Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar .Bugün toplantim var cok erken kalktim .Hic uykumu alamadim yaa

Bizim sayımız 19 / 43 milyon arası değişiyor ileri hızlı artmıyor hep %7.. %93 haraketsiz 0 morfoloji. Gelin dedi mail atmıştım normal yolla çocuğunuz olur dedi inşallah dediği gibi olur.
Kaan hoca çözüyormuş cnm ..1 milyon sayılı bir arkadaş vardı o normal yolla hamile kaldı.bizim sayı 170 milyon..ml de 54 milyon morfoloji 1..ileri hareketli %32 bize de bişe yaptırmayın tüp fln direk gelin dedi telefond konuştuk biz

bana da doktorum hep öyle demişti çok düşük ihtimal sorun olması demişti dediği gibi de oldu..fazla pinpirik olduğum için çektirdim sorun yok şükür..için rahatlıcaksa çektir

Bugun kadin uzmana neden benden hsg istemedi kimse bide ona bakda
bana da doktorum hep öyle demişti çok düşük ihtimal sorun olması demişti dediği gibi de oldu..fazla pinpirik olduğum için çektirdim sorun yok şükür..için rahatlıcaksa çektir
Gunaydin Hanimlar. Tesekkur ederim Canim.

Gunaydin arkadaslar.
Yeni uye degilim onceden de yaziyordum uyeligimi yeniledim.
Hikayemize gelince; 5.5 senedir evliyiz. 2 tup bebek asilamalar hepsi olumsuz.
Kendiliginden 1 gebeligim olustu fakat kalbi durdu kurtaj oldum 1 sene once.
Spermiyogram sonuclarimiz normal cikiyordu. Doktorlar bu degerle olur diyordu hep.
Dna hasarina aklim takildi. Ve tahmin ettigim gibi hasar %34 cikti.
Temmuz gibi tedaviye basladik klomen emodeks merional derken sukur hasari dusurduk fakat sayi morfoloji de dustu.
Somestr tatilinde yeniden test verdik ve maalesef sayi hareketlilik artmasina ragmen morfoloji 0 cikti. Onceleri 7-5 arasindaydi kasimda 1 cikti simdi de 0
Ne yapacagim nereden tutacagim hic bilmiyorum inanin
Tup bebek diyorum, ankaraya 1000 km uzaktayiz. Gidis gelis bir iskence. Esim zaten yumurta toplanana kadar izin alamaz. Ogretmenim okul zamani gozumde cok buyuyor Ankaraya gidip gelmek
Kaan hoca 6 ay icinde gebelik olusur dedi.
Morfoloji sayi ve hareketlklik icin l carnitin l arginin ve pycnegenol alacagim solgar marka. Ayrica hergun havuc suyu iciyor yatmadan once. Impryl de koruyucu amacli kaan hoca onerdi.
Selvi25 gozun aydin cnm umut oldun valla herkese.
Beth18 canim yarin kontrolun var sanirim. Insallahh keseyi gorursunuz tez zamanda.gogsen bey e ben de gitmek istiyorum veya hulusi zeynelogluna.
R rvydmrt transferin mi oldu canim kacirdim ben sanirim orayi

_kunfeyekun_ hoşgeldin canım. E vitamininizde abartmadan kullanabilirsin bana doktorumuz tavsiye etti. Kuyruk anomalisi varsa çinko kuyruk oluşumunda rol oynuyor bilgin olsun. Baş oluşumunda da d vitamini çok etkendir. Havuç suyuna bir damla zeytinyağı damlat emilimi hızlanır.
Rabbim yardımcımız olsun.
En kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz eşlerimizde kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…