Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P Perican01 emek verenler karşılığını muhakkak ki alacaktır. Eğer olmuyorsa senin için hayırlı olandır ve karşılığı muhakkak ki ahirette vardır. Dua kader üzerinde çok etkili dua ile kal.. Allahım yardımcın olsun sen çok iste ve herşeyi yap inşallah bir gün anne olduğunu da göreceksin.

Forumda Recai Pabuçcu hakkında bir başlık buldum. Central Clinic diye bir yerde çalışıyormuş. Benim gittiğim 12 13 belki 15 sene önceydi. Özel muayenehanesi vardı. Şİmdi bu kliniğin sahibi galiba. Kliniğin hiç hijyen olmadığını hemsirelerin kötü davrandığını yazanlarda olmuş. Çok iyi araştırmak lazım. Ben bu adamı hocaların hocası diye tüp bebek yapan bi ark mın ablasından şiddetle tavsiye alarak gittim. Çok önemli konular şimdi ben tavsiye ederken vabal altında kalmak istemem. Siz iyi araştırın ..

Canımsın. Amin. İnşallah hepimiz ..

canim recai pabuccuyu taniyorum. En hakin arkadasim ona gidiyor. Dogum yapmak uzere bu haftalarda. Benimde durumum kesinlesirse ona gitmeyi planliyorum

Ben tüp bebekten önce aşılamamı yaptırsam bi diyorum. Eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu 3 e giriyoruz. Acaba bu ara sperm tahlili versek bende tedaviye geçsem hemen. Ah takdim yine başladım araştırmalara soruşturmalara :)

Kızçelerrr eşim Kaan hocadan randevu almış Nisanın ilk haftası ve mailime cvp tarihi de 14 Nisan
Şimdi ben ne yapmalıyım gitmeden önce anlaşılan cvp gelmeden biz gitmiş olacağız.
Nereden nereye ameliyatı beklerken Ankara yollarına düştük.

Ayyy canım sen bunu bana neden söylemedin.
Kaç ayda yükseldi bizim şu haraketsiz spermlerin poposuna vursada biraz haraketlenmeye başlasalar. Keyif yapıyorlar.
yani canim biz agustosta tup bebek yaptirdik. O testlerde hep hiz 0 cikiyordu. Tup bebek tutmayinca ben dedim ki boyle olmayacak esime takviye alayim emodex kullandik daha sonra kaan aydos promen k.yi verince onu kullandik artti cok sukur. Yaklasik 5 ayda canim

@Erse35 Suskun Ceylan kızlar nerelerdesiniz bir ses verin. Ceylan adet sancın başladı mı?
Ersecimm internetin mi Yok??
Bunarada varikosel adlı topiklere gelmeyi düşünmüyorum artık.. küstüm ama sizlerden değil varikoselden küstüm daha karşıma çıksın istemiyorum bir ömür boyu.. göresim bile yok.

Kuzum darısı bize inşallah. Yerinde haraket nasıl dı? %50 yerinde haraketmiydi de haraketlendirdiniz. Yoksa haraketsizler de haraketlendi mi??

Burdayimmmm sadece göğüslerim ağrıyor canım akintim durdu çarşamba olmam gerek ama sanki bu iki gün gecikecek yumurta geç catladi diye düşünüyorum beklemedeyim canım burdan yazarım canım

Saklicennet bu arada dün ilk defa eşim bı defa asilama deneyelim sonra ugrasmayalim tüp Bebek yaptıralım bu sene halledelim bu işi dedi baktım kaldım

Suskun Ceylan
Sevindin galiba kuzum hadi hayırlısı bakalım inşallah bir bakmışsın bebiş gelmiş olur.
Eşinden şakın takviyeleri kesme incir, keçiboynuzu, nohut bunları ver muhakkak. Vitaminde kullansın. Bir de aperm sonucunu görseydik iyiydi. :)
Tabi sende kendine iyi bak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…