyorum.
niye canim dertlesmeye gel buraya aradaTakilmiyorum bu ara buralara ya akisina biraktim esimde hic bisey kullanmiyo. Kaan hocadan cevap bekliyorum bu ay gelecekti ama kacinda bilmiyorum.
kalbinden gecenler ne kadar guzel... Allah sagliklisini versin tek yada cift insallah her sekilde kabulum...Ikisi de tutmus olabilir benim adetten bir gun once 86 cikmisti :)
Canım bize de daha genç cevap yazdı.klomen gün aşırı bide impryl yazmış 2 hafta sonra hormon tahlili istemiş.@Redrise1515 @Zeynep6302Beth18
Sağolun kızlar ben önlemimi alayım panel yaptırayım benimde içim rahat etsin.
Klomen trantali birlikte kullanan varmı? Ben nasıl kullanacağım kimse cvp vermiyor. İnsanın bir din kardeşine yardım etmesi kadar makbul birşey varmıdır? Okunup geçiliyor diye hissediyorum. En iyisi ben başka bir Dr daha gidip öğreneyim. Hepsi bir arada eşimin hormonlarına kalbine yan etki yapar mı diye endişeleniyorum.
evet canim. Bu sabah midem bulandi birde rahmin on kismina acayip bir agri girdi wc icin kalktigimda. Yatinca gecti cok sukur. Dusuk yapiyorum sandim. Oyle acidi.Canım varmı bişeyler sende de mide bulantısı gibi.bende sabah hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti var bide akıntı oluyor uzayan şimdilik böyle
30, 2 yıldır istiyoruz.Canim yasin kac ekliim hemen
sagol canim benim Allah razi olsun
Yok canım ben değildmevet canim. Bu sabah midem bulandi birde rahmin on kismina acayip bir agri girdi wc icin kalktigimda. Yatinca gecti cok sukur. Dusuk yapiyorum sandim. Oyle acidi.
Canim bide sen mi yazmistin artik hamile de yaz diye aksamustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?