ama burada etiketleyebildim ilk sayfaya yapamiyorumSuskun Ceylan seni etiketleyemiyorum ilk sayfaya ya adin hep suskun olarak cikiyo. Baska bir uyenin adi yani
Beni de ekle canım 3. Denemem olacak yaş 30
tup bebek mi denemesi yapacaksiniz canimBeni de ekle canım 3. Denemem olacak yaş 30
Ben kendimi gördüm orda ama bakiyim biSuskun Ceylan seni etiketleyemiyorum ilk sayfaya ya adin hep suskun olarak cikiyo. Baska bir uyenin adi yani
Aaa evet oradaki ben değilimAy sonunda yaptimSuskun Ceylan
Evet cnm Şubat 11 de gidiyorum doktoratup bebek mi denemesi yapacaksiniz canim
ama artik oradasin yaptim sonundaAaa evet oradaki ben değilim
gercekten mi? Allah simdiden yardimcin olsunEvet cnm Şubat 11 de gidiyorum doktora
Günaydın cnm , günaydın herkeseGünaydın hanımlar
Kaan hoca çözüyormuş cnm ..1 milyon sayılı bir arkadaş vardı o normal yolla hamile kaldı.bizim sayı 170 milyon..ml de 54 milyon morfoloji 1..ileri hareketli %32 bize de bişe yaptırmayın tüp fln direk gelin dedi telefond konuştuk bizBizim sayımız 19 / 43 milyon arası değişiyor ileri hızlı artmıyor hep %7.. %93 haraketsiz 0 morfoloji. Gelin dedi mail atmıştım normal yolla çocuğunuz olur dedi inşallah dediği gibi olur.
bana da doktorum hep öyle demişti çok düşük ihtimal sorun olması demişti dediği gibi de oldu..fazla pinpirik olduğum için çektirdim sorun yok şükür..için rahatlıcaksa çektirKizlar beni yanitlarsaniz cok memnun olurum. Benden hic kimse hsg istemedi, bugun bi dr a sordum hsg gerek yok ki sizin icin bir sorun olsa mutlaka hormonlarda kendini gosterirdi b sekilde adetler duzenli sonuclar normal yani gerek yok sizin acinizdan dedi. Sizce?
Gunaydin Hanimlar. Tesekkur ederim Canim.bana da doktorum hep öyle demişti çok düşük ihtimal sorun olması demişti dediği gibi de oldu..fazla pinpirik olduğum için çektirdim sorun yok şükür..için rahatlıcaksa çektir
Amin canim cumlemize insallahh_kunfeyekun_ hosgeldin, hepimizin ayri bir hikayesi ortak bir sorunu var iste .. Rabbim hayırlı sonuclar versin. Cok gecmis olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?