- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
ay hamilemisin canım sen anlamadımmm ben :))sagol amin. Sence nasil deger? Birde biliyo musunsekerim00 dun aksam benimde aklima geldi nerelerde diye sen yazmissin nerdesin diye? :)
Su an hatirlamiyorum canim kullandigimiz seylerle yukselmistiAfilim92
Afilim aklıma birşey takıldı sizde haraketsiz sperm yüzdesi kaçtı? Düşünebildiniz mi?
Bu aralar kafam haraketsiz spermlere takıldı uykumda bile uğraşır oldum bugün gözümü bir açtım aklıma ilk gelen şey mix form morfolojiye e vitamini iyi gelir mi? Kendimi hasta etmek istemiyorum ne yapacağım bilemedim. :) cvp verirsen çok sevinirim. Okulun ilk günü iyi çalışmalar diliyorum sana, Allah’a emanet ol.
Gunaydin canim ne temizliği yorma kendiniKizlar okula baslayanlara hayirli bir donem,
Islerine gidenlere hayitli isler diliyorum.
Evde oturanlara guzel bi gun diliyorum ve ev islerinde kolayliklar diliyorum (ev isi en zoru bitmiyorrrr)
Insallah canim benim icin en zor donem olcak bitse de gitsek modundayim :))Okuldan slmlar herkese....
okul başladı herkese hayırlı dönemler diliyorum. Çabucak biter inşşşşşş
Rabbim yardimcin olsun canimBeth18 çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . Sen her yazdığında çok üzülüyordum Rabbim dualarını kabul etti İnş Benimde yarın aşılamam var kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
amin canım sağol senin nasıl gidiyor ya nasıl iyimi bebişimizzz :)Hakkinda hayirlisi olsun canim
ay bilemiyorum canim tup beebk yaptirdim ilk degerim 44 ikinci degerim 163 cikti carsamba dr. Randevum var bakalim insallah devam eder Allah.in izniyle hamileyimdir insallah :)ay hamilemisin canım sen anlamadımmm ben :))
Bir aydir görmüyorum insallah iyidir :)amin canım sağol senin nasıl gidiyor ya nasıl iyimi bebişimizzz :)
Ne guzel canim şanslısın .Afilim92 yok canim iste yapamiyorum sagolsun gorumcem yapti hep Allah ondan razi olsun. Yapamadigim icin zor geliyo :)
Canım kan pıhtılaşma testimi aldım pıhtılaşma yok herşey normal HCG verdm öğleden sonra doktor la görüşecegimOkul buz gibiydi ya dondum.Kasıklarım sanki patladı patlayacak.
Canım kan pıhtılaşma testimi aldım pıhtılaşma yok herşey normal HCG verdm öğleden sonra doktor la görüşecegim
yaa çok sevindim inanmıyorum canımm benim inşallah hamilesindir yaay bilemiyorum canim tup beebk yaptirdim ilk degerim 44 ikinci degerim 163 cikti carsamba dr. Randevum var bakalim insallah devam eder Allah.in izniyle hamileyimdir insallah :)
çok olmuş ya :) aman iyi olsunda doğunca gör annesi :)Bir aydir görmüyorum insallah iyidir :)
Ne guzel canim şanslısın .
Bana kalsa her hafta görürüm :))çok olmuş ya :) aman iyi olsunda doğunca gör annesi :)
İnsallah canım allah razı olsunAy çok sevindim inş darısı benim başıma. Hadi gözün aydın. Allah çocuğunu korusun kollasın cnm sana bağışlasın
tabi insan görmek istemezmi ya :) cinsiyeti belli oldumuBana kalsa her hafta görürüm :))
Yok canım kan tahlillerim cıktıda HCG daha çıkmadı araştırmada verdim uzun sürüyor galibaSelvi25 cnm çıktı mı sonucun ???
ay sagolsun yorma kendini temizlikci tutarim dedim Allah razi olsun olmaz yapicam dedi.Bir aydir görmüyorum insallah iyidir :)
Ne guzel canim şanslısın .
ayy insallah canim insallah :)yaa çok sevindim inanmıyorum canımm benim inşallah hamilesindir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?