Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Su an hatirlamiyorum canim kullandigimiz seylerle yukselmisti

Kizlar okula baslayanlara hayirli bir donem,
Islerine gidenlere hayitli isler diliyorum.
Evde oturanlara guzel bi gun diliyorum ve ev islerinde kolayliklar diliyorum (ev isi en zoru bitmiyorrrr )
Gunaydin canim ne temizliği yorma kendini
Okuldan slmlar herkese....
okul başladı herkese hayırlı dönemler diliyorum. Çabucak biter inşşşşşş
Insallah canim benim icin en zor donem olcak bitse de gitsek modundayim :))

Rabbim yardimcin olsun canim

Afilim92 yok canim iste yapamiyorum sagolsun gorumcem yapti hep Allah ondan razi olsun. Yapamadigim icin zor geliyo :)

Canım kan pıhtılaşma testimi aldım pıhtılaşma yok herşey normal HCG verdm öğleden sonra doktor la görüşecegim

Ay çok sevindim inş darısı benim başıma. Hadi gözün aydın. Allah çocuğunu korusun kollasın cnm sana bağışlasın

Merhaba Hanımlar, hepimize sağlıklı güzel bi hafta olsun. Okulu açılanlara iyi bir yarı yıl olsun. Bugün aşılama konusunu araştırıyordum. Ben bundan on oniki sene önce Ankarada bir doktorda adet ağrılarım için muayene olmuştum. Bir Profdu bu ve çok zor randevu almışdım çunku öyle genç kızlara sorunsuz hastalara bakmıyordu. O güne kadar çok dr gitmişdim ve hepsi de bünyen yapın hiç sorun yok demişlerdi. Kusmalarım, ağrılarım, iş hayatımın olumsuz etkilenmesi vs .. Nolursa olsun sorun arıyor ve ikna olamıyordum. Sonra tüp bebek yaptıran bi arkadaşımın ablası bu Prof u tavsiye etti, dediğim gibi normal bi hasta olduğum için zor randevu aldım. Gittim. O zamanın parası ile 300 Tl de muayene ücreti verdim. Adam her detayda titiz bakıyor kontrol ediyor konuşuyor benden ektra bişeyler istedi onları değerlendirdi ve tüm sonuçlarım normal çıktı .. O gün 300 lirayıda verdikden sonra :) ve karşımdaki de bir Prof olunca bana güven verdi ben ikna oldum. Bende bir sorun yoktu ve o ağrıları çekecektim çektimde.

Kızlar şimdi 13 15 sene sonra internette şuanda aşılama hakkında bilgi arıyordum, Doktorun ismini unutmuşdum. İnternette şimdi tesadüfen gördüm. Prof Dr Recai Pabuçcu. Ankarada olan arkadaşlar varsa bilgi amacıyla yazıyorum. Gerçekten hayatımda tanıdığım duyduğum işini en iyi yapanlardan .. İstanbuldayım imkanım olsa yine ona giderdim. Ufuk Ünv bünyasinde çalışıyormuş, gitmek isteyen araştırabilir.

Bu ay İstanbulda Prof. Teksen Çamlıbele gideceğim. Bu sürece yeni başlıyorum. Hayırlısı. Umarım dilerim doğru kişilerde iyi sonuclar alırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…