Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bugun psikolojimi mazur gorun, esimin varikosel ameliyati 80 gunu dolunca gidip hemen asilama yaptirayim diyorum. Sperm sayisi uygunsa zaman kaybetmek istemiyorum

Bende çektirmedim eşimde sorun cıkınca kaan hoca senin cekilmene simdilik gerek yok önce sorunu halledelim demişti ama benimde içimde bi kuşku var cok haklısın

Ya bence bi kerede panel verin mikrogende kaan hocanın hastasıyız diyin nakit 650 tl daha fazla zaman kaynetme cünkü hareket sorunu var sizde canlılık ve oksidatif stresede bakılsın dna hasarı var bide 3 lü yani
Ama ben istanbuldayım test vermek için de gideyim Ankara’ya o zaman.
Sekreter doktorla görüşmeden yaptırmayın Kaan aydos ne isterse yaptırırsınız hemen demiş ama ben elimde olsun istiyorum.

Ama ben istanbuldayım test vermek için de gideyim Ankara’ya o zaman.
Sekreter doktorla görüşmeden yaptırmayın Kaan aydos ne isterse yaptırırsınız hemen demiş ama ben elimde olsun istiyorum.
Salla bizede öyle dedi o ben yaptırdım cokta iyi oldu cvp için beklemedim direk tedaviye başladı sen ist düzenden bi fiyat alsana eğer pahalı ise mikrogende yaptır ben düzeni pek sevmedim ne yalan söyleyim kaan hoca sonra Zaten mikrogene yönlendirdi sen bi ara orayı fiyat biraz tuzlu die biliyorum ist şubenin ne alakaysa

Ben panel yaptırmadım canım daha doğrusu Kaan hoca sadece DNA hasar testi istedi. Ama panel daha kapsamlı bir şey değil mi?

Siz DNA hasar paneli yaptırın bu pakette canlılığa,ros A, DNA hasarına birde sperm testi var 800lira falandı yazın.

Eşime söyliyeyim günü birlik gidip test verelim der Yada uçakla gidip geleyim der. Biran önce bir yerden başlamak istiyorum.

Ben Kaan hocaya sadece spermiyogram ve hormon testleri ile gitmiştim canım. Tabi dna hasar testi istedi. Panel yaptırmadık o öyle deyince ama sen hazırlıklı gidebilirsin

Hasar ne alemde ona baktırdınız mı cnm ?
Hasardan bahsetmediler bizde hic. Spermiyogram verdik hep kuyruk bas boyun anotomisi gibi seylerse hasar dedigimiz ayni testin icinde geciyordu bu bilgiler ama hasar var demediler hic, sayi dusuk ve morfoloji 2 di. B on gun icinde tekrar test veririz. Bende diyorumki test verdiginde yikama islemide yapilsin asilama yaptirayim

Canım bence hormon farklı şey hsg farklı şey.cunku hsg de kanallara ve rahime bakiyorlar aklında kalmasın onuda çektirme.ben çektirmiştim.cunku kanallarda tıkanıklık yapışıklık oluyor rahimde

P Perican01 canım esde çıkınca ona yöneliyorlar ama sen bekle esinin değerleri duzelsin ki 80gun az bir süre 3 4 ayda kendini düzeltmeye başlıyor aşılama için erken sanki duzelirse normal hamile kalabilirsin.ama tabi takviye kullanın vitamin.dna hasarına da baktirin.biz önce sayı morfolojiye takıldık bir baktık birde hasar die bir şey var.baya ugrastik.o yüzden hasar varmı onuda kontrol ettirin.insallah eşin tez vakitte şifa bulurbul gelir

Cok tesekkur ederim Bugun urologla gorustum 80 gun yeterli dedi daha fazla beklemenize gerek yok 80 gunde b gorelim bakalim dedi. Haklisin normalde 3 6 ay arasi derler .. belkide b onumuzu gorelim diye demisdir

Ben panel yaptırmadım canım daha doğrusu Kaan hoca sadece DNA hasar testi istedi. Ama panel daha kapsamlı bir şey değil mi?
Biz önce sadece hasar yaptırdık hazır gittik tedaviye başladı 3 sonra tekrar hasar istedi yükselmişti sonraki 3 ayda panel istedi düşmüştü hasar.panelde hasar oksidadif stres canlılık bide sperogram var cnm

Hasar dna içinde morfolojiden bağımsız bi test oluyor aklında olsun belki onada baktırırsın %20 den fazla ise döllenmeye engel yada düşükle sonuçlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…