Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Kaan hocaya gidenler cvp verir misiniz?
Cvp gelmeden randevu tarihimiz gelmiş olacak. Eşim sekreteriyle konuşmuş sayı 19 milyon haraket yok demiş. Oda bize o yeter gelin sonuç alacaksınız tedavi sonrası diye konuşmuş çok mutlu olduk açıkcası. Gitmeden DNA hasar panelini yaptıralım değil mi? Acaba canlılığa da baktırsak mı %93 haraketsiz ya ne yapalım?
Bir melek gelsin B Beyza_2018

Tamam canım o zaman iki haftadan sonra da devamlı kontrol ettirelim. Her eczacı ne sorsam bulamıyor sinir oldum. Tamam biraz daha bakınayım o zaman çok teşekkür ederim cevabın için canım.

Kızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Embriyolog kalitesi çok iyi dedi kızlar dua edin bana
Dualarımız seninle canım rabbim onları sana tutundursun. Sende eşinde çok dua edin. Eşin elini karnına koyup 7 ayetel Kursi okusun. İnşallah olacak bu sefer..

Dualarımız seninle canım rabbim onları sana tutundursun. Sende eşinde çok dua edin. Eşin elini karnına koyup 7 ayetel Kursi okusun. İnşallah olacak bu sefer..
Sağol canm Allah razı olsun inşallah inşallah.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Cancağzım ben olsam kesinlikle baktırırım. Çok pişmanım baktırmadığıma. Parayı düşünme bence baktır DNA paneli iste hepsi var zaten içinde. Kaan hoca gönderdi de indirim yapıyorlar düzende yapılacaksa. Bide eşin sekreteri arasın arada yer varsa alsın sizi. Bize 2 ay sonrasına tarih vermişti. Eşim çok ısrar etti 3/4 güne bir aradı 15 gün sonra gitti muayeneye. Israr iyidir bazen işe yarar

Canım ben de DNA hasar testini yaptırmadan gittim 1 ay attı tedavi başlaması tabi. En azından hasar testini yaptırıp gidin derim ben

biz de nisan başı gidiyoruz nasipse sizin sorun neydi inşallah vesilemiz olur..beklemek çok acı

Kızlar ben bebislerimi aldım inşallah yavrularım tutunur bana
Embriyolog kalitesi çok iyi dedi kızlar dua edin bana
Ay inş seninde tutar ikiz bebişlerin olur ya. Buaralar canlandı burası ohhhhh keyfimiz yerine geliyor valla bahara doğru keşke hepimiz gebe kalsak toptan. Ne muhteşem olur varya

biz de nisan başı gidiyoruz nasipse sizin sorun neydi inşallah vesilemiz olur..beklemek çok acı
Bizim sayımız 19 / 43 milyon arası değişiyor ileri hızlı artmıyor hep %7.. %93 haraketsiz 0 morfoloji. Gelin dedi mail atmıştım normal yolla çocuğunuz olur dedi inşallah dediği gibi olur.

L Longway2015 zeynepppppppp
Kuzular panelin için de canlılık testi de var mı?
Pöfff mecbur düzende yaptıracağız hiç de istemiyorum ama istanbulda bir o var. Şimdi kesin değerlerimiz yüksek çıkar genelde sperm testi yüksek çıkıyormuş.

Canım panelin içinde var zaten bildiğim kadarıyla.imkanin varsa panel yaptır.elinde olsun testleriniz.esim bütün testlerini götürmüştü

Saklicennet canım zeynepppppppp ye katılıyorum arayın ısrar edin öne alırlar ama tabi önce testini versin eşin panel 20gune çıkıyor neredeyse onu elinize almadan önce gitmeniz pek bir işe yaeamaz

Ya bence bi kerede panel verin mikrogende kaan hocanın hastasıyız diyin nakit 650 tl daha fazla zaman kaynetme cünkü hareket sorunu var sizde canlılık ve oksidatif stresede bakılsın dna hasarı var bide 3 lü yani

Kizlar beni yanitlarsaniz cok memnun olurum. Benden hic kimse hsg istemedi, bugun bi dr a sordum hsg gerek yok ki sizin icin bir sorun olsa mutlaka hormonlarda kendini gosterirdi b sekilde adetler duzenli sonuclar normal yani gerek yok sizin acinizdan dedi. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…