Sağol canm Allah razı olsun inşallah dinlerim tabi canmInsallah canim imkanin varsa Meryem Suresi oku okuyamiyorsan dinle
Insallah olumlu sonuclanir kuzum yaa dur bakalim Allah buyuk belki tutar sana surpriz yapar bebegin .Ali Acar mi oyle konustu ?Kızlar ben 1 saat önce aşılama yaptırdım ama Dr pek umut verici konuşmadı çünkü bugün spermiyogram sonucumuz kötü çıkmış önceki ile hiç alakası yok dedi de şaşırdı bu süreç çok yorucu Allah hepimize sabır versin
Sağol canm Allah razı olsun inşallah ya çok teşekkür ederim ne güzel insanlarsiniz hepiniz bana ayrı ayrı moral oluyorsunuz .Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAy inş seninde tutar ikiz bebişlerin olur ya. Buaralar canlandı burası ohhhhh keyfimiz yerine geliyor valla bahara doğru keşke hepimiz gebe kalsak toptan. Ne muhteşem olur varya
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah..Canım inşallah sana tutunur ve bırakmazlar olumlu sonuçlanır inşallah
Belli olmaz canım kısmet bu işler bakarsın tutar.bir tane lazim inşallah güzel haberlerini alırız sen olumlu düşün olumlu olsunKızlar ben 1 saat önce aşılama yaptırdım ama Dr pek umut verici konuşmadı çünkü bugün spermiyogram sonucumuz kötü çıkmış önceki ile hiç alakası yok dedi de şaşırdı bu süreç çok yorucu Allah hepimize sabır versin
İnsallah, hareket olsun da herseyi birakip ilk sana yazacağım canimİnşallah inşallah. Sizin sonuçları çok merak ediyorum canlılık haraket oluşacak mı diye.
Aşılamayı yaptıktan sonra görüşme yaptık o sırada bugün yapılan spermiyograma baktı önceki ile alakası yok falan dedi olumsuz gibi konuştu ama iyi de dedi yıkama sonrası 60 milyon sperm var toplam hareketlilik %80 önce iyi demişti ama öncekini görünce olumsuz konuştu aşılama tutmazsa ne yaparız onu düşünüyorum dedi ya bi tane daha aşılama ya da tüp bebek olmalı dedi yasın evlilik süren sebebiyle bekleme der gibi konuştu hep bekleyelim diyordu aşılamayı ben kendim istemiştim biraz kafası karıştı adamın spermiyogramdan aşılama tutmazsa başka iki yerde tekrar spermiyogram yaptırın dedi çorba oldu kafam moralimiz bozulduInsallah olumlu sonuclanir kuzum yaa dur bakalim Allah buyuk belki tutar sana surpriz yapar bebegin .Ali Acar mi oyle konustu ?
Iste net olmayisi insani en cok yipratan .Abimle yengemi yillardir oyaliyor .Tutmaz ama yapalim diyor mesela .O psikoloji ile zaten olacağı varsa da olmuyor .Surekli bekle yasin kucuk bekle deyip duruyor .Yengem au an 26 yasinda tedaviye başladiklarinda 20 yasindaydi .30 olmasini mi bekliyor nedir anlamiyorum .Güven vermiyor alaninda en iyilerden biri olsa da hasta psikolojisini hice sayiyor .Insallah bu asilaman tutar da sen de muradina kavusursun canim .Sen onun kotu dedigine bakma Rabbim ol desin tum engeller yikilir sana yol olur .Bize Nova da Ali Sami hoca asla dogal yoldan çocuğunuz olmaz demisti o ses hala kulaklarimda cok zoruma gitmisti .Aşılamayı yaptıktan sonra görüşme yaptık o sırada bugün yapılan spermiyograma baktı önceki ile alakası yok falan dedi olumsuz gibi konuştu ama iyi de dedi yıkama sonrası 60 milyon sperm var toplam hareketlilik %80 önce iyi demişti ama öncekini görünce olumsuz konuştu aşılama tutmazsa ne yaparız onu düşünüyorum dedi ya bi tane daha aşılama ya da tüp bebek olmalı dedi yasın evlilik süren sebebiyle bekleme der gibi konuştu hep bekleyelim diyordu aşılamayı ben kendim istemiştim biraz kafası karıştı adamın spermiyogramdan aşılama tutmazsa başka iki yerde tekrar spermiyogram yaptırın dedi çorba oldu kafam moralimiz bozuldu
