Kızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?Kızçelerrr eşim Kaan hocadan randevu almış Nisanın ilk haftası ve mailime cvp tarihi de 14 Nisan
Şimdi ben ne yapmalıyım gitmeden önce anlaşılan cvp gelmeden biz gitmiş olacağız.
Nereden nereye ameliyatı beklerken Ankara yollarına düştük.
Tamam canım o zaman iki haftadan sonra da devamlı kontrol ettirelim. Her eczacı ne sorsam bulamıyor sinir oldum. Tamam biraz daha bakınayım o zaman çok teşekkür ederim cevabın için canım.Canm merhaba bizde ımpryl kullandık hasarımızı düşürdü evet içerik biraz bos ama emodexten alamadığım cvp ondan alındı şükür.klomen kullanmaya devam edin ama arada fsh kontrolünü yApın bi süre sonra sbt kalıosa devam edin bizim öyle olmustu tahlilde 13 cıkmıstı kullanmaya devam ettik cvp gelene kadar ben arada fsh kontrolü yaptırdım 13 civarıydı eğer yüksek cıksa hemen kesicektim canm ilacı istesin eczacın illaki bulunuyor netten alma bende solgarları bulurken sorun yaşadım gümrükte kalmıs ama eczacım başka ilden getirti sağolsun
Dualarımız seninle canım rabbim onları sana tutundursun. Sende eşinde çok dua edin. Eşin elini karnına koyup 7 ayetel Kursi okusun. İnşallah olacak bu sefer..Kızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Embriyolog kalitesi çok iyi dedi kızlar dua edin bana
Sağol canm Allah razı olsun inşallah inşallah.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDualarımız seninle canım rabbim onları sana tutundursun. Sende eşinde çok dua edin. Eşin elini karnına koyup 7 ayetel Kursi okusun. İnşallah olacak bu sefer..
Insallah canim imkanin varsa Meryem Suresi oku okuyamiyorsan dinleKızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Kızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?
Cvp gelmeden randevu tarihimiz gelmiş olacak. Eşim sekreteriyle konuşmuş sayı 19 milyon haraket yok demiş. Oda bize o yeter gelin sonuç alacaksınız tedavi sonrası diye konuşmuş çok mutlu olduk açıkcası. Gitmeden DNA hasar panelini yaptıralım değil mi? Acaba canlılığa da baktırsak mı %93 haraketsiz ya ne yapalım?
Bir melek gelsin B Beyza_2018
Canım ben de DNA hasar testini yaptırmadan gittim 1 ay attı tedavi başlaması tabi. En azından hasar testini yaptırıp gidin derim benKızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?
Cvp gelmeden randevu tarihimiz gelmiş olacak. Eşim sekreteriyle konuşmuş sayı 19 milyon haraket yok demiş. Oda bize o yeter gelin sonuç alacaksınız tedavi sonrası diye konuşmuş çok mutlu olduk açıkcası. Gitmeden DNA hasar panelini yaptıralım değil mi? Acaba canlılığa da baktırsak mı %93 haraketsiz ya ne yapalım?
biz de nisan başı gidiyoruz nasipse sizin sorun neydi inşallah vesilemiz olur..beklemek çok acıKızçelerrr eşim Kaan hocadan randevu almış Nisanın ilk haftası ve mailime cvp tarihi de 14 Nisan
Şimdi ben ne yapmalıyım gitmeden önce anlaşılan cvp gelmeden biz gitmiş olacağız.
Nereden nereye ameliyatı beklerken Ankara yollarına düştük.
Ay inş seninde tutar ikiz bebişlerin olur ya. Buaralar canlandı burası ohhhhh keyfimiz yerine geliyor valla bahara doğru keşke hepimiz gebe kalsak toptan. Ne muhteşem olur varyaKızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Bizim sayımız 19 / 43 milyon arası değişiyor ileri hızlı artmıyor hep %7.. %93 haraketsiz 0 morfoloji. Gelin dedi mail atmıştım normal yolla çocuğunuz olur dedi inşallah dediği gibi olur.biz de nisan başı gidiyoruz nasipse sizin sorun neydi inşallah vesilemiz olur..beklemek çok acı
Canım panelin içinde var zaten bildiğim kadarıyla.imkanin varsa panel yaptır.elinde olsun testleriniz.esim bütün testlerini götürmüştüKızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?
Canım inşallah sana tutunur ve bırakmazlar olumlu sonuçlanır inşallahKızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Tamam canım sağolun eşimle konuşayım da öne çektirmeye çalışsın o arada biz de paneli yaptıralım.Saklicennet canım zeynepppppppp ye katılıyorum arayın ısrar edin öne alırlar ama tabi önce testini versin eşin panel 20gune çıkıyor neredeyse onu elinize almadan önce gitmeniz pek bir işe yaeamaz
Ya bence bi kerede panel verin mikrogende kaan hocanın hastasıyız diyin nakit 650 tl daha fazla zaman kaynetme cünkü hareket sorunu var sizde canlılık ve oksidatif stresede bakılsın dna hasarı var bide 3 lü yaniKızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?