Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
30, 2 yıldır istiyoruz.
tamam canim ekliim

Ah canim benim benimde icim kan agliyordu. Rabbim insallah nasip eder insallah haketmisimdir... senin icinde cok sevindim canim Allah en guzelini nasip etsin hep dua ediyorum sizlere
Yok canım ben değildm
tamamdir canim. Ben korkuyorunda istersen seni de silebilirim ben dun sen mesaj atinca vok sevindim bide heyacanladim hamile yazdim ama dr.a gorundukten sonra yaz dersen oyle yapabilirim

tamam canim. Ben selvi yazdi sanip acaba onun icin acele mi karar verdim diye dusundumde. Empati yaptim istemeyebilir arkadasimiz cunku. Dr.a gorunucem diyebilir diye sormustum

Selvi25 canim senin mide bulantin nasil? Benim aksamda bulantim vardi. Ne zmaan gideceksin dr.a? Adetin kac gun gecikti? Cok mu sordum

Canım bize de daha genç cevap yazdı.klomen gün aşırı bide impryl yazmış 2 hafta sonra hormon tahlili istemiş.
Eşim gün aşırı klomen hergün de trantal kullanacak. Bunun yanında promen k vercem ama e vitamininde kararsızım herşeyi yüklemem ne kadar doğru olur bilemedim.

Selvi25 canim senin mide bulantin nasil? Benim aksamda bulantim vardi. Ne zmaan gideceksin dr.a? Adetin kac gun gecikti? Cok mu sordum
Bugün adet olmam lazımdı yarın gidecgm sabah inşallah.çok şiddetli değil mide bulantm ama açken bulanıyor tuhaf bişey hassasiyet var midemde.geçtgmz hamileliğimde adet olmam gereken günde 204 idi canım bakalım yarınkaç çıkar bende meraktym

ben son 2 3 gundur hic ac kalamiyordum hemen yemek yemek istiyodu canim. Sabah kalkinca bulandi biraz bide aksam iste.ay bakalim kac cikacak. Insallah guzel olur sonuclar. Sanirim seninki bi hafta kadar onde mi? Benim son adetimin baslangic gunune gore 3+3 haftalik.

Bide çok acıkıyrm idrarda koyuluk ve et istiyor canım dün okadar yedimki annemler eşim baya göz hapsinde idim eşimde sen diyettmiydn sanki diyor kulagıma
hala soylemedin di mi ay cok fenasin. Soylesen mutlu olur yaw yaziktir etme
Benimde idrarim baya koyu ve canim hep eksi seyler cekiyor. Eksi kivi cok yiyorum

Benmde 4 +2 bugün yarın 3 oluyor inşallah yazarm hemen değerimi

zeynepppppppp ay canım okuduğumda çok güldüm. Bizim kocişler ilişkiden sonra bacaklarımızdan tutup biraz sağa sola silkeleyecekler spermlerin ileri çabuk gitmesi içinmiş haha

Yok daha neler. Milletin gebe kaldığından haberi olmuyor bizim de nerdeyse bi amuda kalkmadığımız kaldı. Öldürmek istiyorum kendimi. Kimseye silkelettiremem kendimi valla

Benmde 4 +2 bugün yarın 3 oluyor inşallah yazarm hemen değerimi
benim adet duzenim sasti ya bi ton ilac tup bebek histeroskopi derken 26 gunde olan döngum 21 gune indi. Insallah sorun olmaz dr.um sorun yok dedi ama. Bende diyorum acaba abartiyor muyum belirtileri? Ama yok ya olani yaziyorum. Hemen degerini yaz canim meraktayiz

Söylemedm arkadaşım hiç ciddiye almıyor canım sıkılıyor benmde
ya neden boyle yapiyor ki. Onceden dusuk yasamis olsan bile sana daha cok destek olmali. Senin ruh halini dusunmuyor mu ?

Düşecek gözüyle bakması çok rahatsız etti beni sonra yaptım test daha çıkmadı dedim çok kırıldım bu rahatlıgına öenmsemedi boynuna sarıldım hiç tepki vermedi nasıl kötü oldum

Düşecek gözüyle bakması çok rahatsız etti beni sonra yaptım test daha çıkmadı dedim çok kırıldım bu rahatlıgına öenmsemedi boynuna sarıldım hiç tepki vermedi nasıl kötü oldum
Canm bence sen hamilelik belirtsi duygusallık yaşamaya başlamıssın üzme kendini bak söyle nasıl mutlu olucak eminim böyle yaparak kendini ve bebisi üzme lütfen

anladim. Pek iyi olmamis ama biliyosun erkekler bizim gibi hassas degiller canim canini sıkma

Afilim92
Afilim aklıma birşey takıldı sizde haraketsiz sperm yüzdesi kaçtı? Düşünebildiniz mi?
Bu aralar kafam haraketsiz spermlere takıldı uykumda bile uğraşır oldum bugün gözümü bir açtım aklıma ilk gelen şey mix form morfolojiye e vitamini iyi gelir mi? Kendimi hasta etmek istemiyorum ne yapacağım bilemedim. :) cvp verirsen çok sevinirim. Okulun ilk günü iyi çalışmalar diliyorum sana, Allah’a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…