Canım benim nemolması gerekiyormuş 60 milyonun sperm ve %80 hızlı az bir sonuç mu. Bizde yıkama sonrası kalan spermlerin hepsi haraketsiz. Ve size o an bunları demesi çok yanlış aşılama olduktan sonra insanın moralini bozmamalı. Sonraki görüşmeleriniz de açıklayabilir di yanlış yapmış. Ve bence değerleriniz yıkama sonrası çok iyi seviyedeymiş hiç kendini yıpratma iyi düşün iyi olsun.Aşılamayı yaptıktan sonra görüşme yaptık o sırada bugün yapılan spermiyograma baktı önceki ile alakası yok falan dedi olumsuz gibi konuştu ama iyi de dedi yıkama sonrası 60 milyon sperm var toplam hareketlilik %80 önce iyi demişti ama öncekini görünce olumsuz konuştu aşılama tutmazsa ne yaparız onu düşünüyorum dedi ya bi tane daha aşılama ya da tüp bebek olmalı dedi yasın evlilik süren sebebiyle bekleme der gibi konuştu hep bekleyelim diyordu aşılamayı ben kendim istemiştim biraz kafası karıştı adamın spermiyogramdan aşılama tutmazsa başka iki yerde tekrar spermiyogram yaptırın dedi çorba oldu kafam moralimiz bozuldu
İnş hayırlısı olur canım çok yoğun kafası çok dolu çok kalabalık acele ediyor bence benim 2 yıl önceki kaydımı bakıp yaşında 28 miş ama hiç göstermiyorsun dedi hocam ben 30 yaşındayım dedim çok iyi bir Dr ama bu kadar kalabalıkta verim alınmayabilir tüp bebekte Ali hocayı hiç düşünmemiştim düşünmem de sanırım aşırı kalabalıkIste net olmayisi insani en cok yipratan .Abimle yengemi yillardir oyaliyor .Tutmaz ama yapalim diyor mesela .O psikoloji ile zaten olacağı varsa da olmuyor .Surekli bekle yasin kucuk bekle deyip duruyor .Yengem au an 26 yasinda tedaviye başladiklarinda 20 yasindaydi .30 olmasini mi bekliyor nedir anlamiyorum .Güven vermiyor alaninda en iyilerden biri olsa da hasta psikolojisini hice sayiyor .Insallah bu asilaman tutar da sen de muradina kavusursun canim .Sen onun kotu dedigine bakma Rabbim ol desin tum engeller yikilir sana yol olur .Bize Nova da Ali Sami hoca asla dogal yoldan çocuğunuz olmaz demisti o ses hala kulaklarimda cok zoruma gitmisti .
İnş Cnm dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşCanım benim nemolması gerekiyormuş 60 milyonun sperm ve %80 hızlı az bir sonuç mu. Bizde yıkama sonrası kalan spermlerin hepsi haraketsiz. Ve size o an bunları demesi çok yanlış aşılama olduktan sonra insanın moralini bozmamalı. Sonraki görüşmeleriniz de açıklayabilir di yanlış yapmış. Ve bence değerleriniz yıkama sonrası çok iyi seviyedeymiş hiç kendini yıpratma iyi düşün iyi olsun.
Yaş 25Ayyy keşkeee kuzumm o hissi hiç tatmadım 5 yıldır dua et
En cok beklemek sorun orda ya saati yok hadi hurra gelince yığılma oluyor Allah yardimciniz olsun hepinizin o kapılarda daha cok beklemezsiniz insallahİnş hayırlısı olur canım çok yoğun kafası çok dolu çok kalabalık acele ediyor bence benim 2 yıl önceki kaydımı bakıp yaşında 28 miş ama hiç göstermiyorsun dedi hocam ben 30 yaşındayım dedim çok iyi bir Dr ama bu kadar kalabalıkta verim alınmayabilir tüp bebekte Ali hocayı hiç düşünmemiştim düşünmem de sanırım aşırı kalabalık
sana sordum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?