- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canımsın. Amin. İnşallah hepimiz ..
canim recai pabuccuyu taniyorum. En hakin arkadasim ona gidiyor. Dogum yapmak uzere bu haftalarda. Benimde durumum kesinlesirse ona gitmeyi planliyorumMerhaba Hanımlar, hepimize sağlıklı güzel bi hafta olsun. Okulu açılanlara iyi bir yarı yıl olsun. Bugün aşılama konusunu araştırıyordum. Ben bundan on oniki sene önce Ankarada bir doktorda adet ağrılarım için muayene olmuştum. Bir Profdu bu ve çok zor randevu almışdım çunku öyle genç kızlara sorunsuz hastalara bakmıyordu. O güne kadar çok dr gitmişdim ve hepsi de bünyen yapın hiç sorun yok demişlerdi. Kusmalarım, ağrılarım, iş hayatımın olumsuz etkilenmesi vs .. Nolursa olsun sorun arıyor ve ikna olamıyordum. Sonra tüp bebek yaptıran bi arkadaşımın ablası bu Prof u tavsiye etti, dediğim gibi normal bi hasta olduğum için zor randevu aldım. Gittim. O zamanın parası ile 300 Tl de muayene ücreti verdim. Adam her detayda titiz bakıyor kontrol ediyor konuşuyor benden ektra bişeyler istedi onları değerlendirdi ve tüm sonuçlarım normal çıktı .. O gün 300 lirayıda verdikden sonra :) ve karşımdaki de bir Prof olunca bana güven verdi ben ikna oldum. Bende bir sorun yoktu ve o ağrıları çekecektim çektimde.
Kızlar şimdi 13 15 sene sonra internette şuanda aşılama hakkında bilgi arıyordum, Doktorun ismini unutmuşdum. İnternette şimdi tesadüfen gördüm. Prof Dr Recai Pabuçcu. Ankarada olan arkadaşlar varsa bilgi amacıyla yazıyorum. Gerçekten hayatımda tanıdığım duyduğum işini en iyi yapanlardan .. İstanbuldayım imkanım olsa yine ona giderdim. Ufuk Ünv bünyasinde çalışıyormuş, gitmek isteyen araştırabilir.
Bu ay İstanbulda Prof. Teksen Çamlıbele gideceğim. Bu sürece yeni başlıyorum. Hayırlısı. Umarım dilerim doğru kişilerde iyi sonuclar alırım ..
promen k.yi tek gecerim. Bizim ileri hizimiz 0.di promen k kullandiktan sonra %50 olduHanımlar hız için promen k mı yoksa emodex mı iyi .
Ayyy canım sen bunu bana neden söylemedin.promen k.yi tek gecerim. Bizim ileri hizimiz 0.di promen k kullandiktan sonra %50 oldu
yani canim biz agustosta tup bebek yaptirdik. O testlerde hep hiz 0 cikiyordu. Tup bebek tutmayinca ben dedim ki boyle olmayacak esime takviye alayim emodex kullandik daha sonra kaan aydos promen k.yi verince onu kullandik artti cok sukur. Yaklasik 5 ayda canimAyyy canım sen bunu bana neden söylemedin.
Kaç ayda yükseldi bizim şu haraketsiz spermlerin poposuna vursada biraz haraketlenmeye başlasalar.Keyif yapıyorlar.
Kuzum darısı bize inşallah. Yerinde haraket nasıl dı? %50 yerinde haraketmiydi de haraketlendirdiniz. Yoksa haraketsizler de haraketlendi mi??yani canim biz agustosta tup bebek yaptirdik. O testlerde hep hiz 0 cikiyordu. Tup bebek tutmayinca ben dedim ki boyle olmayacak esime takviye alayim emodex kullandik daha sonra kaan aydos promen k.yi verince onu kullandik artti cok sukur. Yaklasik 5 ayda canim
Burdayimmmm@Erse35Suskun Ceylan kızlar nerelerdesiniz bir ses verin. Ceylan adet sancın başladı mı?
Ersecimm internetin mi Yok??
Bunarada varikosel adlı topiklere gelmeyi düşünmüyorum artık.. küstümama sizlerden değil varikoselden küstüm daha karşıma çıksın istemiyorum bir ömür boyu.. göresim bile yok.
İyi bir değer sanki ne dersin?
eski yaptrdigimiz tetslerde yerinde hareketli bir testte %18 cikmis birinde %12 cikmis. Birde ayni testlerde birinde %55 birinde %42 hareketsiz cikti.Kuzum darısı bize inşallah. Yerinde haraket nasıl dı? %50 yerinde haraketmiydi de haraketlendirdiniz. Yoksa haraketsizler de haraketlendi mi??
İyi canm normal seyrindeİyi bir değer sanki ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?