Canım İnan ben de bilmiyorum sanki azmış gibi geliyor. Bu yazdıkları impryl neye etkisi var onu da tam bilmiyorum. Trental ne canım yani vitamin mi o da ?Eşim gün aşırı klomen hergün de trantal kullanacak. Bunun yanında promen k vercem ama e vitamininde kararsızım herşeyi yüklemem ne kadar doğru olur bilemedim.
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. :)İyi canm normal seyrinde
kullanin insallah faydasi olur. Tesekkur ederim2ay emodex kullandik şimdide promen k kullanalım bakalım inşallah yukselir. Bu arada hamileliğinize coooook sevindim. Allah kucağınıza almayi nasip etsin.
İnşaallah öyledir ben güvenmiyrm HCG ye de hep böyle yüksek çıkardı ama gerisi gelmedi bakalım inşallah bu öyle olmazSelvi25 cnm çok sevindim ya. Ben 160 tan üstünü göremedim hiç ki bu rakamda adetten 5/6 gün sonra çıkardı hep. Senin ki çok iyi çıkmış yüksek ihtimalle sağlıklı bi gebelik. Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın. Kucağına da alırsın inş tez zamanda. Çok mutlu olduk vallahi keyfimiz yerine geldi.
Tebrikler canim Allah devamini da gostersin insallah
Yok canim belli değil saglikla gelsin de hic fark etmez .tabi insan görmek istemezmi ya :) cinsiyeti belli oldumu
İzin alamadıki ya bugün konuşcak inşallah yaptırıcaz yoksa canım muhakkak atarım buraya fotosunu pekmez içiyor şuan için başka bişe yok doktor belki takviye ilaç yazarSuskun Ceylan
Sevindin galiba kuzum hadi hayırlısı bakalım inşallah bir bakmışsın bebiş gelmiş olur.
Eşinden şakın takviyeleri kesme incir, keçiboynuzu, nohut bunları ver muhakkak. Vitaminde kullansın. Bir de aperm sonucunu görseydik iyiydi. :)
Tabi sende kendine iyi bak!!
Gözün aydın darısı bizlere inşallah
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sağlıklı gebeliktirCanımSelvi25 çok sevindim senin adına olduğu belliydi zaten gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Sanırım trantal kan dolaşımını hızlandırıyor damarlarla ilgili bir ilaç vitamin değil.Canım İnan ben de bilmiyorum sanki azmış gibi geliyor. Bu yazdıkları impryl neye etkisi var onu da tam bilmiyorum. Trental ne canım yani vitamin mi o da ?
Canm merhaba bizde ımpryl kullandık hasarımızı düşürdü evet içerik biraz bos ama emodexten alamadığım cvp ondan alındı şükür.klomen kullanmaya devam edin ama arada fsh kontrolünü yApın bi süre sonra sbt kalıosa devam edin bizim öyle olmustu tahlilde 13 cıkmıstı kullanmaya devam ettik cvp gelene kadar ben arada fsh kontrolü yaptırdım 13 civarıydı eğer yüksek cıksa hemen kesicektim canm ilacı istesin eczacın illaki bulunuyor netten alma bende solgarları bulurken sorun yaşadım gümrükte kalmıs ama eczacım başka ilden getirti sağolsunYa kızlar ben bi kaç şey soracağım cevaplarsanız çık memnun olurum. Birincisi impryl nasıl bi takviye tek başına sanki yetersiz gibi anlamadım Kaan hoca klomenle ikisini yaZmış. İkincisi impryl eczane depolarda göremiyor netten alsam olur mu? Üçüncüsü iki hafta sonra tahlil vereceğiz ama Kaan hoca cevap verinceye kadar ne olacak?Ya çok yükselirse hormonlar..
aynen canım inşallahhhYok canim belli değil saglikla gelsin de hic fark etmez .
canım gözünüz aydın çok sevindimmm.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sağlıklı gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?